Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Tudtommal csak a G1-ben elérhető.
A leírása:
"Kevert limfocita kultúra (MLC) és blokkoló antitest (MLCBl) vizsgálat. (MikroMicoMedG1)
Ez a módszer az anya sejtjeinek az apa sejteivel szembeni reaktivitását méri. Az anya sejtjeit az apától és több kontroll személytől levett (összekevert pool sejtek) sejtekkel reagáltatjuk, anyai szérum jelenlétében, vagy anélkül. Az apa és a pool sejtek osztódását gátolják, így tudjuk kizárólagosan az anya sejteinek osztódását detektálni (tríciált-timidin beépülésének kimutatásával). Az értékelés során megállapítják, hogy az anya hiperreaktív-e az apa sejtejeivel szemben a kontroll sejtekhez viszonyítva. A vizsgálat ezen kívül, utal arra, hogy az anya szervezetében a terhességet elősegítő apa elleni reaktivitást gátoló faktorok jelen vannak-e"
Linda
Kedves Zsanci!
Gratulálok!!!! <3 Nagyon jó egészséget és sok boldogságot kívánok a Babának, a Mamának és az egész családnak! <3
köszi Linda!
Beszéltem velük imént telefonon és csak ez nincs meg a Synlabnál, a többi 4 elem igen és összesen 54.500 Ft.
Ez nincs a Synlabnál: Kevert Limfocita kultúra (MLC) és blokkoló (MLCBI) vizsgálat
Tudjátok, hogy mi ez a vizsgálat, és a G1-en kívül máshol esetleg csinálják?
Jaj elnézést nem a kérdésre válaszoltam: a Synlab-nál az utolsó 3 van benne.
Amit írtam az előbb az HABAB-ra vonatkozik...
Linda
Igen ez mind benne van.
Mindkettőtöktől vesznek vért.
Mi időpontra mentünk,mert nem tudom anélkül egyáltalán leveszik-e illetve az eredmény elkészülte 5-6 hét.
A többi ugyanaz,mint az NK-nál:ciklus 2.fele,nem lehetsz előtte beteg és a D-vitamin szinted jó legyen.
Linda
Zsanci, nagyon szép baba, szívből gratulálok!
Gingli ügyes vagy! 9-ből lesz 9 kis babybogyó, ne parázz.
Parvati, SSSzilvi gondolok Rátok pénteken. Hajrá!
Péntek jó nap lesz mindhármótoknak.
Mazsola, ha belefér szerintem is csináltasd meg. Tudtommal a beágyazódást is gátolhatja a magas NK szám, de cáfoljon meg ha vki másképp tudja. Én is gondolkodom rajta, de gondolom műtét után is várni kell vele.
Linda, mindez a sok elem benne van a synlabnál is?
a G1 ben ez lenne holnap:
Teljes alloimmun panel:
•Kevert Limfocita kultúra (MLC) és blokkoló (MLCBI) vizsgálat
•Th1-Th2 citokinek arányának mérése
•Természetes ölősejt (NK-sejt) arány, és abszolút mennyisége
•NK-sejt szubpopuláció meghatározás
•NK-sejt funkcionális vizsgálat
Mazsola az a HABAB vizsgálat amit írsz.
Az NK-t a Podmaniczky utcai Synlab-ban veszik le és nem kerül ennyibe.
Linda
ok, köszi Ursula
holnap megyünk a G1-be
135.000 Ft, grrrrr :(
Nagy gondolkodásban vagyok: első lombik előtt vagyunk és első előtt érdemes e elvégeztetni az NK és az alloimmunstátusz vizsgálatot?
Úgy értem,hogy ha van vkinek NK gondja vagy alloimmun problémája, attól még megtapadna a lombik eljárásban az embrió és ezen eltérések csak az (észlelhető, pl. pozitív teszt után már negatív vagy későbbi) vetélést okozzák?
Jól gondolom, hogy ennek a vizsgálatnak csak akkor van értelme, ha észlelhető vetélés volt? vagyis az NK és az alloimmun eltérések a megtapadást nem zavarják be vagy igen? mert csak ez utóbbi esetben van most értelme
Nagyon ügyes vagy!😍😍
Mikor kapsz infót róluk?
Kezem-lábam csuriban🤞🤞🤞🍀🍀🍀
Linda
Ennyit a múlt heti elszontyolodásról. Látod, milyen szép kis csapat jött össze? :))
Stimus lányok? Parvati, SSSzilvi? Hogy álltok csajok? 🤞🤞
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg