Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tűzdelt felsál recept

Tűzdelt felsál recept

A Tűzdelt felsál hozzávalói:
1 kg felsál
1 petrezselyemgyökér
1 sárgarépa
2 ecetes uborka
2 zeller
10 dkg vöröshagyma
6 cl rum
3 narancs

törött bors
10 dkg füstölt szalonna


A Tűzdelt felsál elkészítési módja:
A húst sóval, borssal bedörzsöljük, majd a felszeletelt zöldségeket és a szalonnát rátűzzük. Így olajon átsütjük, majd felöntjük vízzel. Amikor teljesen puhára főtt, a húst egy tálra tesszük, és a visszamaradt lébe öntjük a rumot, a narancslevet. Így felforraljuk, majd ezzel leöntjük a húst, szeleteljük, és már kínálhatjuk is.


Kategória: Húsételek receptjei


A tűzdelt felsál elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook