Meg vagyok átkozva!!!Valaki szabadítson meg tőle!!! (tudásbázis)
meg vagy szabadítva :)
csak mondj egy imát :)
Átok küldés valóban van.
Ezoterikával foglalkozom, vagy inkább érdekel. Végeztem reikit agykontrollt, regressziós reinkarnációs visszavezetést.
Átok küldés sajnos tényleg van. Hosszú lenne leírni, hogy működik. Vannak technikák, amivel le tudod védeni magad.
Az átkot hozzáértő leveszi ,
Írd meg priviben, hol laksz, és szerzek címet, ahova fordulhatsz
Nekem rossz szemléletre a legjobb mondás:
"Van,aki szerint a pohár félig üres.Van,aki szerint félig tele van.Én erre csak azt tudom mondani: ezt még megiszod??" :-))))
az élet mindig pofonokkal jár, akkor vagy a bajnok, ha feltudsz állni, és tovább küzdeni.
Egy ismert filmböl szebben megfogalmazva:
Ugyan már! Mindenkinek vannak rossz periódusai, amikor semmi nem sikerül, minden balul üt ki.
Mégis, mik történtek veled, hogy ilyen marhaságra gondolsz?
Béka mája, tyúk epéje, hókusz-pókusz, csimbili-bimm!
Szívesen máskor is.
Mi az oka, hogy azt gondolod átok ül rajtad? Leírnád bővebben, csak akkor találhatunk rá megoldást.
Ti többiek, nem kéne gúnyolódni, lehet,hogy komoly bajban van..
További ajánlott fórumok:
- Van valaki köztetek, aki hisz az átkokban? Tudtok bárkit, aki valaha meg volt átkozva? Hogy szabadult meg tőle?
- Teszveszen nem vagyok regisztrálva, kapcsolatba tudok lépni így is az eladóval, hogy vennék tőle?
- Miért van az, hogy idáig tudtam szedni a Met-et, de pár napja nagyon rosszul vagyok tőle?
- Mi ez? Nem bírom a tejet. Iszonyatosan beteg vagyok tőle.
- Mi a véleményetek az ízesített vizekről, jégvízekről? Imádom, csak szomjasabb vagyok tőle.
- Xanax sr-t szedem egy éve, de még mindig olyan vagyok sokszor tőle mint aki fejbevágtak, örökké fáradt vagyok, ez normális?