Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Malacpaprikás recept

Malacpaprikás recept

A Malacpaprikás hozzávalói:
1,8 kg csontos malachús
15 dkg vöröshagyma
1,2 dkg fűszerpaprika
6 dl olaj
1 dkg só
8 dkg zöldpaprika
6 dkg paradicsom
2 dkg hegyes zöldpaprika


A Malacpaprikás elkészítési módja:
A húst felkockázzuk, a zöldségeket felaprítjuk. A hagymát az olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a húst a csonttal együtt, megsózzuk, és megpároljuk. Beletesszük a paprikát és a paradicsomot, majd zsírjára pirítjuk. Ekkor rászórjuk a fűszerpaprikát, és kevés vizet öntünk alá. Fedő alatt, nagyon lassan készre pároljuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A malacpaprikás elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook