Március 2-tól kezdené velem valaki a 90 napos diétát? (beszélgetés)
Fóliás sült husi hagymával sütve, salátával.
Ma protein napom van. Ki mit eszik?
Jó reggelt! Nekem is sikerült túlélni a gyümölcsnapot, és nem csaltam. Ráadásul most reggel sem vagyok éhes.
Én is túléltem, egész jó volt.
Sziasztok!Néztétek a táblázatunkat?Nagyon jónak találom!Biztos nem lehetett kis munka.
Sziasztok! Jó reggelt! :)
Hajrá-hajrá és előre is kitartást kívánok! :-)
Jó reggelt mindenkinek! Gratulálok a gyüminapot túlélő hősöknek :-) Az tényleg nem könnyű..... Nekem holnap következik...
Ami azt is jelenti, hogy ma szénhidrát nap van!!! Juhé!!! :-)) (bár hozzáteszem, a fehérjenapot még ennél is jobban szeretem)
Szép jó reggelt! Túléltem az első gyüminapot!!! Ugye rajtam kívül még sokan???
Én is szép jó reggelt kívánok nektek :-)
Jó reggelt mindenkinek!Ma kezdem ...
Sziasztok Fogyitársak!Gratulálok MINDENKINEK az eredményekhez!Bírtátok a gyüminapot?Szerintetek szotyolát lehet enni gyüminapon???Megmondom öszintén ma ettem egy kicsit,mert nagyon éhes voltam!:-)
Ejha, mindenki kidőlt a gyümölcs naptól? Tegnap este többen írtatok...
Na szerintem én is megyek, megpróbálok elaludni, hogy minél hamarabb holnap legyen.:)
Ez igaz hiszen mindannyian mások vagyunk máshogy működünk,a lényeg az ,hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt.
én a zöld teát is iszom ,de annak nem volt hatása. Én próbálkoztam a laevolaccal is, első nap volt hatása, a többi napon már semmi. Nekem volt olyan is, hogy majdnem két hétig nem volt nagydolgom sem.,képzelhetitek ,milyen rosszul voltam akkor
Hahó! lemaradtam. Milyen eredmények ezek?lemaradtam!
Énis próbáltam már a kapszulát de nekem azért nem vált be mert egész nap .... váltottam a zöld teára és attól mindennap van.....
Sokkal mérsékeltebb a hatása de ez is beindítja az emésztésed.
kedden kezdtem el a kapszula szedését, egy szemet, ma semmit, de a hatása még most is megvan. Legalább most van emésztésem, eddig szinte nem is volt. Ha ez így működik, akkor bevezetem, hogy kihagyok egy két napot,mert így is hatásosnak látszik. CSak legyen székletem. Azért várom, hogy a diéta is tegyen valamit odabent, mert annak eddig nem éreztem a hatását, de ez a pár nap kevés ehhez még.
Ez már haladás ma egy picit sem bűnöztem alakul ez.
Azt gondolom időbe telik mire tudatosúl benned mire is válalkoztál,és ha ez megvan akkor már befogod tartani.
Úgy látszik nekem ehhez 6 napra volt szükségem!
Kiváncsi leszek, hogy mennyire hatásos a kapszula! Majd várom, hogy te mit gondolsz róla.
én is ettem az első gyüminapon mogyit, csak héjas földit.
Mellékhelyiségre én is jártam, de szerintem ez a szűztea kapszulától van, de jó volt nagyon.
leturmixolt gyümi nagyon jó ötlet, azt hiszem én azt fogok majd vacsizni délután fél ötkor.
Még nem tudom, szerintem én is csinálok gyümisalit, vagy összeturmixolok pár gyümölcsöt! Meg gyümilevet is tuti, hogy fogok inni!
Sziasztok!
Én teljesen meglepődtem ma magamon...kibírtam a gyümölcsnapot!!!
Vagyis annyi csalás volt benne, hogy sósmogyorót ettem 4 körül, mert kellett már valami sós. (De ugye azt lehet ilyenkor egy kicsit?)
Most nem vagyok éhes, remélem így is marad még lefekvésig, amit igyekszek minél korábbra tenni!:)
Holnap virslit fogok enni sajttal és egy pici kenyérrel. De jó lesz.:)
Ma annyiszor voltam wc-n, mint a héten összesen, úgyhogy szerintem én ha holnap lemérném magam, akkor már látszódna valami fogyás. Nem úgy, mint ma..
majd megpróbálok inni :-) Holnap mi lesz a menüd?
Vérvétel után igyál legalább egy kis 100 %-os gyümilevet, hogy legyen benned valami! Délig nem lesz könnyű kibírni.
én szerintem ma sokat ettem, szüleimnél voltunk délután a családdal; ettem egy kicsit náluk, igaz nemsokat, de nagyon eltelítettnek érzem magam. Most zöld teáézok.
Holnap gyüminapra nem tudok reggelizni, mert már 6kor reggel mehetek kórházba vérvételre, utána meg irány a fogászat:-( majd csak ebédelek, szerintem megint gyümisalit.
Szia! Eddig egész jól bírom, főleg azért mert ma szénhidrát napom volt, és fincsit kajáltam! Holnap viszont gyüminap :-( Nem baj, kibírjuk! Te hogy bírod?
További ajánlott fórumok: