Meghalt Michael Jackson! - Emlékezzünk rá! (beszélgetős fórum)
Bucsuzom màra.
Szép nyugodalmas éjszakàt nektek.
A dijait nem màsolom be,most legalàbbis.,mert nagyon hosszu idö lenne,mire mindet bemàsolnàm,annyi van neki.
Mindezt azért màsoltam be,hogy lehessen làtni:igenis volt miért tisztelni,szeretni,és Ö VOLT VALAKI.EGY ZSENI
Miért fehéredik egyre Michael bőre?
Michaelnek bőrbetegsége van, amelynek neve Vitiligo. A rendellenesség hatására a bőr pigmentjei elvesztik színüket. Családon belül könnyen örölkődik, Michael nagyapjától örökölte. Minden 100 emberből 2 magában hordozza a betegségre való hajlamot, tehát Michael nincsen egyedül. Soha nem próbálta meg világosabbá tenni a bőrét. Minden olyan pletyka, amely szerint ez történt egyszerüen nem igaz. Az először foltokban jelentkező fehéredést erős sminkkel próbálta meg eltakarni, egyenletessé tenni.
Michael 1983-ban egy duettet szándékozott felvenni Boy George angol énekessel, aki abban az időben a Culture Club együttessel aratott világsikert.
Egy interjú keretében melyet, amerikai újságíró, Peter Boddard készített Boy Goerge-al, a következőképpen mesélt Michaellel való kapcsolatáról.
"Michael felhívott és elmesélte, hogy egy duettet tervez velem. Mindent tudott a Culture Club együttesről, egyszerűen mindent. Hihetetlen volt. A beszélgetésünk alatt a következőket kérdeztem tőle: hallottam, hogy transzfesztita vagy. Így válaszolt rá: "Ezt már én is hallottam" Az volt a benyomásom, mintha sokkal időesebb lennék nála, és apa-fia szinten társalognánk egymással. Sosem voltam rajongója, de éreztem, hogy egy zsenivel van dolgom. A zenei stílusával senki sem tud labdába rúgni.
Michael fealjánlotta, hogy belátható időn belül megkezdhetnénk a közös munkálatainkat. Erre azt válaszoltam, hogy pillanatnyilag a csapat összes tagja nagyon elfoglalt, de gondolom te is nagyon elfoglalt vagy..."
es ezek utan is persze o a legroszabb ember es nem csinalt semmit...45 evnyi karrier utan...
hat remelem ezt egyesek s masok is elovassak es legelabb innen ertesulnek a dolgokrol es talan megvilagosodnak picit....
Michael Jackson volt az első fekete művész, akinek videóklippje megjelenhetett az MTV-n?
Az 1982 végén indult MTV-re sorban robbantak be Michael klippjei, többek között a Billie Jean, a Beat It és a Thriller. A kezdeti ellenállást követően az összes többi rádió és TV adó is behódolt Jackson előtt.
de persze egyeseknek meg igysem tett le semmit az asztalra...o nem csinalt semmit o nem alkotott o csak egy semmi es senki volt aki raadasul gyerekeket is molesztalt...
de mar csak az ido kerdes miatt sem lehetseges...enyi minden melett mikor volt meg ideje gyerekeket molesztalni? vagy talan nala 5o orabol alt egy nap?!
ja es csak azt figyelembeveve hogy sok volt atanc es a tancproba, ami ugye egyeb sport es testepitest kivant...es ezek ha minden jol ment...de hova tesszuk meg a seruleseket? egy egy nem sikerult figuranal, vagy uj koreografianal???
a balettancosok is csak 3o eves korukig birjak, nah jo van aki picit tobbet is...de akkor mar nagyon tokre vannak...
es ez csak a tanc resze...hol van meg a sok zeneszerzes enekles??? fellepes...sajtotajekoztato stb...lehet nem is aludt soha...es a sok operacio utan nem volt rendesen ideje pihenni, gyogyulni...nem engedhette meg maganak azt a par honapot hogy ne csinaljon semmi, vagy koncert vagy tanc vagy enekles...ez azert eleg megprobaltatas...es mindezt 45 evig!!!!!!!!
most nezem a videokat...a zenek nagyon jok de engem valahogy a tanc fog meg jobban...hogy mikre kepes a testevel, hogy az menyi munkat vett igenybe...csoda hogy fajdalmai voltak?
anyumnak is fajnak a terdei neha alig mozog ezert es o csak siman dolgozott...akkor egy ilyen eletmodtol??? menyi probat tancorat jelnetett ezt neki??? elhiszem hogy fajdalomcsillapitokon elt mert mashogy mar nem lehetett...
nagyon szep!
:)
remlem majd masok is megertik amit leirtal..
Sziasztok,
akik cinikus megjegyzésekkel szóltak ehhez a topichoz...mégis kik vagytok ti, akik úgy érzitek van jogotok ítélkezni?
Én nem sokat tudok ennek az embernek az életéről, csak annyit, hogy a szülei nem bántak jól vele, egyáltalán nem volt normális gyerekkora, és nagyon fiatalon lett nagyon híres. Mi, Te, Ti, mindannyian mintákat követünk, és ezek a szülőktől és a közvetlen környezetből jönnek. El tudjátok azt képzelni, hogy ez az ember miféle mintákat kapott?? Nem tudhatod, hogy vajon belőled milyen ember lett volna hasonló helyzetben. Láthatunk nem egy nem két olyan hollowoody "hírességet" akinek szintén vannak aberrációi. Sztem nem kellene bántanunk őt, és ítélkeznünk felette. Én ezt nem tettem akkor sem, amikor még élt. Egyetlen dolgot nem értettem csak, mégpedig azt hogy miért nem hagyják őt azt csinálni, amihez csodálatos módon ért...
Nem fogom őt elfelejteni soha, fantasztikus ember volt, csoda volt az, amit a színpadon láttunk tőle. Nyugodjon békében!
en most nezek michael videokat neten...most van ra idom...
amugy csak anyi uj van, hogy megmondtak a gyogyszerek nevet amit szedett...ezek a hollywoodi orvosok minden star ravesznek hogy szedjenek ilyen olyan szart ami az o bankszamlajukat noveli...kesobb mg ilyen tragediak tortennek...
lehet nem is az... :D
bar a babas mamas temakhoz hozzaszolt, remelhetoleg oda nem ilyeket irt...