Március 2-tól kezdené velem valaki a 90 napos diétát? (beszélgetés)
168 vagyok. Mit fogsz mozogni? Én ha úgy adódik, futok fél órát, de sokat leg magicezek, hullahoppozok, meg ha bírom, callaneticsezek, de ezt ritkábban. Most inkább a futásra akarok ráállni, meg a felülésekre, csípőformálásra, mert elég hülye alakom van csípő tájékon, meg szülés utántól a combok is összeérnek. Erre is kéne valami gyakorlatok, mert a farmerjaimat emiatt kellett kidobni, mert kikoptak.
Milyen magassághoz párosul a 66kg?Csakmert szerintem az a testsúly abszolut nem vészes!
Hétfötöl elkezdek tornázni,remélem talán jobban beindul a fogyás!Én örülnék neki,ha 66kg lennék,de az még nagyon messze van!Remélem diéta végére sikerül,ha több lemenne az még jobb lenne!
66ról 64re mentem le, de valahogy visszajött pár deka:-( Nemtom hogyan. SZerintem 64alá nem is fogok menni, ami nagyon elkeserít.
Cm-ben 1cm-t vékonyodtam, de lehet az is visszajött. Nemrég fejeztem be a hullahoppot, remélem azért az is használ valamit a vaskos csípőmnek.
Most azért jól jönne egy hangszigetelt fűző, kezdek éhes lenni
Cm-re ment már le,de reggel mérlegeltem eddig 1kg!Remélem hamarosan olvadni fognak a kilók,már nagyon várom!Neked van valami pozitív változás?
Amúgy vesztek már észre magatokon valami pozitív változást?
Valami olyasmit olvastam, h két szelet csokitortát lehet enni; akkor gondolom annak megfelelő mennyiségben, de szerintem az a tortaszelet valami madárétkűnek szánt darab lehet
Mi is ma voltunk szüleimnél és sajnos volt süti,aminek nem bírtam ellenállni!Holnap szénhidrát napom lesz,sütit fogok enni vacsira!Szerinted mennyit szabad enni kb. hány darabot?
Hááát, volt csábítás, de nemsok, fehérje napom volt, ettem húslevest, de annyira jól nézett ki a répa benne, hogy ettem egy kicsit azt is. Holnap meg megyünk szüleimhez, mindig van süti és nem ehetek:(
Eddig még bírom,ma sajnos bünöztem,ettem sütit,pedig nem lehetett volna,mert keményítő napom volt!Te bírod?
TE hogy bírod a diétát? Nekem ma fehérje napom volt, de nem ettem túl sokat.
Ejnye -bejnye, milyen étel csábított el? :-)
Holnap milyen napod lesz?Nekem ma keményítőnapom volt,de én is bünöztem,ettem sütit!:(
Szia!
Én vagyok :( Holnap nagyon keményen meg kell húznom magam, mert ma elégé bűnöztem. :(
Sziasztok!Sajnálattal nézem,hogy ismét késön jöttem,már nincs senki fent!Hogy álltok a diétával,bírjátok?
Végre jóllaktam ma, fini húsleves volt, olyan guszta volt, úgy ettem volna a szép zöldségekből is, de sebaj, majd holnap. Tejfölös sertésszelet uborkával, egy szelet kenyérrel, vacsira friss salátával ripp-ropp falatok. Fincsi volt.
Az enyém meggyógyult, úgy pörög, annyi energia van benne, hogy alig bírok vele. Persze, ő mostmár jól van, kipihente magát az utóbbi pár napban, én meg le vagyok teljesen amortizálva, szépen vagyunk. :-) Az én fiam meg februárban volt egy éves.
Kiss Ildi-féle speckó tea. Még ráadásul finom is.
Halihóóóóó
Mindenki jól van?
Vagy csak hétvége?:-)))
Ma is nyűgi a pici,nemrég kelt fel, de sírva, és kint vacak idő van, meg nagy szél.
Olvastam,hogy nyűgős volt. A fiukkal sztem nehezebb,míg kicsik. az enyém is érzi a szelet,teliholdat,időváltozást. Remélem kamaszkorába majd jóvá teszi.:)
Nekem hála nem este sír a Csengém hanem most egész nap.Fogalmam sincs mi baja lehet:(
Jó étvágyat a husihoz!!! Használd ki amennyire lehet!
Hú de köszi az infót :-)
Akkor tudok venni pesto-t :-))) és enni.
Elmentem ezt is a naplómba!
Vannak közte igazán jó receptek, köszönjük, de ezt az édes rakott tésztát pont kipróbáltuk anyuval a héten, és nekem nem igazán nyerte el a tetszésemet! De azért nektek próba szerencse!
Babásoknak szólva, remélem mindenkinek megnyugodott a kisbabája, mert olvastam, hogy nehéz óráitok voltak.Nekem még nincsen babám,de imádom őket::))
Szia Ildi,küldök egy kis rövid leírást:
Alapanyag megnevezése...
zöld pesto
Alapanyag mértékegységei...
dkg,g,teáskanál
Tápanyagadatok... (100g élelmiszerben)
energia: 200kcal fehérje: 2g zsír: 40g szénhidrát: 5g
Alapanyag leírása...
A pesto tulajdonképpen gyűjtőfogalom, különféle szószokat értünk alatta. Készítése Olaszországból ered, ami egy cseppet sem meglepő, ha arra gondolunk, mit meg nem tesznek a leleményes taljánok azért, hogy kedvencük, a tészta, minél változatosabb formában gőzölöghessen tányérjukon. A Liguria vidékéről származó pesto hagyományosan a pesto alla genovese. Sóval és borssal együtt hét hozzávalóból áll, nevezetesen két evőkanál fenyőmagból, öt evőkanál olívaolajból, két csokor friss bazsalikomból, 4-6 gerezd összetört fokhagymából és 9 deka reszelt pecorino vagy parmezán sajtból. Mindezt ízesíthetjük kapri - és olívabogyóval, illetve különféle fűszerekkel is. Ügyeljünk az alapanyagok minőségére, a pesto csak a legfinomabb, extra szűz olívaolajat szereti, és a bazsalikom frissességére is nagyon kényes! Frissen főzött, forró tésztára téve egyszerű vacsoraként fogyasztható, de puha kenyérrel mártogatva előételként is kitűnő. Hűtőben 4-5 napig áll el, míg lefagyasztva 3 hónapig is eltartható. A pestóban az a jó, hogy mindenki saját ízlésére formálhatja, fűszerezheti kedve szerint, elrontani szinte lehetetlen. Az eredeti olasz ételek alapjául szolgáló pesto nem más, mint a paradicsomos szósz, sok-sok finomsággal. Ha nem szeretnénk otthon bajlódni a készítésével, vegyünk fűszerezett paradicsom pestót, melynek különleges összetevői a következők: fokhagyma, fenyőmag, kesudió, juhsajt, hidegen sajtolt olívaolaj és napraforgóolaj. Bár egyszerűnek tűnik a felsorolt szószok elkészítése, Olaszországban azért minden családnak megvan a maga titkos pesto receptje, amit szigorúan őriznek.
Ma tartok a két kápi diéta között egy gyümölcs napot.Megpróbálok ráhangolódni már előre a szétválasztóra. Eddig jól megy, bár nekem késő délután van a holtpont.Szorítsatok, hogy bírjam:)
már nagyban fő az ebéd, húsleves, meg sült húsi lesz.
További ajánlott fórumok: