Megbántam az anyaságot (beszélgetés)
Kedves FI,
melyik dátum nem stimmel?????
A férjét szereti, csak a gyerek zavarja.
Direkt nem írom, hogy nem szereti, "csak" zavarja.
Nem hiszem, hogy az a megoldás, hogy lelécel.
Azt írta hat éve ennek, lehet nem a gyerek születésétől kezdve bánta meg az anyaságot.
De ha úgy van, ahogy írod, akkor is az a véleményem, hogy hagyja el a családját.
?????
Kinrk? A 6 éves gyerekeknek?
Végtelenül borzalmas ilyen egoista önzést olvasni..
Felfoghatatlan számomra, hogy többet jelent egy hétvégi alvás a gyermekednél,hogy nem dobog a szíved vele együtt a testeden kívűl, hogy nem érzed teljesebbnek az életed, a családot kerek egésznek, teljesebbnek.
A gyereket meg nevelni, terelni kell..
Kíváncsi lennék a FI-nek milyen lehetett az édesanyjától való viszonya?
Vajon ott megvolt a feltétlen szeretet?
El tudom fogadni, hogy nem minden nőben van meg ez az ösztön,de azt nem tudom ép ésszel megérteni,hogy miért vállalta a babát.Nekem az nem indok,hogy szerelmes voltam....
Igen, förtelmesen gusztustalanul beszélt.
Korábbi fórumain meg gyereket akart.
Normális volt ez a nő valaha? :/
Oké,van aki így gondolja,nincs ezzel semmi baj.Nem vagyunk egyformák.
Viszont ő ennek ellenére megszülte,örökbe nem adta, ellenben megnyomorítja érzelmileg!
Olyan dolgokat ír a saját gyerekéről,hogy el nem tudom képzelni milyen lehetett az első pár éve,amikor még kiszolgáltatottabb volt a kislány és tényleg szinte 24 órában mellette kellett lenni.
Persze, nem vagyunk szuperhősök, elfáradunk, néha türelmetlenek vagyunk, de nála nem erről van szó.
Annyira süt az utálat a soraiban,hogy szó szerint majdnem elsírtam magam,ahogy olvastam.
Felajánlottam,hogy én örökbe fogadom,erre jött üzenet,majd írta XYhogy kamu.............. Soha nem viccelnék ilyennel!
Én tényleg felnevelném szívvel-lélekkel............
Volt aki írta,hogy kamuzok!
Nem szokásom,de ilyen témában meg végképp nem tenném!
Olvass vissza!
Elég komolynak tűnik..............
De ez már innentől az én dolgom!
Basszus, ez nem egy csomag az emagtól, egy gyerekről beszél.
Nem értem ezt a nőt, remélem csak pocsék a humorérzéke.