Megtalált a féltestvérem, akiről azt sem tudtam, hogy létezik! (beszélgetés)
Lányok!
Én komolyan nem értem ezt az indulatot. Olyanok irnak feldúltan akikről nem is gondoltam volna. És bármilyen témában, nem csak ebben. Bocs a kis kitérőért de szomorú. Lehet, hogy néha én is vagyok?:)
Akkor mi a szentcarnak írtál ide, idegeneknek???
Nem is itt kellett volna megosztanod, hanem a drága szüleiddel leülni és megbeszélni, miért is titkolták el a másik testvért???
Büszke lehetsz rájuk és magadra, hogy elég GYP-snek néztek ahhoz, hogy az életben nem jössz rá, a családi titokra. ügyes vállalkozó ide, vagy oda, hülyére vettek. Ez van.
Nagyon el vagy szállva magadtól!
Nem leszel mindig a csúcson!
Nem lesznek mindig ott a szüleid!
Egykeként fogod te még egyedül érezni magad! Rohadtul egyedül!
Hiába lesz férj, gyerek.
Amikor rájössz, hogy vér szerint már nincs igazán senkid !
Ne felejtsd el apádat rávenni, hogy azok után, hogy egész életében tojt a másik gyerekére, még az örökségből is zárja ki.
Szerintem jól járt az a lány, hogy semmi köze nem lesz ehhez a csodálatos családhoz 🙄
Atya ég!
Te mekkora tahó vagy. :)
Nem érdekel idegen emberek mit hisznek. Nekem nincs testvérem, főleg olyan nem aki akkor kerül elő mikor elvesztette a munkáját.
Eddig nem voltwm neki fontos pedig tudott rólam, most meg ne legyek fontos. Itt lezártam. Nincs testvérem mint mondtam.
Kit erdekel kinek milyen vastag a penztarcaja egy testvernek!
A testveri kapcsolatra fokuszaljal ne az anyagiakra...
Valaki rendes ember, vagy nem, az egy ember erteke!
Nem pedig az, hogy milyen mely a zsebe.
Magam reszerol ajadeknak tartanam, ha engem egy fel testverem keresne fel...
Kedves F.I!
Mi van veletek? Mire jutottál?
Apósom, amikor meghalt, a férjem, azaz a fia 40 éves volt, a nővére 44. A halála után 2 héttel anyósom rémülten közölte, hogy nem tud unokázni, mert jön hozzá a keresztlánya.
A férjem nagyon csodálkozott, hogy egy ilyen találkozásnál nem akarja, hogy ők is ott legyenek, így szépen elment anyósomhoz, amikor a keresztlánya is ott volt.
Kiderült, hogy apósom eltitkolt gyereke volt a nő, akiről anyósom sem tudott, csak azért mondta, hogy a keresztlánya, mert nagyon szégyenkezett amiatt, hogy apósom megcsalta.
A férjemnek nagyon szimpatikus volt az új nővére;)
Nem, nem akart örökséget és semmit, csak a testvéreivel tartani a kapcsolatot. Sógornőm a FI-hoz hasonlóan állt a témához és anyósomnak is megtiltotta, hogy találkozzon vele, pedig csak az apjáról akart tudni valamit.
A férjemmel még találkoztak néhányszor, de aztán megszakadt ez a kapcsolat, mert hiába a közös gyökerek, azaz a közös apa, semmi nem tartotta őket össze. Mindezt annak ellenére, hogy a férjem szerint a nővére kiköpött apjuk volt...
További ajánlott fórumok:
- Hány férfi volt kapcsolatod, mielőtt megtaláltad az igazit?
- Csajok, akik már megtaláltátok az igazit! Honnan tudtátok, hogy Ő az?
- Gyűlölöm a bátyámat, aki egyébként csak a féltestvérem.
- Amikor/ha megtaláltad azt az embert, aki mind közül a legjobban szeretett téged... Te is annyira szeretted? Vele maradtál?
- Miért jár fel a barátom társkeresőre, ha már megtalált ott engem?
- Hol tudom megtalálni a soha nem látott féltestvéremet? Létezik ilyen honlap az interneten?