Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Házi kolbászt lehet fagyasztani? fórum

Házi kolbászt lehet fagyasztani? (tudásbázis kérdés)


1 2
2010. aug. 8. 19:46
én szoktam,
2010. jún. 12. 21:31
Persze hogy lehet, ha kiolvasztod, olyan mint a friss.
2010. jún. 12. 16:42
Ez igaz Mannanna, hogy sokáig nem jó fagyasztva tárolni, mert kicsit fura lesz az íze, ezt tapasztalatból tudom már én is.De néha fagyasztgatunk le azért.
2010. jún. 12. 10:20

Lehet, legalábbis mi lefagyasztottuk. Kb. 3 hete végtunk :) Viszont szerintem az a baj, hogy ha sokáig van a fagyóban egy idő után furi lesz az íze.

Így én nem sokáig tárolgatom.

2010. jún. 11. 15:00
szerintem is lehet, mi is kaptunk és a fagyasztóba is tettünk...
2010. febr. 7. 18:41

a füstölt dolgokat miért nem ajánljátok fagyasztani?

Én szoktam, pl. fél füstölt csülköt, oldalast, ha többet vettem, mint ami kell.

Eddig nem volt bajom vele felengedés, főzés után.

2010. febr. 7. 16:52
lehet , anyósom is így szokta...
2010. febr. 7. 16:41
A füstöltet alufóliába tekerd be. Nem "fakul" ki.
2010. febr. 3. 12:31
persze hogy lehet
2010. febr. 3. 12:27
A füstöltet ugyan nem szoktuk,de a nyerset igen. Ám ez rövid idő után kifehéredik.
2010. febr. 3. 09:47
Igen.
2010. febr. 3. 08:19
Mi is lefagyasztjuk, mert ha már megszikkadt, szárad, nem olyan jó sütni.
2010. febr. 3. 07:54
De lehet ám! Sőt, anyósomék mindig lefagyasztják, és csak azt engedik fel, amit épp el akarnak fogyasztani! És jó. Füstöltet is!!!
18. marduk
2010. febr. 2. 21:17
Akkor ha nem füstölt
2010. febr. 2. 06:42
persze,hogy lehet
2010. febr. 2. 05:27
Igen lehet, mi is épp tegnap fagyasztottuk le a minket, s ezt már tettük máskor is.
15. cipa
2010. febr. 1. 20:49
Igen.
14. supin
2009. máj. 22. 16:11
Ígen.Simán.
2009. máj. 22. 16:05
énis fagyasztom,,így mikor kiveszem mindig friss marad, nem szárad ki!!
2009. máj. 22. 11:30
Köszönöm mindenkinek!
2009. máj. 22. 09:46
Mi is a fagyiban vagy hűtőben tartjuk. Imádom:)
2009. máj. 22. 09:24
persze, hogy lehet, csak tedd zacsiba,mert különben minden kolbi illatú lesz
2009. máj. 22. 08:59
simán
2009. máj. 22. 08:33
igen,mi is le szoktuk fagyasztani tavasszal mikor jon a meleg hogy ne szaradjon tovabb,nagyon jol birja,csakjol be kell csomagolni mert maskepp atjarja a fustolt illay azt ami meg van a fagyasztoban
7. sztolyka (válaszként erre: 2. - Sztolyka)
2009. máj. 22. 08:32

Azért gondoltam rá,mert ebben a melegben már nagyon csepeg a zsírja.

Hiába van a kamrában,ott is meleg van rá.

2009. máj. 22. 08:31

Természetesen igen, mint minden húskészítményt.

Mi is készítünk kolbászt és én mindjárt füstölés után fagyasztom, mert akkor sütni is lehet.

5. sztolyka (válaszként erre: 2. - Sztolyka)
2009. máj. 22. 08:31

Bocsi a helytelen írásért!

Értitek úgy is a lényeget.

2009. máj. 22. 08:30
Igen
2009. máj. 22. 08:30
Ha jól van elkészitve nagyon finom.
2009. máj. 22. 08:29

Szerintetek le le

het fagyasztani a házi készítésű füstölt kolbászt?

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook