Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ma jött haza a füstről a kolbász. Be fogunk zabálni! fórum

Ma jött haza a füstről a kolbász. Be fogunk zabálni! (beszélgetős fórum)


Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

21. Józsibirka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 26. 08:56
Az jó!
dec. 26. 08:55
jol elszoktam mar az ilyesmi "disznosagoktol".de azert eszembe jut mindig,hogy decemberben sok magyar hazban disznot olnek es ami sok finomsaggal jar!
19. Napsugár8 (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 4. 14:17
Nekem megülte a gyomrom, még másnap is fájt. Persze nem vagyunk egyformák. :))
18. Biciklis_ (válaszként erre: 17. - Levarosbukta)
dec. 4. 09:56
Nem láttad, hogy nem a fórumindítónak írtam?
17. levarosbukta (válaszként erre: 5. - Biciklis_)
dec. 1. 12:26
Én nem olvasom hogy sütni akarja! De mi is szoktunk füstölt kolbász sütni, főleg tojás alá!
16. eunuch (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 1. 12:25
Még élsz, ezek szerint semmi. :D
15. Biciklis_ (válaszként erre: 6. - Icuska538)
dec. 1. 10:35
Igazad van, mindent lehet,ha te azt akarod.
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Alnisa)
dec. 1. 08:52
Milyen baj?
13. Alnisa (válaszként erre: 5. - Biciklis_)
dec. 1. 08:06
Frissen lehet, mert olyankor még elég nyers. Amikor szárad, akkor már nem szokás.
12. Alnisa
dec. 1. 08:05
Mondjuk rögtön füstölés után nagyon nem szabad enni a kolbászból, mert elég nagy baj lehet belőle. Ki kell szellőztetni, ezt a füstölő is elmondja! Persze megkóstolni meg lehet, de nem bezabálni belőle!
dec. 1. 07:55
egeszsegetekre!
dec. 1. 06:32
Jó étvágyat!:)
dec. 1. 05:53
Egészségetekre!
nov. 30. 22:14
a füstölőből kivett, még nagyon puha kolbásznak nincs párja...vadkovászos savanyúkenyérrel maga a csoda.
7. Myra
nov. 30. 21:03
Hú, de finom lesz.
6. Icuska538 (válaszként erre: 5. - Biciklis_)
nov. 30. 20:45

Én szoktam

Fincsi. Sózott szalonnával. Savanyított káposztával.

5. Biciklis_ (válaszként erre: 4. - Shukran)
nov. 30. 20:35
A füstölt kolbászt nem szokták sütni. Szerintem.
4. Shukran (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 30. 19:22

Jó étvágyat hozzá!

A frissen füstölt kolbásznak olyan finom illata van, hogy kenyerezni lehet rá.

Egy pohár vörösbort meg mellé kell gondolni, az nem árthat meg.

nov. 30. 19:17
Ilyenkor a legfinomabb számomra. Almával, sajttal, héjában sült burgonyával.
nov. 30. 18:59

Szerintem ti hoztátok haza.... Bilagit legyen elérhető közelségben.

Jóétvágyat. Több nap mint kolbász!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook