Március 2-tól kezdené velem valaki a 90 napos diétát? (beszélgetés)
Szerintem a gomba tömény fehérje. A többi stimmel. Legalábbis az én olvasatomban.
ÉN is úgy tudom a paradicsom hagyma gomba minden nap ehhető
Én is kivételesen bűnöztem, mert már rosszul voltam, szédültem meg fájt a fejem, de ez van, nincs lelkiismeretfurdalásom, folyt.köv. holnaptól.
:-)
Marhahúsból csináltam fasírtot. Ettem belőle hármat. Nem bírtam ki :-)
Most annyira nehezen viselem a gyüminapot, annyira éhes vagyok, szerintem az extra edzéstől délelőtt, több, mint két órát edzettem, most kicsit szédelgek is, gyorsan csinálok egy teát. Egyszerűen nem kívánom a gyümölcsöt, nem kívánom az édeset. Úgy, de úgy ennék valami finomat a hűtőből!!
Akkor az finom. Én nem szeretem a paradicsomlevest se ha cukros.
De a 100%-os paradicsomlében nincs cukor. Vettem, de nem tudom, mikor ihatom.
Én mindíg úgy gondolok a paradicsomlére, hogy nagyon cukros.
Köszi. És a paradicsomlé?
Én a terhességem alatt 25 kilót híztam :-D :-(
Megtudtam enni egy lábas káposztástésztát és egy lábas túróstésztát. Addig ettem, amíg láttam a kaját.
Falánk voltam! Most már röhögök rajta. Mégegyszer nem lennék ilyen ronda kis evős manócska :-DDD
Gyümölcs és víz nap után kisebb mennyiséggel kell kezdeni, mert a gyomrod szűkült...
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!!! Nagyon kedvesek vagytok!!!
Persze, hogy maradok,és bíztatlak titeket.
Az étkezést próbálom majd kordában tartani, és jobban odafigyelni, mint az első terhességnél, de azért már az is nagyon jó, hogy MINUSZ 6 kilóval kezdek neki!!
Ildi
Igen!!!!!Meg a párom!!!! Szegény már teljesen készen volt, hogy nála nem stimmel valami…
én úgy tudom, hogy paradicsomszósz bármelyik nap ehető, kivéve, ha cukor is van benne, mert akkor csak szénhidráton. De én ettem már ilyen paradicsomszószt krumplival keményítőnapon is!
Ja, még egy és a paradicsomlé? Az melyik napon iható?
Mit gondoltok, hogy a paradicsomszósz melyik napra való? Mert azt olvastam, hogy a paradicsomleves szénhidrátnapra való, de a szósz? Tudjátok, menzás kaja volt a paradicsomszósz húsgombóccal. Arra a szószra gondolok.
Én is jártam már így, sőt, igazából minden fehérjenapon így járok, úgy érzem, hú, de éhes vagyok, eszek rendesen, hogy jóllakjak, aztán rosszul érzem magam, hányingerem van, rájövök mindig, hogy már nem bírok annyit enni, szerencsére.
Ja, fincsi volt az ebéd, de úgy látszik, még most sem fogtam fel, hogy nem kell annyi kaját benyomni, amennyit régebben (meg amennyit a szemem kíván). Szóval jó volt, de tulajdonképpen nem esett jól, mert a beszűkült gyomromnak már kicsit nagy volt az adag :-(
Én legtöbbször olyat főzök, hogy én is tudjak enni belőle, meg a család is. Általában csak a köret más.
Had gratuláljak én is.Borzasztóan irigyellek ezért az érzésért,igaz nekem már háromszor megadatott,de ez olyan csodálatos dolog ,amit öröm átélni.Kívánok neked/nektek /minden szépet és jót ,amit ilyenkor csak lehet kívánni.Egésséget,boldogságot,sok-sok örömteli pillanatot.Vigyázz magadra/magatokra/.
Elolvastam! Szívből gratulálok!!!
Máténak kistesója lesz? :-)))))))))))))))))
Te vagy a világon a legboldogabb ember ma!
SZÍVBŐL GRATULÁLOK! Olyan boldog vagyok, mint mikor nekem lett kétcsíkos, én két évet vártam rá, még egyszer gratulálok!
Fincs, én is pont azon agyalok, hogy mit főzzek a holnapi fehérjenapra. Ez nekem csak azért bonyolultabb, hogy a család többi tagjának is jó legyen, a kisfiamnak nem kell diétáznia. :-)
Folytasd tovább, ne add fel, ha csüggednél, csak szólj nekünk és támogatunk!!!
Nekem sincs kedvem gyümit enni, pár szem mogyoró, meg nemrég begyűrtem egy banánt, hogy mégis legyen valami, amúgy iszom a narancslevet, meg mindjárt csinálok teát. Kicsit már unom a gyümiket, valami változatosságra vágyom, de azok még nagyon drágák és nem igazán finomak.
ÚÚÚÚ, még olvasni is fáj! Szegényke, mennyi idős? Pont valamelyik nap beszélgettük a férjemmel, hogy mennyi minden vár még ránk a kicsivel kapcsolatban, meg milyen felelősség gyereket nevelni. Tudom, ez nem tartozik ide, én még az elején tartok, mert 14 hónapos a fiam, de már most is mindig van valami. Hát még később!
GRATULA!!!!!! De a további fejleményeket is szeretnénk majd tudni! :D
Gyógyulj meg mielőbb, az egészség minden diétánál fontosabb!!! Küldök sok gyógyító energiát!
Gratulálok Mimmo, ez nagyon jó hír!!!!!!!!!!!
Azért néha tényleg kukkantsál be::))
De jó neked! Remélem, hogy tényleg velünk maradsz és bíztatsz bennünket továbbra is!
Én ma megint gyümizek!
Bekönnyesedett a szemem... :-)))) Gratula!!! :-)))
További ajánlott fórumok: