Megcsaltam a férjem. Szerintetek csak rosszul hatott rám az ital vagy bedrogoztak? (beszélgetés)
Én egy percet nem vártam volna a törléssel. 30 nap alatt bármit csinálhatott vele. Lementette, stb., aztán majd egy családi vacsi alkalmából véletlenül megmutatja az egész családnak. Nehogy már csak neki legyen rossz az élete! Bár, azt már látjuk, hogy miért vált el a férje a nőtől. Ha ilyen, akkor azon csodálkozok, hogy elvette...
Igen, valóban ő adta, és ezt még gázabbnak tartom.
Igaz,,bár ha akkor megmutatta neki ,,ez már nem is lehetne kérdés ennyi idő után.
Barátnőmet egyszer drogozták be, ő pár perc alatt szétcsúszott, úgy hogy alkoholt se ivott. A drogozós görény pechje az volt, hogy 4en barátnők együtt jártunk bulizni és vigyáztunk egymásra.
Nem volt ott táncika, barátnőnk csak odajött támolyogva hogy szédül, rosszul van és off, ölben vitettük haza.
Elméletileg a nővére adta az italt.
A törlés kell, mert a google fotók közé is elmentik a telefonok a fotókat (számítógépről is megnézhető/tovább küldhető), így onnan is törölni kell, ha véglegesen el akarjuk távolítani, és még biztos van hely, ahova leteszi, de annyira nem értek a telefonhoz.
Jaj, hát tudod ez olyan, hogy minden évben többen felmásznak a vonat tetejére, fejest ugranak a Balatonba vagy üres medencébe és még sorolhatnám...
Hogy a fenében elvárható, hogy valaki erre figyeljen, ha manapság nem sikk sem TV-t nézni, sem híradót?
Én, mindenkit köteleznék a napi híradó nézésre, hátha egyszer beleférne abba a kis agyába, hogy mik történhetnek!
Baromira utálom, amikor azon nyafog valaki, hogy szörnyűségekről szól a híradó, a TV meg a reklámokról. Holott, ha mást nem is, de ezekről tudnának és figyelhetnének magukra. A butaság határtalan.
Idegentől, nyitott italt elfogadni a butaság netovábbja.
És nekem az is, hogy nem vigyáznak egymásra az emberek. A tesóim a közelembe se engednek senkit, nemhogy belevigyenek ilyenekbe. Jellemtelenség, amit összehoztak...
Channa írásához annyit tennék hozzá,,hogy nem elkérném hanem kibacnám az ablakon a telóját.
A többivel egyetértek,,bár az óvatosság a tesóddal nem árt,,belepiszkálhat a dologba akkor is ha nincs felvétel.
Nagyon gáz a csaj,határolódj el tőle.
Én amit tennék:
- A tesómtól elkérném a telefonját és mindent törölnék. Megnézném az üzeneteit is, hogy nem küldte el valakinek/valakiknek.
- Csináltatnék egy drogtesztet
- A férjemnek nem mondanám el, hogy volt szex, csak annyit, hogy nagyon berúgtam.
Lehet, hogy hazugság, de ha nem akarod, hogy elhagyjon, akkor nem mondod el. Persze, szép az, hogy mindent elmondunk egymásnak és nem titkolódzunk, de nem mindenáron!
Én simán elmondom a férjemnek azt is, hogy sokat ittam, azt is, hogy flörtöltek velem és mindent, de tudja, hogy nem félrekacsintgatok.
Ja, a tesómat nagyon rendbe tenném, miután a törléssel megvoltam. Mert ilyet nem tehet!
Egyszer a bátyám lefotózott video beszélgetés közben és elküldte egy volt osztálytársamnak a fotót, hogy most így nézek ki. Nagyon leszúrtam! Pedig, csak a kamerába néztem, fel voltam öltözve, rendben volt a hajam is, stb., de nem csinálhat ilyet senki! Én, ha bárkit fotózok, mindig szólok az illetőnek, és elvárom, hogy én is tudjak róla.
Vadidegen pasi, bontott ital....mennyiszer felhívták már a figyelmet erre a bontott ital miatt kialakuló helyzetre.
Akit a gina kiüt,az nem fog táncolni, hanem rövid időn belül nyálát folyatva eldől,bár ehhez egy "nagyobb"adag kell.
Egyébként olyan förtelmes szaga van,hogy azt megérzi az ember.Az íze is rossz,számomra hihetetlen,hogy ezt bele lehet csempészni bárkinek az italába úgy,hogy nem veszi észre.
Egyszer kínáltak vele (tudtam,hogy van belőle a flakonban egy pipettával) de nem tudtam meginni,annyira büdös volt,ahogy emeltem a számhoz megérzetem, hozzáért a nyelvemhez,de lenyelni nem tudtam,kiköptem.
Nem tehetsz róla,ha tényleg elkábítottak.
Ha tényleg így gondolod,hogy ez történt,kérd el tesódtól a felvételt és tegyél a férfi ellen feljelentést.
Hát nem olvastam végig. Csak addig én nem iszok, nem iszok. Akkor miért ittál? Alkoholmentes koktél, kóla stb... Hát ha tudod hogy nem bírod, de rá lehet beszélni, egy kis könyörgéssel? Elengednek, ha megiszol? Hát rájuk kellett volna önteni, és nem meginni. Ha valamit nem akasz, de megteszed, annak még nagyobb következményei lesznek. Az élet egy tanulás. Készülj fel rá, hogy az élet más téren megint majd próbára tesz, hogy mennyire vagy erős. Nem baj, hogy elbuktál, hiszen akár ebben, vagy másban szinte mindenki hibázik. Tanulj belőle, és az élet ismételt leckéve, ha előáll, tudd hogy mit kell tenned, vagy nem tenned. Hogyan mondasz nemet, vagy álsz ki az mellett amit gondolsz. Ki kell tartani, nem szabad feladni mert az könnyebb, és hamaráb szabadulhatok.
Ezért írtam hogy "szerintem", hogy lássa hogy ez nem ellenőrzőtt hivatalos infó. Ha komolyan meg akarja csinálni, nyilván utánajár rendesen. De nem is kommentelek többet, mindenki megnyugodhat. Megvan a magam baja.
A partidrogok nagyon gyorsan kiürülnek a szervezetből.
Igen ez az. Ezt itattak a barátnőmmel is
Hülyeséget csináltál, hogy nem mondtad el a férjednek. Ha a testvéred ilyen szemét, hogy még le is filmeztette és meg is tartotta, akkor bizony számíthatsz arra, hogy majd eljuttatja a férjedhez. Jobb ezt megelőzni azzal, hogy elmondod, aztán a jóindulatára bízod, hogy hisz-e neked vagy sem. Értem, hogy hirtelen azt sem tudtad, hogy mit csinálj, de ahogy most fórumot nyitottál, úgy ezt megtehetted volna a történtek napján és akkor a tanácsok szerint talán még kimutatható lett volna a drog.
Szerintem sem....
Ha igaz a történet.
Barátnőm is kapott egyszer egy piát, ő a kórházban tért magához. Lanya jött érte. Nagyon szégyellte magát előtte
Akkor fogalmam sincs.
Beszélj a férjeddel,de előtte drogteszt( említették ,hogy lehet még harminc nap után is).
De én csak egy pohárral ittam, és csak annyira emlékszem, hogy ott állok, a következő pillanatban meg az ágyban fekszem és reggel van. Meg egyáltalán nem vall rám, ahogy a képeken pózolok. Ezért nem értem, ha nem drog volt, miért nem emlékszem?
Nem szép dolog, de bizony volt már hogy a piától filmszakadás történt nálam. Konkrétan nem tudtam hogy kerültem haza és ágyba és még nem is kell hozzá tajtrészegnek lenni, elég ha valami szar, pancsolt istenverésével itatnak.
Nem "szerintem" kell felvilágosítást adni, hanem utána kell nézni. Én is azt tettem, azért írtam hogy kell drogtesztet csináltatni. Bármilyen meglepő - számomra is újdonság volt - a hajból 90 nap után is kimutatható.
"Részegen sem viselkednék így soha"
Ne igyál rá hideg vizet..
Saját példa.
Nem ittam sokat ,csak valami hülye pálinkát (bárban)
majd olyan szinten kivetkőztem magamból,hogy elönt a szégyen ha rágondolok.
A férjemet simán "lef@szmajomoztam",őt akit az életemnél is jobban szeretek.
Két ismerős nőt ler.b@ncoztam ,nem tudom miért,csak!!
Nem tántorogtam ,nem ájuldoztam csak nem voltam önmagam.
Tehát,ha még nem történt veled ilyen alkoholos befolyáltság alatt,nem biztos hogy nem is fog!
Nem tudom, hogy hova lett, amit írtam, így újra leírom.
Tehát, nekem is sikerült már néhány alkalommal érdekes állapotba eljutni. Nálam nem a pia mennyisége határozza meg az állapotomat, hanem nem tudom mi.
Én akkor is emlékeztem mindenre.
Természetesen, elhiszem, hogy előfordul az emlékezet kiesés, csak számomra hihetetlen...
Nem tudom mi történt. Nem emlékszem semmire abból az éjszakából.
A nővéremmel voltak konfliktusaink, de nem gondoltam volna, hogy képes erre. Az nem lehet, hogy valamelyik férfi volt? De akkor miért csak engem drogoztak be? Mondom, én sosem viselkednék úgy, mint azokon a képeken és videókon, és nem hiszem, hogy berúgtam, főleg nem egy pohártól. Részegen sem viselkednék így soha.
Szerintem tudod te jól, hogy mi is történt, csak most raktad össze a dolgot, és be vagy tojva, hogy a testvéred fel fogja használni ellened, és megtudja a férjed. És hát ugye eltelt 1 hónap, most már elmondani a férjednek is meredekebb, hiszen joggal kérdezné, hogy miért nem rögtön mondtad el. És ha valóban úgy lett volna, ahogy leírtad, hogy nem tudtál magadról, akkor megmondhattad volna, sőt tehettél is volna még másnap bármit is, hogy kiderítsd vizsgálatokkkal, engem mondjuk érdeelt is volna...
Most pont azt várod,hogy ha mégis kiderül a történet, akkor mit mondj a férjednek, ami bárki szerint is hihető, hátha kapsz valami ötletet...
De bizony, be lehet úgy rúgni, hogy szinte teljes a képszakadás. Emlékfoszlányok, bevillanások vannak, de a teljes sztori nincs meg. Nem akkor, amikor sokat iszol, hanem amikor annál is többet. Nekem sikerült, azóta sem tudok berúgni, akkor ott, kialakult egy olyan reflex, hogy a kedvenc pezsgőmet is képtelen vagyok meginni. Drogokról nincs tapasztalatom.
Köszönöm a válaszokat. Sajnos szerintem sem mutatná ki már a teszt. Akkor nem mentem, mert a nővérem elbizonytalanított. Másnap átmentem hozzá, hogy beszéljük meg, mert szerintem azok a pasik bedrogoztak, de ő arról győzködött, hogy csak nem bírom a piát. Mondta hogy ez nem nagy dolog, és hogy mindenki félrelép, de mondtam neki, hogy én biztos nem csaltam meg akarattal a férjem. Erre megint elővette a telefonját, és mutatott egy másik videót. A nővérem felvett, ahogy táncolunk a nappaliban azzal a sráccal. Nem tudom mi volt velem, mert én úgy sosem szoktam táncolni, mint azon a videón, de gondoltam nincs olyan drog ami ezt csinálná valakivel. Megkérdeztem a nővérem, hogy minek vette ezeket fel, aztán mondtam neki, hogy törölje ki őket, akkor vesztünk össze. A nővérem pont az miatt vált el a férjétől, mert rájött, hogy a nővérem megcsalta, és én nem akartam elveszíteni a férjem, ezért nem mondtam el neki. Nem értem a nővérem minek drogozott volna be? Van olyan drog egyáltalán, ami így hat valakire? Tudom, hogy gyenge jellem vagyok, és hogy ez főként az én hibám, mert hülye voltam, de akkor sem értem ezt az egészet. Szeretem a férjem, sosem csalnám meg, milyen drog csinálhatta ezt velem?