Magasság - Hogyan lehetnék magasabb? (beszélgetés)
Kétszázhúsz felett észre sem veszed, és elhagyod a valóságot.
Kétszázhúsz felett átértékeled magadban a világot.
168cm magas vagyok és épphogy meg tudom kaparászni a felső polcos csomagtartót a repcsin. Míg a stewardess lazán feldobja a táskákat és egy mozdulattal lecsattintja a kis ablakot.
A mi a teendő baj esetén mutogatásnál is előnyös, ha magas vki...
Sajnálom.
Azti!!!
Fiam most lesz 9 eves, 147 cm 😊
Emiatt ne aggódj! :-)
Egész kamaszkoromban azt hallgattam anyukámtól, hogy de rossz lesz nekem ha így növök. Nem fogok magamhoz való pasit talalni. Na hát ilyen gondom nem volt. ;-)
Amúgy az én fiam is magas lesz. Mar most 180, 13 éves.
Gondolj bele: egy 2m- 220cm feletti pasi és egy szintén magas nő közös gyereke mekkora lesz? Mondjuk lányuk születik, mekkorára nő?
Engem pl ez tartott vissza az igazán magas pasiktól. 176 vagyok. :-)
Magassarkú... Vonalzóval megyek cipőt venni...
A férjem így is problémázik ha "magasabb"sarkú cipőt veszek. Pedig nem alacsony ő sem. ;-)
Sokszor már én is kétségbe esek, hogy a lányom még általános iskolás (felsős), de már majdnem 180 cm.
Meddig nő még? Nehezen fog fiút is találni maga mellé:/
Sajnos keves a 2 meteres.
En "csak" 174 vagyok, de sosem volt magasabb pasim, olyan aki melett szuper kis magas sarkuakat felvehettem volna. Na jo, egy volt 😊
Fiam viszont magas mar most, vizilabdazik, bizom benne hogy jo kiallasu magas pasi lesz belole 😊
Én is 178 vagyok,régen mindig pici akartam lenni,tetszettek a kis törékeny nők.De már nem így látom és örülök,hogy ekkorára nőttem,a férjem is 190 fölött van,lazán hordhatok magassarkút is.
Volt már, hogy beszoltak hogy minek veszek fel ekkora sarkú cipőt,de mivel egy alacsony hapsi volt aki nyilvánvalóan rosszabbul érezte magát mellettem mint én mellette,nem igazán érdekelt és nem is érdekel a mai napig.
Ha tehetném adnék pár centit. Mondjuk 8at. A 170 nekem elég volna XD
Most így cipővel 186 vagyok ...XD nem jó feltétlenül a nagy magasság..
Képzeld el, az egyik ismerősöm gyerekkorától kezdve vadászpilóta szeretett volna lenni.
"Sajnos" több, mint 2 méteres pasi lett belőle, így kinőtte a gépet :D
Ilyenek ezek a légi szakmák :)
Ez nem igaz, mert vannak sportok, ahol nagyon sok nyújtás van és ők kifejezetten picikék maradnak.
A magasság genetikus. Az, amit te mondasz, a nyújtásról, az lehet, amikor az izmok helyesen (nem túlzottan) vannak nyújtva, és abban a korban, amikor még van növekedés, akkor az izmok húzzák hosszabbra a csontokat. Mert akkor még van fejlődés, ezért nem felnőttkorra vonatkozik.
Az ellenkezője is igaz, a megrövidült izmok meg nem hagyják a csontokat hosszabbra nőni ezért nem ajánlottak bizonyos sportok bizonyos kor alatt.
El kell fogadnod, hogy mekkora vagy és abból kihozni a maximumot kinézetben (nem hosszban)
Szia!
Én úgy tudom, hogy a 165 cm.-nek valóban meg kell lennie, de magassarkú cipőben.
Nekem van légiutaskísérő ismerősöm, ő sincs magassarkú nélkül 165 cm. Cipő nélkül 160 alatt van.
Megértelek. A lányom is légiutas-kísérő szeretne, szeretett volna lenni.
Közel 18 évesen 147 cm.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudnám a magasságomat növelni? 18 éves vagyok és csak 153 cm, 48kg..
- Hogyan lehetnék szebb?
- Hogyan lehetnék szebb? Nektek milyen praktikátok van?
- Hogyan lehet magasabb a hangom? (14 vagyok) Azt mondják jó hangom van, de valahogy a magas hangok nem jönnek ki. Lehet rajta segíteni?
- Szakközépiskolában hogyan lehetnék magántanulóként számontartott?
- Hogyan lehetnék számlaképes?