Március 2-tól kezdené velem valaki a 90 napos diétát? (beszélgetés)
én is gyümizek... már nem szeretem.... :-(
Én meg ma gyümi napozok :-(
Sziasztok! Látom magam előtt, ahogy ugrálunk mindannyian, sok szép, vékony nő. :-)
Én ma habzsi-dőzsiztem, a férjem elvitt minket ebédelni, pár kanál leves leve, zöldségkrémmel töltött palacsinta, túrógombóc. Hmmmm, de finom volt.
Úgy legyen! 40 nap múlva ugrálni akarok örömömbe :-)
Én is gratulálok!
Szerintem nincs okod bánatosnak lenni, nagyon szép eredményt értél el!
Köszönöm a dicséreteket,de szerintem itt mindenki megérdemli.Elég nagy kitartásnak kell lennie az embernek,hogy végigcsinálja.Nekem legalábbis kellett,mert én már többször kezdtem bele különböző diétákba,de sosem csináltam végig,mindig feladtam.De ezzel a diétával már olyan sokan lefogytak,hogy eldöntöttem,ezt nem fogom abbahagyni.
Csajok, czifi nyomdokaiba lépve, nekünk is biztosan sikerülni fog.
Szerintetek abbahagyták azok a lányok, akik már nincsenek a legújabb mérlegelőn?
Már 68kg körül vagyok::)), de mintha megállt volna.
Ildi, nemsokára ugrálhatsz a plafonig szerintem, hiszen nagyon ügyesen csinálod!!
Czifi, én is megnéztem a mérlegelődet és nagyon ügyes vagy! Kb ugyanakkora súllyal kezdtük, bár én most a kéthetes diéta miatt szüneteltetem a 90naposat, de nekem is 60kg körül lenne a célom. Nagyon-nagyon nehezen mennek le ezek a fránya kilók::((
Ha ügyes vagy biztosan nem fogod visszahízni, és aki betartja a 90napot, annak ez nem lehet probléma.
Igazából 60 kiló volt a kitűzött cél,de igy is örülök nagyon.De úgy tudom ,hogy a következő 90 napon reggel gyüminek kell lennie,és akkor is lehet még pár kilót fogyni.Hát én bizom benne.De ha nem megy le több akkor is jól érzem magam a bőrömben.A lényeg,hogy ne hizzam vissza.Mindenkinek kitartást.Nem volt nehéz,meg nem is kellett éhezni,de már nem bánom ,hogy vége.
Megnéztem a mérlegeredményed. Nagyon ügyi vagy! Gratulálok!
Ha nekem ez pont így összejönne ugrálnék a plafonig :-)))
Szia! Ez egy jó hír! És elégedett vagy a 90 napod eredményével?
Sziasztok.Nekem hétvégén vége a 90 napnak.De biztos fogok jönni,ha nem is tudok mindennap.
Sziasztok Csajok! De jó, hogy nem fogok egyedül maradni! szerintem egy-két hetes szünetet én is fogok tartani, de én is szeretném folytatni, különben sosem fogyok le!
Én szerintem tartok egy kis szünetet, de utána folytatom! De itt biztosan maradok! :D
Sziasztok, én most járok az " első félidőnél" majd tartok egy kis pihenőt és szeretnék újból belevágni . Tehát maradok , elhatároztam és véghez is viszem ! Valahogy közösen könnyebben megy -:)
Jó reggelt!
Ha letelt a 90 nap Én akkor is maradok!!
Most néztem, hogy az egyetlen szem férfink által vezetett táblázat elég hiányos! Ennyire kevesen maradtunk? Nagyon morzsolódunk le!
Azért remélem marad velem olyan, aki csinálja tovább a 90 nap után is! Vagy addigra teljesen lemorzsolódik mindenki?
Szerencsére a babának nem lett semmi baja és ez nagyon fontos!!
Basszuskulcs, még szerencse, hogy időben észrevették. Rossz belegondolni mi történhetett volna!!
Nah... tömören ennyi lett volna.Köszönöm,h meghallgattatok,és eggyütt éreztek velem.Remélem senki nem kerül ilyen helyzetbe.Megyek ,megjött a lányom a szakkörről.Pusza mindenkinek,majd jövök.
Amúgy 7 zacskó vért kaptam,ami nem kevés.
Beletörödtünk,és örültünk egymásnak,és annak ,hogy élek.
Értem. Szóval még akkor a perköltséget is fizethettétek volna ki, rosszabbul jártatok volna :-(
Szándékunkban állt,de még a zárójelentésekben is az állt,h elvolt vékonyodva a méhfal a sok vágástól,és ezért lett komplikáció.Beszéltünk róla a dokinkal,ő azt mondta semmi értelme úgyis mi húznánk a rövidebbet,mivel a kolégák kiállnak egymás mellett.
Hát nem is a saját dokidat kellene beperelni, hanem azt a másikat! Én tuti, hogy nem hagynám annyiban / vagy nem hagytam volna annyiban!
Azt azért elmondom,hogy nem az én dokim csinálta a császárt,hanem az ügyeletes sintér!Ő vidéken volt,de a műtétet már ő csinálta.Párom mondta,h nem haggya ennyiben,azt mondta,nem segithet,kutya a kutyát nem bántja.
Szia! Nem semmi!
És ezért nem lehetett beperelni a kórházat?
További ajánlott fórumok: