Meghalt a babám 41.héten (beszélgetés)
Nagyon nagyon orulok nektek igazan megerdelmlitek a boldogsagot :) Hetfon varlak a jo hirekkel :)
Nagyon örülök a jó hírnek és drukkolok ezerrel!!!
C vitamint szedek 1000 mg-osat de mondta a nőgyógyász nyugodtan szedhetek többet is egy nap ilyenkor a gyümölcs mellé is kell .Az elején folsavat szedtem 2 szemet ,ezt Czeizel prof ajánlotta de nekünk beteg volt a baba mert én anno nagyon lázas voltam az elején de nem genetikai eredetű volt most minden rendben a babával és nyugodt is vagyok .Lehet jobb dolizol nem agyalsz dolgokon és gyorsabban telik az idő is ,nekem jó a táppénzem mindegy dolizok vagy nem .Majd irj Hétfőn mit mondott a doki .
Fogalmam sincs hogy veszélyeztetett leszek-e,
. Nem vagyok biztos hogy valóban jò ötlet e ha egyből leállok a munkával félek túl sok időm lesz gondolkodni filózni. Egyelőre a hétfőt várom hogy kiderüljjön biztos jó helyre kuckózott be.
Szia!
Nekem is hihetetlen az egész. De annyira szeretném na meg félek is tőle. Két nappal azelőtt hogy pozitív testem lett volna foglaltam karácsonyi ajándék (páromnak na meg magamnak) egy januári gyerekprojek kezdő welness hétvégét. Hát erre már nem lesz szükségünk de azért csak ránk fér majd. Sajna a héten szépen megtaknyosodtam hát teázok meg citrom narancs hegyek de az elején Zsombival is voltam beteg reméljük nem lesz most sem nagy baj.
Szia!mondtam hamar összejön a babóca ,nekünk is igy volt megmondta a doki ne várjunk mert akkor késöbb maradok terhes .Az a lényeg nyugodt legyél jaj nagyon örülök nektek ,nálunk most nagy a szerelem mint az elején titeket is jobban összehoz megint a baba .Ha lehet pár hétig doliz most csak a babára koncentrálj ,lesznek hullám völgyek van mikor én is néha parázok de tudom ő egészséges és az égiek azt akarják legyen egy családunk.Ha dokihoz mész bizti veszélyesztetett terhesnek vesz engem nem engedett dolizni és azt mondta boldognak lenni és állandoan mosolyogni az elején vigyorogtam mint a tejbetök .Nekem mikor elkezdett a baba mozogni akkor tudatosult bennem tényleg minden rendben és újra kisbabánk lesz.Mondjad Zsombinak jön a tesó ,és vigyázz magadra nehogy megfázz felfázz sok boldogságot .Majd irj mit mondott a doki .
Nagyon drukkolok Nektek!!! :))))
Minden rendben lesz!
Kellemes problémamentes babavárást kívánok nektek!
Látod, én pár héttel ezelőtt megmondtam hogy ez lesz ;) Nagyon-nagyon örülök nektek, bízz benne hogy minden rendben lesz!!!!! boldog babavárást!
Jupijé, gratulálok nektek!!!
Végigolvastam a történetedet.Olyan megható. Viszont nagyon örülök,hogy újra babás vagy.Nem szabad negatívan állni mindenhez.Tudom nehéz,de legyél most pozitív.A picikéd már ott van!
A pároddal meg most kapaszkodjatok igazán egymásba!!
Sok-sok boldogságot a Picitekhez,a Nagytestvérkéje odafentről fog rá (is) vigyázni <3
Könnyű Kismamiságot :)
Szuper KArácsony ajándékotok lesz! Ott lesz, ne aggódj!
Nagyon szorítok nektek!!!!:)
Gratulalok, es szoritok nektek :) Ne aggodj, az elozmenyek miatt nagyon oda fognak rad figyelni (vagy ha megse, koveteld meg!).
Az en nogyogyaszom szerint a masodik teherbeeses altalaban konnyebb, mint az elso, mert a szervezet "emlekszik", hogyan kell terhesnek lenni. Lam, igaza van :) Persze vannak ellenpeldak is, de orulok, hogy te a szabalyt erosited, megerdemled.
Boldog babavarast!
Én,nagyon örülök neki,és nagyon szorítok értetek!!!
Sziasztok!
Hát ebben még a legmerészebb álmaimban sem bíztam, de mégis lehetséges.
Bár még csupán csak két test bizonyítja, de ha minden igaz, és remélem fent is úgy akarják pici babás vagyok :)
Hát elsőre negyon megilyedtem aztán el sem ittem mert Zsombira 2,5 évet vártunk (és a 41.héten elment) és most meg pikk pakk pozitív testem van.
Párom bekönnyezett meg is kérdezte én nem örülök? Mondtam én nagyon félek... Ja és sose hittem volna hogy neki lessz igaza, még abban is hogy hamar lesz még remény.
Na de még nem kell gratulálni vagy ilyesni de mindenképpen kérlet titeket hogy nagyon, nagyon szorítsatok!!!
Hétfőn rákukkant a doki is, remélem ott találja, és elkezdhetek nagyon nyagyon reménykedni! :)
Nyugalom, én azt tudom tanácsolni, hogy most szeressétek egymást, a nem cigizést kompenzáld neki valami érdekességgel éjjel :-P találj ki valamit, engedd el a szorongást, ne gondoljatok most a sex eredményére csak élvezzétek, szeressétek egymást. Neked is jót fog tenni, meg neki is! Sokkal másabb lesz az együttlétek, ne lebegjen semmi felettetek, minden elvárás, bizakodás nélkül csak az élvezetre és a szeretetre gondoljatok, hogy milyen jó, hogy vagytok egymásnak! Meg lásd eredménye is lesz, ha nem is rögtön pozi teszt, de fantasztikus szerelmes estéitek lehetnek! Megérdemlitek! Te is Ő is! Hidd el közben benned is átkattan valami és beindul aminek be kell! Ki kapcsol majd a vészcsengő ami szerintem még mindig ott van és ott is lesz ha összejön a baba....ez normális, de most még hátráltat ha bekapcsolva hagyod!!!
Sziasztok!
Gondoltam írok egy pár sort mi van mostanába velem.
Full pozití dolgokról sajnos még mindig nem tudok beszámolni. A megszokottak szerint telnek a napjaim meló, sajna már csk heti egyszer torna, dehát az is valami.
Kaptam új céget könyvelésre úgyhogy talán a melóm is megmarad.
Párom még mindig rendületlen nem cigizik nagyon ügyes :) Bár most meg kajával, nyamival, rágcsival kompenzál.
A sex úgy ahogy van de persze nem annyi mint anno valami átalakult. Vagy csak én várok a szepőtelen fogantatásra. Nem tudom.
Még mindíg nem tudom jó lenne-e az ha párom elmenne egy spermavízsgálatra, hogy megtudjuk hányadán állunk matematikailag.
Egyrészt ha jó eredményt kapnánk az tudi feldobbna erőt adna, viszont ha azt derülne ki hogy most jelenleg nem jó kis ficánkák mozgása, az nagyon lehúzna és szerintem félek a párom se maradna ennyire kitartó a cigiben me a hite is megrendülne. Szóval nem tudom mi lenne a jó szerintem talán ebben az évben nem terhelném őt még ezzel a teszteléssel.
Nálam is így volt, az elsőt elveszítettük 31 hetesen, nem volt kérdés az orvosnak sem, hogy a legkisebb veszélyt a császár jelenti. Napra kivárta a 39. hetet és másnap már kinn is volt a kislányom. A programozott császárt-ha nincs veszély, nem engedélyezik a 39. hét előtt-Kecskeméten legalábbis így van. Meg kellett jelennem egy un. bemutatáson, ahol az orvosom elmondta az előzményeket és ennek alapján a főorvos jóváhagyta a műtétet. Így volt a legjobb.
További szép várakozást!
a nagyfiamnak (3 éves,) állítólag még max 2 napja lett volna bent, aztán vége....a méhlepény jóformán kinyiffant! Épp időben kezdtem el felköltöztetni öcsémat 30 lépcsőfoknyira ill létrát pakolni jobbra ballra törölgetés közben....Talán ha nem így teszek akkor..... így most a másodikkal már határozottan állítom h melyik nap fognak műteni :-)))
igen, én ugyan "csak" veszélyeztetve voltam ill vagyok első és másodikkal, de már tudom, hogy ha meg lesz a 39. hét kivehetik!
Szia Nikus !csak ide kukkantottam mizu veled .Nagyon rendi a párod nem gyújt rá a pasik ilyen téren erősebbek lelkileg ,ő is bizti nagyon akar kisbabát meg szeretne látni mosolyogni egy poziziv tesztel a kezedben .Magamból kiindulva ,hogy mostmár 24 hetes vagyok és érzem ahogy mozog a baba és beszélek hozzá egyre jobban enyhül a fájdalom a lelkemben ,elmult" jaj de szerencsétlen vagyok"időszak és örülök lehet egészséges kisbabám szerencsére minden rendben vele makk egészséges .Kezdesz végre pozitiv lenni ami nagyon jó ,én most császárt szeretnék megint olyan dokit kell keresni aki beválalja neked is nem szabad kockáztatni ,érett a baba nem szabad várni és nyugodtabb vagy nem lehet semmi baj.
Ahogy olvaslak pozitív hangulatot érzek, olyan mintha picit jobban lennél! Próbáld meg elengedni magad és csak szeressétek egymást!
Sziasztok!
Tegnap volt egy hete hogy párom nem gyújtott rá.
Asszem vérszemet kapott a barátnőm miatt. Szerintem mindet bevet hogy minél előbb összejöjjön a baba. Hát irigylem a pozitív hozzáálását.
De sose lehet tudni.
Hátha lesz mibe bízni. :)
teljesen megértem miért nem tudsz babázni!!! Ehhez idő kell!!!
Nem nem fogod elveszíteni, de el kell kezdened gondolkodnod a jövőn!!! Hatalmas tragédia ért a lehető legnagyobb ami érhet egy nőt, DE meg kell találnod az életben azt ami előre visz! A barátnőd most olyan boldog mint te voltál a 6. héten és olyan szomorú mint te, mert már tudja mit veszítettél! Ne taszítsd el, ő érti hogy te mit érzel, azért is ilyen tapintatos veled, hogy előbb inkább anyukáddal beszélt! Én azt mondom, hogy állíts fel egy jövőtervet, még babázhatsz a barátnőddel! Tudom ez nem hozza vissza a kisfiadat, de egy terv segít túlélni! A barátok szintén, de csak ha hagyod, gondolj bele, hogy fordított esetben te mit tennél! Őszinte leszek amint elolvastam a történetedet rögtön a hasamhoz kaptam, de elolvastam, mert együtt érzek veled. Ha velem ilyen történne, engem csak a már megszületett kisfiam vígasztalna csak, ezért gondolom, hogy egy nagyon jó felelősségteljes orvost kellene keresned és újra elindulni előre egy következő baba nem helyettesíti a kisfiadat, de annyi örömet adhat, hogy segít túlélni! Ha nem vagy kész még erre akkor pedig azt javaslom, hogy menj egy jó dokihoz akivel átbeszélheted az egészet! Nem tudom, hogy segítettem-e azzal amit írtam, de remélem a barátságotok megmarad a barátnőddel, mert hidd el sokat segíthet neked! (Pedig az emberek nem ilyenek ám, ilyen esetben félnek attól ami veled történt és félnek közeledni terhesen hozzád, ő nem ezt teszi!!! Ő OTT VAN!!!!)
További ajánlott fórumok: