Megbüntethetnek? (tudásbázis)
Sőt, kötelező. :)
Viszont épp ma akarta valahol megadni a valódi nevem, no nem jókislányságból, hanem hogy megtaláljon, aki keres - erre nem akarta az ékezeteimet. =)
Hihetetlen, hogy a feladónak nem fontos tudnia, levele célba ért-e.
Helyedben visszacsomagolnám tűzőgéppel, és retúr a feladóhoz :))
Àtvételért nem fizettem,postalàdàba bevolt dobva.
Màrmint a felszolitàs.
igen,az ö szàma,nem az enyé,m.
Egy e-mail,majd egy iràsos levél.
Miutàn az e.-mailre vàlaszoltam,hogy nem fizetek,nincs miért.....
Mondom nem az én szàmlaszàmomat tudjàk,ök adtàk az övéket,csekk nem volt mellékelve.
Valami ilyesmi a neve:
Sachen content service limited....
Na ez a szoftver bàzis.
softwersammler.de
Szerintem ez az egész egy nagy kamu. Ne fizess! Bizonyítsák be, hogy átvettél bármit.
Azért annak utánajárnék, hogy pontosan milyen szoftverről van szó, meg hogy mikor lett megrendelve és mikor "kaptad" meg. Lehet, hogy valaki visszaélt az adataiddal...
A netről bármilyen szoftvert letölthetsz!
Szoftver, amivel az adatokat "feldolgozod" pl. filmet nézel, zenét hallgatsz, szöveget írsz, képet nézegetsz, stb.
A szoftver nevét nem írták?
A számlaszámodat, hogy adtad ki?
Az ilyen rendeléseknél szokták kérni.
Esetleg ha vissza emlékszel ilyenre betudod azonosítani, hogy mit rendeltél.
Jogsim sincs heheh:)
Komolyan nem az hogy nem tudom hovà kattintok,tudtam én,de pl ha egy filmet megnéztem a neten ki volt irva hogy x.y programmal lehet megnézni:katt ide.
Oda kattintok,kéri a nevemet,megadom,indul a film.Aztàn sehol sincs hogy fizetös,csak jön egy honap mulva az ügyvédi papir.
Nos lehet igy alakult ki az egész...
Az internet-előfizetést is valami jogsi-féléhez kellene kötni.;-D
Szerinted ki tudja így látatlanban megmondani, megbüntetnek-e? Rengetegen használják ki, hogy vannak, akik vaktában kattintgatnak azt sem tudják hová, de nem biztos, hogy szerencséjük lesz, mert a vaktában kattintgatók fejében is oszlik a köd,ha a pénztárcájukról van szó, némelyik viszont megijed és fizet - lehet csak erre építenek.
Hàt nem tudom mire kell az a program,mire hasznàljàk...
Buta vagyok lehet,de nem hasznàlok semit.Csak ide a Hoxàra,meg zenei oldalakra megyek fel.
További ajánlott fórumok:
- Ha hatan utazunk (4gyerek) 5 személyes autóban megbüntetnek?
- Nem volt a gyermekemnél a bérlete, ezért megbüntette a kalauz, van-e lehetősége utólag bemutatni, hogy kevesebb legyen a büntetés?
- Már megint kaptam egy számomra ismeretlen alapítványtól csekket+névreszóló matricákat, hogy fizessek nekik. Ha nem fizetek, megbüntethetnek?
- Igaz, hogy a Xenon fényszórók miatt megbüntethetnek a rendőrök?
- Rendőr megbüntet és meghazudtolja az embert!!!!
- Mennyi idő múlva küldik a csekket, ha gyorshajtás miatt megbüntettek?