Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Meddig mehetünk el egy párkapcsolatban? Házasságban? fórum

Meddig mehetünk el egy párkapcsolatban? Házasságban? (beszélgetés)

1 2
22. srcrss (válaszként erre: 21. - Tien)
szept. 15. 09:59

"De még soha nem hagyott ott sehol."

Rendes ember. Szerintem nagyon megalázó csak úgy faképnél hagyni valakit... Ha otthon csinálja, hogy kicsit elvonul, az megbocsátható.

21. tien (válaszként erre: 17. - Channa*)
szept. 15. 09:48

"mert ő nem bírja ki,hogy ne beszéljen hozzám:DDD"

Nálunk fordítva ,én nem bírom ki,hogy ne beszéljek.

Számomra ez a csenddel büntetés nagyon durva.

Inkább adja ki magából és kiabáljon két percig.

(nem szokott)

De még soha nem hagyott ott sehol.

Nem is tudom mit tennék.

FI.

Fogalmam nincs mit lépj.

Talán megbeszélni ,ha partner benne.

szept. 15. 09:39

FI!

Ugye tudod, hogy itt sokan simán dobálódznak a hagyd ottal, de egyik sem tenné meg, de másoknak ezt tanácsolják!

Tehát, neked kell tudnod eldönteni, hogy neked ez bele fér e. Neked kell megtanulnod kezelni ezeket a helyzeteket.

Nem tudom, hogy mióta vagytok együtt, milyen vitáitok vannak és min vitáztok.

Milyen a férjed, amikor bármi más van. Normálisan áll e problémákhoz, megoldjátok e vagy kivonja magát a megoldásból. Hogy érzitek magatokat együtt.

Ha egy kapcsolatban problémák vannak, azt nektek kell átbeszélni, kezelni és nem idegeneket kell kérdezgetni, hogy te mit tennél?

Lehet, hogy a férjed egy bűbáj, de itt már sokan rásütötték a sorozatgyilkos bélyeget is. Ne dőlj be az ilyeneknek!

Ebben a kapcsolatban ketten vagytok! Nem fér bele a hoxa népe és senki. Senki nincs ott veletek, hogy lássa az egész történetet!

Lehet, hogy a férjed lehozza neked a csillagokat, csak hisztis időnként.

Mert ugye az sem mindegy, hogy ezt évente csinálja e, vagy minden nap.

Itt a hoxások között, sokan mindent elnéznek a párjuknak (megcsalást, verést, állandó dühöngést), te meg hagyd el, mert megsértődik időnként?

Na neee!

19. 1706916ae4 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 15. 09:16

Ez a bántalmazás egy fajtája (három létezik: fizikia, anyagi vagy verbális, ez az utóbbihoz tartozik, neve: "szeretetmegvonással való büntetés"). Nem egészséges párkapcsolati dinamikát feltételez.

Beszéld meg vele, hogy ezt fejezze be, ha pedig nem hajlik rá vagy nem képes betartani, menjetek terápiára, ugyanis ez toxikus. Így akar hatalmat érvényesíteni feletted, megbüntetni a szerinte nem helyes viselkedésedért, mert ő feletted áll, nem oedig melletted az ő feében létező hierarchia szerint. Dióhéjban.

18. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 15. 09:14
Én a otthagynám de úgy végleg, nem lenne turelmem ehhez
17. Channa* (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 15. 09:07

Tőle kérdeztél valami sértőt az utazással kapcsolatban?

Neki vágtad a fejet?

Biztos ez a minta nála. Így kezelték az egyet nem értést a családjában.

Az én férjem is szokott megsértődni, de sosem lépett még le, csak nem szól hozzám néhány percig.

Mindig mondom neki, hogy ezzel magát bünteti, mert ő nem bírja ki, hogy ne beszéljen hozzám:DDDD

Nem vagyok póker arcú, így ha ezért hisztizne, akkor minden pillanatban meg kellene sértődnie...

Nálatok nem tudom, hogy mi történik ilyenkor. Mi a hosszú évek alatt már megtanultuk kezelni az ilyen helyzeteket.

Nem sértődök meg én is, majd megbékél, addig átgonodolja és rendszerint túllép ezeken, ha olyan a téma, akkor szóváteszi, megbeszéljük.

16. Alnisa
szept. 15. 08:09
Ignorál, csendel ver, ha nem az van amit ő szeretne, így büntet. Lesz ez még rosszabb is.
15. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 15. 07:27
Párom egyszer ment el itthonról így duzzogni, megmondtam neki, hogy a következőnél én is elmegyek, csak én össze is pakolok előtte és nem fogok visszajönni, azóta érdekes mód nem fordult elő többet. Az a baj, hogy te eltűröd, hogy így rendezze le a nézeteltéréseket. Kis jelentéktelen dolgokban nem baj, ha esetleg elvonul, néha kell az embernek pár perc magában, de ezt kulturáltan is lehet intézni, hogy kell egy kis idő hogy átgondoljam egyedül, később megbeszéljük. Állj elé és mondd meg, hogy nem vagy hajlandó eltűrni, hogy levegőnek nézzen, elvileg a FELESÉGE vagy, aki a legfontosabb ember az életében, nem...? Ha nem képes ennyire, hogy úgy viselkedik mint egy felnőtt ember, és nem úgy, mint egy hisztis óvodás, az nekem azt jelentené, hogy szarik a fejemre.
14. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 15. 07:26

Az én férjem is mostanában többször így oldja meg a konfliktust velem szemben. Óvoda. De sokkal jobb mint régen, mikor beleàllt és a végsőkig vitatkozott.

Van valami, elmondom a véleménye, otthagy, aztán úgy lesz ahogy én akarom, egyszer visszajön. Nekem kényelmes.

Attól tartok ha egyszer kifelé is ez lesz a "megoldási stratégiája" akkor nekem kell felvennem a kesztyűt.

13. srcrss (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 15. 07:20

"Semmi olyan dolog nem történt..."

Belül sem történt, nála? Azzal, akit szeretünk, tisztelünk, nem viselkedünk így.

12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Liliom10)
szept. 15. 07:15
Hallottam már róla - utána fogok olvasni. Köszönöm!
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Srcrss)
szept. 15. 07:13

Nem tudom pontosan mire gondolsz az alatt, hogy nem ok nélkül viselkedik így.

Semmi olyan dolog nem történt - egész egyszerűen nem értettem vele egyet valamiben.

Próbáltam többször jelezni, hogy számomra ez nagyon sértő, és legyen kedves ezt a viselkedési formát befejezni-az volt a válasza, ha én “fejeket” fogok vágni ő ott fog hagyni. Szerinte az én viselkedésem váltja ki nála ezt.

10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Lolita2112)
szept. 15. 07:10
4 éve lassan
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Horakulum)
szept. 15. 07:09
Korábban nem igazán volt jellemző rá - de volt mihez nyúlni. A feszültebb helyzetek kezelésével mindig is voltak problémái - mióta letette a “cigit”, azóta nem tud mit kezdeni a konfliktushelyzetekkel.
8. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 15. 06:59
Velem egyszer tenné meg. De gyanítom, nem ok nélkül viselkedik így. Vagy mindig ilyen volt?
7. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 15. 06:57
Úgy tűnik, ez " passzív-agresszív viselkedés". Olvass utána a témában !
szept. 15. 05:43
Gondold át, csak rosszabb lesz. Ne menj tönkre mellette.
5. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 15. 05:08

Beszélj vele,,aztán ha nem megy,,lehet ,hogy egy ilyen elmenetelnél egyszer "véletlenül" bent felejteném a kulcsot a zárban,mikor elvonul otthonról.

A többit oldja meg.

szept. 15. 01:47
nagyon gyerekes dolog amit ferjed csinal.mindigis ilyen volt vagycsak mostanaban lett ilyen?regota vagytok hazasok?
3. horakulum (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 14. 23:59

Szerintem felnőtt emberként kommunikáljon és ne sértett hercegnőként zarándokoljon el. Gyerekesen viselkedik.

Mi lesz idős korában? Amikor tényleg hisztis lesz...

Korábban nem ilyen volt? A házasságkötésetek előtt?

2. fenevigye (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 14. 23:27
Ideje hátsón rúgni. Ha már csak sértegetni tud, akkor jobb egyedűl.
szept. 14. 23:22
A mai sztorink röviden: ma a férjem otthagyott a boltban, mert számára “sértő” volt az, amilyen fejet vágtam és amit kérdeztem (egy utazással kapcsolatos jelentéktelen téma..). Sajnos nálunk elég gyakori, hogyha nem tetszik neki valami, így reagál. Nyilvános helyen is ott hagy, vagy elmegy otthonról órákra, vagy nem szól hozzám órákig, levegőnek néz…valaki hasonlót tapasztalt? Meddig lehet ezt ép ésszel csinálni?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook