Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Sziasztok,
Voltam csütörtökön Naszodynál. Nagyon normális volt, kikérdezett alaposan.
Nagyon őszinte volt és nem biztatott, ami meglepett, hogy azt mondta, hogy semmiféle tanulmány nem támasztja alá, hogy a Resvita, DHEA, Q10 segítene. Az mondta nyugodtan szedjen a DHEA-T......
Írt fel Letroxot, hogy a TSH lemenjen 2 alá.
A 2. napi vérvételem jó volt viszont a 21 napi nem ami alá is támasztotta, hogy még nem jött meg a mensim.
Azt ajánlotta, hogy keressek egy olyan meddőségi központot akik hajlandóak velem úgy foglalkozni, hogyha megjön már mehetek is..... jövő hónapban van időpontom a Forgács Intézetbe, de nem tudom, hogy hogyan áll hozzám a doki vagyis az esetemhez .....
Sziasztok, 3-an estek szerelembe.
Egyrészt potyognak a könnyeim a csalódottságtól. Másrészt örvendek a 3 bogyócskának és drukkolok nekik nagyon, hogy szépen egészségesen fejlődjenek.
Hétfő reggel 9-kor megmondják, hogy állunk és akkor beszéljük meg a szerdai ET-t.
SSSzilvi nálad mi a helyzet? Focicsapat összeáll? 😁
Ez mondjuk logikus, éretlen, ok. De nem üres! Fú de dühös vagyok...
Leszívni leszívják, mert leszíváskor minden cuccot kiszívnak onnan, még a cisztát is (!), akkor nem is látják pontosan, hogy hány van, csak nagyjából. Jön az egész kulimász. Nekem így lett a 7 ből 10 tüsző a végére. Hát pont azt a hetet kellett volna időben kivenni... B@sszák meg...
Utána kerestem most és valóban... Nincs olyan, hogy üres tüsző! Olyan van, hogy előbb repedtek és kiszöktek a sejtek már leszívás előtt. Ezért volt üres. És halljátok bakker, éreztem.... hétfőn....😪
De nem mertünk összebújni a párommal, nehogy bekavarjunk valamit itt a folyamatokba.
Szerintetek transzfer után lehet összebújni?
Köszi Panni, úgy legyen!🙏
Tegnap a transzfernél rákérdeztem a dokinőnél, hogy ha 3 ban volt sejt, akkor a 7-tel mi volt, azt mondta, azok üresek voltak. 🤔
Ez egy nagyon jó kérdés. Már bennem is felvetődött. Sajnálom, hogy nem tudtak egyet sem lefagyasztani. :( Azonban erre nem is lesz szükség!!! Hiszen sikeres lesz, és megfogan(nak).
Tegnap voltam uh-on. Beparáztatott a doktornő, ugyan is megkérdeztem, hogy rendesen adagolom-e a hormonokat. Mire visszakérdeztem, Ő azt mondta, hogy úgy látja, hogy semmit nem nőttek..???? Aztán mondta, hogy rosszul emlékezett és nőttek. De ahogy figyeltem nem sokat, mert szerdán a legnagyobbra 12 mm-t mondott, most meg 13-at.
Igen nekem is csak szétnéztek,mert semmi gond nem volt.
Linda
Gingli bizz a kis pöttyökben, élni akarnak. Nem érdekes mit mond a biológus, nem istenek, hogy megmondják mi lesz. Ha visszatették őket jók az esélyek.
Ssszilvi, Parvati szép termés! Hú de messze van a hétfő.
Pockocska, foganjon meg spontán a pici, ráérsz még a novemberi csoportba csatlakozni.
Hope nekem volt 2 éve augusztusban és a következő ciklusban szeptemberben már lombik volt.
Az orvos azt mondta ilyenkor annyira felfrissül minden ott bent,hogy a műtét utáni következő ciklust vétek lenne kihagyni.
Linda
Szuper jó hírek!! 🍀🍀
Sok sikert, bármelyik úton is 👍
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg