Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Meghalt Michael Jackson! - Emlékezzünk rá! fórum

Meghalt Michael Jackson! - Emlékezzünk rá! (beszélgetős fórum)

❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯
482. dzsigg
2009. jún. 27. 21:49

Bucsuzom màra.

Szép nyugodalmas éjszakàt nektek.

481. dzsigg
2009. jún. 27. 21:45

A dijait nem màsolom be,most legalàbbis.,mert nagyon hosszu idö lenne,mire mindet bemàsolnàm,annyi van neki.

Mindezt azért màsoltam be,hogy lehessen làtni:igenis volt miért tisztelni,szeretni,és Ö VOLT VALAKI.EGY ZSENI

480. dzsigg
2009. jún. 27. 21:42

Miért fehéredik egyre Michael bőre?

Michaelnek bőrbetegsége van, amelynek neve Vitiligo. A rendellenesség hatására a bőr pigmentjei elvesztik színüket. Családon belül könnyen örölkődik, Michael nagyapjától örökölte. Minden 100 emberből 2 magában hordozza a betegségre való hajlamot, tehát Michael nincsen egyedül. Soha nem próbálta meg világosabbá tenni a bőrét. Minden olyan pletyka, amely szerint ez történt egyszerüen nem igaz. Az először foltokban jelentkező fehéredést erős sminkkel próbálta meg eltakarni, egyenletessé tenni.

479. dzsigg
2009. jún. 27. 21:41

Michael 1983-ban egy duettet szándékozott felvenni Boy George angol énekessel, aki abban az időben a Culture Club együttessel aratott világsikert.

Egy interjú keretében melyet, amerikai újságíró, Peter Boddard készített Boy Goerge-al, a következőképpen mesélt Michaellel való kapcsolatáról.

"Michael felhívott és elmesélte, hogy egy duettet tervez velem. Mindent tudott a Culture Club együttesről, egyszerűen mindent. Hihetetlen volt. A beszélgetésünk alatt a következőket kérdeztem tőle: hallottam, hogy transzfesztita vagy. Így válaszolt rá: "Ezt már én is hallottam" Az volt a benyomásom, mintha sokkal időesebb lennék nála, és apa-fia szinten társalognánk egymással. Sosem voltam rajongója, de éreztem, hogy egy zsenivel van dolgom. A zenei stílusával senki sem tud labdába rúgni.

Michael fealjánlotta, hogy belátható időn belül megkezdhetnénk a közös munkálatainkat. Erre azt válaszoltam, hogy pillanatnyilag a csapat összes tagja nagyon elfoglalt, de gondolom te is nagyon elfoglalt vagy..."

478. ti-mici
2009. jún. 27. 21:40

es ezek utan is persze o a legroszabb ember es nem csinalt semmit...45 evnyi karrier utan...

hat remelem ezt egyesek s masok is elovassak es legelabb innen ertesulnek a dolgokrol es talan megvilagosodnak picit....

477. dzsigg
2009. jún. 27. 21:39
Amikor a korábbi elnök, Ronald Reagen Michaelt a Fehér Házba invitálta, Jackson ijedtében kirohant az egyik szobából. Az ok állítólag az volt, hogy megijedt attól a rengeteg embertől, akik a szobában voltak. Menedékként az elnöki fürdőszobát szemelte ki, ahonnan Nancy Reagennek kellett kihoznia.
476. dzsigg
2009. jún. 27. 21:39
Michael későbbi apósa, Elvis Presley nyomán majmot vásárolt magának, akit Bubblesnak nevezett el. A csimpánz többek között húsz, személyre szabott ruha közül választhatott magának, valamint külön szobája volt a hotelban, ha Michael éppen utazni kényszerült.
475. dzsigg
2009. jún. 27. 21:38
1984-ben Michael saját csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán.
474. dzsigg
2009. jún. 27. 21:38
Volt olyan időszak Michael életében, amikor naponta négyszer akart Disneylandbe menni. Ilyenkor álszakállt ragasztott, valamint mű orrot, szemüveget és sapkát hordott. Ettől idősebbnek nézett ki, járásával pedig elérte, hogy minden sorban azonnal előre engedték.
473. dzsigg
2009. jún. 27. 21:37
A több, mint 104 millió példányban eladott Thriller a világ történelem legtöbb példányban elkelt zenei anyaga.
472. dzsigg
2009. jún. 27. 21:37
1977-ben egy alkalommal Michael egy elegáns francia étteremben ebédelt egy újságíróval. Amikor felszolgálták az ételeket Michael egyszerüen egy szalvétát gyürt a pólójába, majd kézzel elkezdte enni a salátáját.
471. dzsigg
2009. jún. 27. 21:36
1985-ben Michael Lionel Ritchievel közös dalt írt We Are The World címmel, amely mind a mai napig a legnagyobb jótékonysági kezdeményezés alapkövét tette le.
470. dzsigg
2009. jún. 27. 21:35
A Jackson 5 volt az első csapat, amelynek 4 egymást követő dala lett number one sláger.
469. dzsigg
2009. jún. 27. 21:34
Guiness Books of World Records szerint minden idők legtöbbet kaszáló reklám embere Michael Jackson, aki a Pepsi Cola-tól 4 reklámért 12 millió dollárt kapott
468. dzsigg
2009. jún. 27. 21:34
A Guiness Books of World Records szerint Michael Jackson nyerte a legtöbb Grammy Díjat egy évben. Az év 1984 volt, amikor 8 szobrocskát vihetett haza.
467. dzsigg
2009. jún. 27. 21:33

Michael Jackson volt az első fekete művész, akinek videóklippje megjelenhetett az MTV-n?

Az 1982 végén indult MTV-re sorban robbantak be Michael klippjei, többek között a Billie Jean, a Beat It és a Thriller. A kezdeti ellenállást követően az összes többi rádió és TV adó is behódolt Jackson előtt.

466. dzsigg
2009. jún. 27. 21:32
1997-ben, amikor Michael Jackson egy repülőn utazott, egy idősebb pár elesett. Jackson oda sietett hozzájuk, az ülésükbe segítette őket, majd késöbb utasította az embereit, hogy limuzinján vigyék a párt a kívánt helyre.
465. dzsigg
2009. jún. 27. 21:32
Amikor Michael Jackson Afrikában járt, Sani királya megkoronázta őt.
464. dzsigg
2009. jún. 27. 21:30
1995. február 21-én Los Angelesben egy asszony a vízbe dobta két fiát. A kisebbik élte csak túl a zuhanást, Michael Jackson neki ajánlotta "Childhood" címü számát. Jackson késöbb megjelent a nagyobbik gyerek temetésén és pénzt adományozott a róla elnevezett alapítványnak.
463. ti-mici
2009. jún. 27. 21:26

de persze egyeseknek meg igysem tett le semmit az asztalra...o nem csinalt semmit o nem alkotott o csak egy semmi es senki volt aki raadasul gyerekeket is molesztalt...

de mar csak az ido kerdes miatt sem lehetseges...enyi minden melett mikor volt meg ideje gyerekeket molesztalni? vagy talan nala 5o orabol alt egy nap?!

462. ti-mici
2009. jún. 27. 21:25

ja es csak azt figyelembeveve hogy sok volt atanc es a tancproba, ami ugye egyeb sport es testepitest kivant...es ezek ha minden jol ment...de hova tesszuk meg a seruleseket? egy egy nem sikerult figuranal, vagy uj koreografianal???

a balettancosok is csak 3o eves korukig birjak, nah jo van aki picit tobbet is...de akkor mar nagyon tokre vannak...

es ez csak a tanc resze...hol van meg a sok zeneszerzes enekles??? fellepes...sajtotajekoztato stb...lehet nem is aludt soha...es a sok operacio utan nem volt rendesen ideje pihenni, gyogyulni...nem engedhette meg maganak azt a par honapot hogy ne csinaljon semmi, vagy koncert vagy tanc vagy enekles...ez azert eleg megprobaltatas...es mindezt 45 evig!!!!!!!!

461. ti-mici
2009. jún. 27. 21:20

most nezem a videokat...a zenek nagyon jok de engem valahogy a tanc fog meg jobban...hogy mikre kepes a testevel, hogy az menyi munkat vett igenybe...csoda hogy fajdalmai voltak?

anyumnak is fajnak a terdei neha alig mozog ezert es o csak siman dolgozott...akkor egy ilyen eletmodtol??? menyi probat tancorat jelnetett ezt neki??? elhiszem hogy fajdalomcsillapitokon elt mert mashogy mar nem lehetett...

460. ti-mici (válaszként erre: 458. - Monts)
2009. jún. 27. 21:15

nagyon szep!

:)

remlem majd masok is megertik amit leirtal..

459. dzsigg (válaszként erre: 458. - Monts)
2009. jún. 27. 21:15
Egyetértek veled.Szegény nem érdemli meg hogy bàntsàk.
458. Monts
2009. jún. 27. 21:10

Sziasztok,

akik cinikus megjegyzésekkel szóltak ehhez a topichoz...mégis kik vagytok ti, akik úgy érzitek van jogotok ítélkezni?

Én nem sokat tudok ennek az embernek az életéről, csak annyit, hogy a szülei nem bántak jól vele, egyáltalán nem volt normális gyerekkora, és nagyon fiatalon lett nagyon híres. Mi, Te, Ti, mindannyian mintákat követünk, és ezek a szülőktől és a közvetlen környezetből jönnek. El tudjátok azt képzelni, hogy ez az ember miféle mintákat kapott?? Nem tudhatod, hogy vajon belőled milyen ember lett volna hasonló helyzetben. Láthatunk nem egy nem két olyan hollowoody "hírességet" akinek szintén vannak aberrációi. Sztem nem kellene bántanunk őt, és ítélkeznünk felette. Én ezt nem tettem akkor sem, amikor még élt. Egyetlen dolgot nem értettem csak, mégpedig azt hogy miért nem hagyják őt azt csinálni, amihez csodálatos módon ért...

Nem fogom őt elfelejteni soha, fantasztikus ember volt, csoda volt az, amit a színpadon láttunk tőle. Nyugodjon békében!

457. ti-mici
2009. jún. 27. 21:06

en most nezek michael videokat neten...most van ra idom...

amugy csak anyi uj van, hogy megmondtak a gyogyszerek nevet amit szedett...ezek a hollywoodi orvosok minden star ravesznek hogy szedjenek ilyen olyan szart ami az o bankszamlajukat noveli...kesobb mg ilyen tragediak tortennek...

456. dzsigg
2009. jún. 27. 20:56
Ne hagyjàtok kihalni a forumot
455. dzsigg (válaszként erre: 454. - Ti-mici)
2009. jún. 27. 20:54
:)))))))))
454. ti-mici (válaszként erre: 453. - Dzsigg)
2009. jún. 27. 20:34

lehet nem is az... :D

bar a babas mamas temakhoz hozzaszolt, remelhetoleg oda nem ilyeket irt...

453. dzsigg (válaszként erre: 452. - Ti-mici)
2009. jún. 27. 20:27
Amugy csodàlkozok,hogy nö léttére ilyen goromba tud lenni.
❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook