Március 2-tól kezdené velem valaki a 90 napos diétát? (beszélgetés)
Egy éves múlt januárban, most 14 hónapos
Sertés májat ettél?
János biztosan kondizik! Ottfelejtzette magát a sújok között :-DDD
Aztán eszmél, hogy a fórumtársainak hiányzik! :-)))
Nagyon köszi a recepteket. Elmentettem a naplómba :-)
Meg is fogom csinálni mind a hármat. A linkeket is megnézem!
Azt nem tudom, hogy mi az a pesto! :-O
Sziasztok! Végre túl vagyok a tegnapi gyümi napon, és ma jöhet a husi!
Kitartás túl leszel rajta!!!
Gondolhatod itt eszi előttem jobbnál jobb kajákat hát mindegy ez van még mindig kemény vagyok ki bírom!
Sziasztok!
CSak beköszönök, délután tudok jobban jönni majd...
MIndenkinek szép napot!
Mivel én szerdán kezdtem a diétát, ma gyüminapozok..... úgyhogy fáj olvasni a recepteket......
hajrá......
Ez vmi speckó tea? Lehet ízesíteni? ma keményitőzök. olyan hasáb kéne,amit lehet sütőbe sütni.
Sziasztok!Hogy vagytok!Kinek,mi a terve hétévgére?Nálunk csúny az idő,de azért elmegyünk valamerre!:)Első napom fehérje nap!Most szűztea,majd egy almát eszem és délig pihi!SAszotyolát és mogyorót lehet enni ilyenkor?
Nálam meg pont ellenkezőleg, egy hete késik, bár a szülés óta nem napra pontos, de azért ennyit nem szokott késni. De lehet, hogy nálam befolyásol, hogy most hagytam abba a szoptatást 8 napja.
Szia! Jó korán keltél! Szerencsére vége a gyüminapnak, most délelőtt sem kívánom, így iszom a tisztító teamixet, abban legalább van egy kis gyümi. Király lehet, mikor egyikőtök hízni akar, a másikótok meg fogyni. :-)
Hahó! nagyon ari a fiad! mennyi idős? Az enyém 3 mmúlt.
Szép jó reggelt mindenkinek! Hogy vagytok? Végre kipihentem magam. MA fehérjenap. Ki mit eszik?
a gyógyszerrel tuti nics gond!
Azért,lehet,hogy,orvoshoz mégis menned kellene.Mert esetleg nem elég jó a fogamzásgátló.Én nem szedem.
szerintem az szénhidrát! én legalábbis annak venném!
Sziasztok!A búza dara hova tartozik??
Akkor nem kell annyira megijednem? Igazából én is erre gondoltam, csak szerettem volna megnyugtatni magam! Köszi!
Szia!Nekem már volt párszor.Minél szigorúbb diéta,annál kevésbé rendszeres.
Sziasztok! Egy kis problémám akadt! Ti mit gondoltok, mennyire zavar be a diéta? Csak azért kérdezem, mert még nagyon nincs itt az ideje, de ma reggelre megjött! Help! Kicsit megijedtem, mert mióta gyógyszert szedek mindig pontos volt!
fogalmam sincs de nagyon tetszik!!! Ügyes!!!
Szia!Szép jó reggelt!Ezt kérdezném én is!Láttad a táblázatunkat?Szerintem nagyon jó,hogy csinálta.
Kawaclipsével mi történt??? Rég járt erre!!!
HAHÓÓÓ egyetlen férfi társunk hól vagy???
Szép jó reggelt kedves társaim! Hogy vagytok?
Sisssa köszönjük a recepteket!
Serteperte remélem most jó éjszakátok volt! Kitartás!
Csgal! VÉGE A GYÜMINAPODNAK!!!! Hogy bírtad???
Én tegnap kettő körül megettem a sült májat aztán semmit se ettem.Egyáltalán nem voltam éhes.Ma párolt zöldséget eszem főtt krumplival.
A páromnak meg sütök le egy egész csirkét mert Ő hízó kúrán van. Jól kiegészítjük egymást mi ?! :)))Meg csinálok egy kis hús levest na abból eszem persze hús és tészta nélkül!
recepttel-ilyen későn már nem beszélni,írni,olvasni helyesen magyart
Ha van vmi extra, majd azokat is felteszem, addig az alábbiakból csemegézzetek:))
Szénhidrát nap link rengeteg receptel:
[link]
Keményítő nap link rengeteg receptel:
[link]
További ajánlott fórumok: