Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
A szőlő és a banán ch tartalma iszonyú magas. Amikor 160 grammos ch dietat elkezdtem akkor Naszódy azt mondta du 4 körül havi egyszer belefér, de amikor ki értem fogy mennyi az annyi ami belefér inkább azt mondtam nem. Bananbol kevesebb mint egy fél, inkább negyed, szőlőből szinte csak pár szem. Így én inkább nem eszem.a 120-as dietanal már szerintem az is rossz ha ranezek :-)
Mas gyümölcsöt estem inkább, mert abból legalább van mennyiség :-)
Szia!
A munkahelyen nagyon alaposan kezet mostam, mikor használtam és nem ültem ülőkére.
Az összebújást pedig fürdés utánra időzítettem, az esti kúpot pedig csak utána használtam el.
Skriba doktornőnél én is voltam nemrégen.
Soha előtte nem találkoztam ennyire jó szakemberrel aki az endokrinológiát,immunológiát ilyen összeszedetten ismerné itthon pedig pár orvosnál megfordultam az évek alatt.
Lehet,hogy nem tündi-bündi a stílusa,de velem teljesen mértékben korrekt volt.
Megyek is hozzá vissza az általa kért vizsgálatok eredményeivel.
Linda
Sziasztok! 2 intim kérdésem van az Utrogestan kapcsán.
1. Hogyan oldjátok / oldottátok meg munkahelyen a higiénikus használatát? Én nagyon parázok a munkahelyi mosdón a fertőzés lehetőségétől.
2. Hogyan lehet ellazulni a házaséletben úgy, hogy folyamatosan jön kifelé a “cucc”? Engem speciel eléggé frusztrált...
Tudom, elég intim, de rajtatok kívül senkinek nem tudom feltenni ezeket a kérdéseket.
Ha aki úgy érzi válaszolna, de nem plénum előtt, privát üzenetben is szívesen veszem.
Köszönöm előre is.
Pont a tiltólistás gyümölcsöket szeretem:(
Hallottam, hogy Fülöp Vilmos teljes gabonamentességet ír elő, még a teljes kiőrlésű is felejtős.
Akkor mi marad?
magvak, zöldségek és a hús?
nekem az agyam szénhidrát nélkül nem fog, vagy 1-2 hét alatt átáll a szervezet? kiszállnék a munkából, akkor tudnám tartani az egészséges életmódot.
Inkább eszem és naponta spinningelek, nem bírom az éhkoppot, szénhidrát nélkül rosszul vagyok. Ilyen rossz közérzet féle, amikor a fejem és a gyomrom sem 100-as. Szénhidrát be és rosszullét elmúlik.
Ti nem hasonlókat tapasztaltok?
Hát az IR - es facebook csoportban rengetegszer volt ebből vita és mindig ugyanaz a vége, hogy nem tilos, csak nem ajánlott.
Míg egy almát megehetsz reggeli és vacsora kivételével bármikor, addig egy banánt nem. És van különbség aközött, hogy valaki banánt eszik banánnal, minél érettebb annál jobb címszóval és aközött, hogy valaki minden nap rendesen mozog (futás, torna stb) és így eszik meg egy nem túl érett banánt uzsonnára. A banán ugyanis akkor veszélyes, ha elkezdődik a túlérés. Ogawa elmagyarázta egyszer, hogy ilyenkor a banánban beindul egy erjedési folyamat, magasabb lesz és gyorsabb ugyanannak a gyümölcsnek a szénhidrát tartalma, de csak a lényeg jegyeztem meg, hogy hibátlan, sárga, kisméretű, dél-európai vagy észak-afrikai banán mehet uzsonnára, ha aznap van utána sport. A banán miatt kezdtem futni. Azt is mondta, hogy sokkal veszélyesebb egy pohár merlot este, mint egy ilyen banán délután.
Márpedig több más gyümölccsel egyetemben a banán és a szőlő tiltólistás Fülöp Vilmos által is, és nem csak IR-eseknek.
Tiltott gyümölcsök: dinnye, narancs, banán, mandarin, cseresznye, málna, szilva, sárgabarack, körte, szőlő.
Jó gyümölcs: alma, kivi, meggy, grapefriut, avokádó, egres, áfonya, eper, őszibarack, szeder, ribizli. Paradicsomot gyümölcsként enni lehet
IR-hez, és a diétához szólnék hozzá:
nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én nagyon nehezen tudom tartani.
Pl. szőlő, banán tiltólistás, gyümölcslevelek szintén, laktózmentes tej is.
Szóval munka mellett nagyon nehezen tartom, hétvégén illetve szabadság alatt simán be tudtam tartani.
A munka mostanában nagyon fáraszt, kb 4 óra munka után zuhan a teljesítőképességem, és ekkor sokkal jobban kívánom az IR miatt tiltottakat. Közben szedem a Merckformin XR-t napi 2X500 mg-ot. Lehet hülye kérdés, de ez nem pont az IR miatt nem ajánlott ételek hatását ellensúlyozza?
Nyilván nem túlzó mennyiségű tiltott kajákra gondolok, hanem csak arra hogy be-becsúszik egy egy nem ajánlott étek.
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg