Megőrülök az Anyámtól! (beszélgetés)
Daroki, Nívea!
Együtt érzek veletek, sajnos édesapámat én is elvesztettem már 6 éve.
Kívánom neked az enyémet, majd nem irigykednél!
Bár ha belegondolok, rém unalmas lenne az élet a zaklatásai nélkül...
hello.Ez a jószándékú túlbuzóság nagyon ismerős.A pár éves gyerekek szoktak ilyenek lenni,mindenben tudnak segíteni.
A sógornőm és én mindig odalyukadunk ki, hogy ki tudja, mi milyenek leszünk. Reméljük kibirhatóbbak!
Az én anyám is ilyen. 10 percre lakik tőlünk gyalogosan, de elvárja, hogy mindig én menjek át hozzá a két gyerekkel. Holott ezt a kisebbik mellett nem nagyon tudom megtenni. Igaz már 7 éves, de eddig mindig úgy volt ha elhatároztam, hogy átmegyek velük akkor a kisebbik mindig lebetegedett addigra. Ha szóltam anyunak mi a helyzet, a válasz az volt, na akkor megint nem tolod ide a képed. Pedig megtehette volna hogy akkor ő átjön. Azért csak nem fogok már egy beteg gyerekkel elmenni. Ha meg néha át is jön anyu, akkor mindenbe beleköt, beleszól. Még a főzésembe is. Ezt miért így csinálod, ezt miért úgy? Pedig tudok főzni, mert olyan suliba jártam ahol ezt is tanultuk. Csak anyumnak az sem tetszik, hogy nem úgy főzök ahogy ő, hanem ahogy a suliban tanultam. Ha veszünk valamit akkor azt morogja meg.
Hát igen! Van aki ezt is mondhatja! Sajnos! Én az apás kifejezésekkel vagyok így, mert nekem meg Ő nincs.
en most keszulok haza menni szuleimhez. nehany hetre. mar tobb mint egy eve hogy nem lattuk egymast. megsem erzem a telefonban hogy hianyoznek nekik. inkabb azt hogy nyugnek megyek haza. legszivesebben nem is mennek...
Engem is idegesít néha. Direkt felcukkol, provokál. Mindig csak az jó, amit ő gondol, mindig neki van igaza. Na de kire ütöttem? :D És a legjobb, amikor állitja, hogy ő "azt" nem mondta, vagy mondta, közbe meg pont az ellentéte van. Olyan ökörségeket mond néha, meg csinál, de hát ő ilyen. Azért szeretem. Nekem apósom olyan, hogy ő várja el, hogy vigyék az unokát, de ő nem menne fel hozzá, csak nekünk mondogatja, hogy sose viszik fel hozzá(a párom testvérének van gyereke, nekünk nincs). Pedig ráér. Így kell elfogadni, változni már nem fognak!!!
Én meg csak csendben irigykedem,hogy nektek még van anyukátok.
Szia sorstárs! (Feleségem sorstársa! :D)
Nem semmi! Én is ki tudok bukni az enyémtől. nekem is pont 10 éves a legnagyobbikom. Mondta anyám, hogy karácsonyra én is és a férjem is kap egy 1500 ft-os kozmetikai csomagot, válasszuk ki. Már ezek kibuktam, mármint, hogy elmondja mit ad és még én válasszam ki. Aztán bejelentette, hogy Ő egy MP3-at kér! Jó minőségűt! no comment.
Ha nem 32 éves lennél, azt gondolnám, hogy már öreg az Édesanyád és kezd rigolyásodni. Ő lehet kb 60 éves? Még korai lenne.
Nem tudok jobbat mondani mint azt, hogy együttérzek!
Mi sajnos az én szüleimmel lakunk együtt, de feleségem szintén megőrül az anyósától, sokszor engem is majd' kiakaszt! Túlságosan aktív! Jószándékból az, de egy kicsit visszább foghatná magát! Sajnos már nem tudunk elköltözni, nagyon ide rendeztük be magunkat. Könyörgöm, ne éljenek a fiatalok együtt a szülőkkel!!
Nektek előnyös, hogy nem együtt éltek, hidd el!
Légy erős, ragaszkodj az igazadhoz! Isten éltesse az ünnepeltet és az egész Családot! (Édesanyáddal együtt!)
Szia.biztos megőrülnék én is,ha ilyen anyám lenne, dehát te is mit tudsz csinálni?csak az anyukád.egyébként idős?nekem anyósom ilyen, de már nem is foglalkozom vele, pedig egy fedél alatt élünk.próbálj vele beszélni.
Idegesít.. nem tehetek róla.. Olyan dolgai vannak hogy az agyam elszáll. A mai csúcs: Felhív, se köszönés, se semmi.. Gyertek be!!(fél órányira laknak, kocsijuk van. Nekem 3 gyerekem, a legkisebb 17 hónapos és BKV-znom kell) Mondom, mi ma nem megyünk, gyertek ki ti. Ő nem tud, hogy képzelem!! És jó akkor nem érdekli!
A lányomnak ma van a 10. születésnapja. Azt sem mondta hogy le van ejtve! És elvárja hogy én vigyem oda??????
További ajánlott fórumok: