Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Marhalábszárból pörkölt recept

Marhalábszárból pörkölt recept

Elkészítési idő 180 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Marhalábszárból pörkölt hozzávalói:
1 kg marha lábszár
2 fej hagyma
4 marha pörkölt kocka
2 paradicsom
2 evőkanál piros paprika
1 dl olaj



A Marhalábszárból pörkölt elkészítési módja:
A marhalábszárat le inazzuk. Apró kockára vágjuk. A serpenyőbe a felvágott hagymát megpirítjuk az olajon, bele kockázzuk a paradicsomot és így még dinszteljük. Hozzáadjuk a piros paprikát, és beletesszük a húst. Felöntjük vízzel, hogy ellepje. Mikor fel forr a gázt tartalékra vesszük. Hozzáadjuk az ételízesítő kockát. Fedő alatt másfél órát főzzük, megsózzuk izlés szerint. Jó sűrű lesz a szaftja.

Nokedlivel és tejfölös uborka salátával tálalom :-)


Kategória: Húsételek receptjei


A marhalábszárból pörkölt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook