Mandulakenyér recept


A Mandulakenyér hozzávalói:
8 dkg vaj
10 tojás

10 dkg őrölt mandula


A Mandulakenyér elkészítési módja:
A vajat megsózzuk,kikeverjük, hozzáadjuk a tojások sárgáját, símára dolgozzuk. Óvatosan hozzáadjuk a fehérjékből felvert habot, és a mandulát, s összekeverjük. Tortasütő aljára sütőpapírt teszünk, beleöntjük a masszát. Előmelegített sütőbe tesszük, és 220 fokon 10 percig sütjük. Ekkor a hőfokot levesszük 180 fokra, és készre sütjük.


Kategória: Kenyerek, péksütemények receptjei


A mandulakenyér elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook