Megszülte majd elégette gyermekét egy nő! (beszélgetés)
Szerintem nincs.A sajátját sem tiszteli annyira,hogy azét a kicsiét tisztelje.
Ez rettentően szomorú.
igen, en is elgondoltam ezt.
Vajon tisztaban van azzal, mi egy elet? Milyen egy elet?
Vajon milyen élete lehet ,hogy ilyen dolgot cselekszik?
Szörnyű.
Tenyleg szornyuseges, amit tettek
De a halalbuntetest kicsit erosnek erzem, orulok, hogy errol nem lehet nepszavazast rendezni
Így van. Ő még állatnak sem volna jó!
Én inkább börtönbe zárnám, mert ott aztán megkeserítenék az életét: a börtönlakók egy dolgot nem viselnek el: ha egy rabtársuk gyereket bántalmaz. Azt kinyírják odabent!
Ma a TVk azt mondták, hogy egy anya megölte újszülöttjét és a férjével elásták. Majd kiderült, nem ez volt az első újszülöttje, akitől így szabadultak meg.
Hova jut a világ?
Aki nagyon szeretne, annak nem lehet. Akinek megadatik ez a csoda, az megöli, elhagyja, eldobja.
Van igazság?
NINCS!:((
Nem olvastam az előző hsz-eket, de nem égette el, hanem elásta!!!! És nem csak ezt, hanem az előzőt is!
Szemet szemért - fogat fogért! Én az apát is és az anyát is élve elásnám, az is biztos!
Adócsalás, lopás és hasonlók- 10-20-30 év
Gyerekgyilkosság- 10-15 év
Hol itt az igazság???
Szerintem nincs a világon nagyobb bűn, mint a saját gyerek megölése.
Igazad van, a móri üggyel kapcsolatban megvádolt gyilkos nem Móron gyilkolt, hanem Miskolcon. Tényleg ártatlan.
A körmendi mészáros pedig azért pofázik, mert az újságíró hiénák teret adnak a magyarázkodásának.
Jellemző az erkölcsi züllésre, hogy nálunk a gyilkosokbó és erőszakos banditákból népi hősöket csinálnak. (Whyskis, miskolci Bonnie & Clide, most csinálnak filmet a két kis gyilkos ribancról, akik megöltek egy taxist)
Egyetértek!!! Igen, vissza a halálbüntetést!!!Melyik barom érdemi meg,hogy éljen ha más életét elveszi?
Erről miért nincs népszavazás? :(
Pl: a móri ügynél, ez egyik férfi mégcsak a közelben sem volt. Nem tudom mi a neve, olvastam a stop.hu - még régebben.
Vagy a körmendi gyermegyilkosságért leültetett férfi, mai napig azt mondja, hogyha végre kiszabadul, megkeresi az igazi gyilkost, az ügyvédje pedig könyvet ír, hogy milyen is a magyar igazságszolgáltatás.
Egyébként tényleg nagyon furcsák itthon az ítéletek. Erőszakért 5-6 év, csalásért, hackerkedésért stb. 15-20 év.
Csak mostanában sok olyan eset volt, hogy ártatlanok kerültek börtönbe.
Itthon nem pont úgy nyomoznak, mint az helyszínelős sorozatokban. Szerintem nagyon sokszor csak kerítenek gyorsan egy bűnbakot.
További ajánlott fórumok:
- Nevel valaki halmozottan sérült gyermeket?
- Pajzsmirigy alulműködéssel lehet-e gyermeket vállalni?
- SpermaJOGOK, avagy a férfiak is dönthessenek, akarnak e gyermeket!
- A világ változott vagy a szülők nevelnek "lazán" gyermeket?!!
- Hány éves korig lehet gyermeket vállalni?
- Ha megtehetnétek, ti fogadnátok örökbe gyermeket?