Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Szia Hanga
Én egyedül pajzsmirigyre szedek Letroxot,bár ez is határértéken belül van csak, csak a dokim mondta, hogy 2 alatt kell hogy legyen , ha babát szeretnék.
A másik MTHFR C677T mutáció vizsgálat aminek ez eredménye homozigóta lett.
A többi vizsgálatom eredménye jó lett.
Kaposváron megvolt az UH (22.nap), ciszta nincs, 9 mm méhnyálkahártya (ennek van jelentősége?), 1. lombik stimu indul péntektől (09.14., ami a 26.nap) Gonapeptyllel, utána 2-5 .nap UH és folytatódik Gonal-Fel és Predinosollal. Imádom a Mánfai dokit, olyan jóindulatú orvos, rám megnyugtatólag hat, az biztos. Rám szánta az időt, szereti elmagyarázni a dolgokat, nagyon partneri.
Amina, Titeket sajna nem láttalak: én f1-1 között a váróban voltam kis megszakítással, és 1-re mentem be Mánfaihoz, és 2-kor jöttem ki. Nektek mi volt?
Gingili, Macsek, Kella, nektek is köszönöm szépen!
Lányok, annyira aranyosak vagytok, hogy ennyi mindent felsoroltatok, szuper ötleteitek voltak! Nagyon köszönöm! 😘❤
Kedves Ági,
én a frissen facsart narancsba vagy grépfrútba vagy a kettőbe együtt reszelek gyömbért, nekem ez vált be.
Kedves Ursula,
köszönöm a válaszokat,akkor holnap reggel kezdem is a méhpempőt.
Parvati 5 életrevaló bogyócska! Nagyon jó!
SSSzilvi ne agyalj, jó lesz az 5. nap. Életerős babybogyót kapsz vissza, és 9 hónap múlva a karjaidba veszed.
Túrórudi, drukkolok Neked is.
Ági jobbulást! Sajna más okosságot nem tudok javasolni, de a lányok jó dolgokat mondtak.
Parvati, SSSzilvi,
juppppijééééé:-))))
Nagyon nagyon szorítok!!!
Tényleg, a gyömbér! A tesóm szokott télen futás után gyömbérből teát készíteni, hogy átmelegedjen. Én a múltkor gyömbéres-citromos izlandi zúzmó cukorkát vettem, hogy valamire csak jó lesz. Most jött el az ideje😁
Köszi!😘
Szia Parvati!
Feldobta a napomat ez a szuper hír, egy-két könnycseppet én is elmorzsoltam, annyira Veled örülök!!
Anyukám esküszik a sós langyos víz orral felszívásba, az kipucol rendesen.
Kamilla tea alap nálam ilyen esetben.
Vírusírtó, gyulladáscsökkentő és sok egyéb: 2 teáskanál méz összekeverve 2 teáskanál fahéjjal.
A levendula még csodaszer, én a nyakamat, halántékot és nózi alját szoktam kenni 100% tiszta olajjal. Ha a torkom is fáj, azt be is borogatom a levendulázás után és a levendula mellé teszek eukaliptusz olajat is.
Ezek így együtt nálam működnek.
Életemben egyszer voltam táppénzen betegség miatt, annak is vagy 18 éve 😁
Lányok itt a fórumon és bárhol a zugban!
SOS tanácsokat szeretnék, hogyan lehet holnapra elmulasztani a taknyosságot! Bármi ötlet jöhet, ami szoptatásbarát.
Koszi! Akkor én nem zaklatom a dokit emiatt :)
Folyton agyalok, hogy mi a legjobb, be merjuk e vállalni az 5. napot..., mert rettegek is, hogy minden rendben lesz e. Ahhh, le kell csapni magam
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg