Március 2-tól kezdené velem valaki a 90 napos diétát? (beszélgetés)
Lányok!
Nekem véget ért a diétám...Többi a naplómban;)
Sziasztok!
Fehérjenap trallalaaaa.... :-))) Úgy szeretem!
Ebédterv: tojásos virslisaláta, már nagyon várom, pici rántott baromfivagdalt (bóti, fagyasztott, mindegy)...
3 napja almaecetes vizet is iszom délelőtt egy pohárral, hátha rásegít a fogyira.
Ma gyümi napom van. Elmegyünk, a boltba veszel leveket, mert rágni nincs kedvem.
Meg ha már így alakult, veszek virágföldet is, és beültetem a fuksziákat amiket zsákmányoltam:)
Köszi!
Jó történet! Jól megnevettettél!!!
Még csak 4,5 éves…
Basszus Mimmo, nagyon sajnálom szegénykét. Nem lehet kellemes, meg persze téged is sajnállak!
Mennyi idős a Manó?
Egyébként nyugi, ahogy mondani szokták:
"eb csont beforr"- jelen esetben összehúzódik:)
Egyszer az egyik barátnőm 5 éves kislánya egy délután folyamán lebiciklizett a teraszról (másfél méter), rohanás a dokihoz.
Diagnózis: kéztörés. Este sétálgat a felkötött karú leánykával és a 7éves fiával a kertben, fia rálép egy gereblye nyelére, az felcsapódik, rohanás az orvoshoz...diagnózis: orrtörés.
Dokinak a következő mondat hagyta el a száját:
- Asszonyom, van még gyereke? Csak, hogy mire számítsak?
Akkor a helyzet nem volt éppen vicces, de az azóta eltelt pár év megszépítette a dolgot és most már nincsen olyan összejövetel,hogy ne hozznánk fel és nevetnénk halálra magunkat rajta.
Sziasztok!
Ma itthon vagyok, a gyermekkel...Tegnap este a húgoméknál voltunk névnapozni. Sikerült, olyan szerencsétlenül esnie, hogy szétnyílt a lábszára...Nem olyan vészes, de egy jó másfél centin rendesen lenyúzta a bőrt, úgy a húsig...Rohantam vele az orvoshoz, nem varrták egyelőre,csak sebösszehúzóval (8-al!) összefoltozták. Holnap 9-re kell visszamennünk sebközözésre. Ha összehúzta a sebet, akkor megúszta a kiscsávó, ha nem akkor varrják...
Ááááááá, baromira unom,és elegem van , hogy 2-3 havonta rohanunk, valahová mert itt-ott vérzik, fáj, meg kitudja épp mi baja...
Igen, ezt én is észrevettem. Biztosan erőt merítenek belőlünk, ahogyan mi is egymásból.
Az a megdöbbentő, hogy mennyi embernek van súlyproblémája, nem? Pedig Magyarország még nem is tartozik a legjobban "elhízott országok" közé!?
Jó reggelt CSajok!
Kacsa, ne aggódj a gyümi nap végett, ennél jobb fogyókúrás módszert nem is találhattál volna:( Azért gyógyulgassál!!!
Jobbulást Neked , gyógyulj meg hamar és tényleg ne próbálkozz ma savas gyümivel...
Remélem hamar túl leszel rajta !
Észrevettétek, hogy mindennap indul, új fogyis topik?!
Biztos, hogy a már működő topik sikere motiválja Őket:):):)
Mint pl.a MIÉNK!!!
Ilyenkor olyan jól eső érzés fog el, hogy mi már túl vagyunk a félidőn, és milyen szép eredményeket produkálunk!!!
HÁt igen, anyumon pl. már lötyög minden ruhája, őt apu letiltotta már a teljes diétáról, mert szerinte most néz ki jól, ahogy kinéz!
Bárcsak nekem is olyan alakom lenne! De talán eljön majd az én időm is!
Nóra, ha kitartóak vagyunk, talán sikerülhet, csak olyan nehéz kivárni, nem? Hülye az ember, mindent azonnal szeretne. Hiába fogytam már 5kg-t, semmi sem látszik rajtam, még mindig ugyanazt a pár nadrágot tudom csak hordani, amit egész télen...ja, meg a melegítőimet:((
Na mindegy, lesz ez még így se, vagy inkább nneeee!!
Jajj, CSajok!
Most már tényleg itt a nyár, én meg még mindig nem férek bele a szaros nyári ruháimba. Mi lesz így?????
:)
Törpe vízerőmű
Szia!
Ne aggódj, nekem is kiütésem van már a gyümölcsöktől...
Én a gyümölcsnapon csak gyümölcslevet iszom