Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Hasonlót ügyet végigcsinált az egyik bátyám. Összejött egy még férjes asszonnyal és született egy kislányuk. A kislány a válófélben lévő volt férj nevét kapta, mindaddig, amíg a válás le nem zárult jogerősen. Közben a csajszi terhes lett a másodikkal szinte azonnal és ez a gyerek is az akkor már volt férj nevét kapta, mert a jogerős bontó végzés és a születés között nem telt el 300 nap! Hiába mondták a tesómék, hogy a bírónak a bíróságon, hogy minek ez az új cirkusz, azt mondta a bíró, a gyermek származásának vélelmezésében nincs mozgástere, le kell folytatni az eljárást. A slussz poén, hogy közben született egy harmadik gyerek, akit már a bátyám nevére anyakönyveztek, de ekkor derült ki, hogy a tesóm jogilag vak, így a második gyerek ügyét más típusú eljárás során kell lefolytatni, mivel vak ember csak közjegyző jelenlétében írhat alá. Aztán mire az egészre pont került volna, meghalt a bátyám, addigra, felesége és ő ott maradt vakon három kisgyerekkel.
Hét évig ment a cirkusz, annak ellenére, hogy egyik fél sem emelt kifogást és mindig minden tárgyaláson mindenki mindenben egyetértett.
Gratulálok, nagyon szép szám! Kívánom, hogy sikerüljön leszívni és essenek szerelembe mindannyian! Lehet belőlük kistesók... 😁
Heida! Megbotránkoztat az exed viselkedése, de ez legyen az ő szégyene! Mi nők erősek vagyunk és te ennek ékes példája vagy! Légy büszke és boldog, megérdemled! 😘
Ursula könyvét megvenném, de Ági és a többiekét is szívesen olvasnám. Jó ötlet volna, és nagy segítség a lombik elött vagy alatt állóknak. Én ajánlanám a spontán terheseknek is, magamból kiindulva, soha nem gondoltam bele, hogy ami nekem természetes volt, az más nőnek iszonyat erőtpróbáló feladat, a "teherbe esés" . Aki nem lép ebbe a cipőbe az nem tudja...
Rövid helyzetjelentés nálam, iszonyat feszít a hasam olyan mint az izomláz. A mozdulatokra fájnak a petefészkeim. A program felénél tartok hétfőn nézi meg az orvosom hogyan állunk odabent. Én ezt jó jelnek veszem, termelődik a sok egészséges sejtecske. Lerajzoltam és sok kis pöttyöt rajzoltam... 😂
Ha olyan egyértelmű lenne, akkor én nem feltételezném egy jogászról, hogy egyáltalán belekezdene. Akkor fizetne, mint egy kisangyal.
Hozzáteszem, nem néztem át a trv. szövegét, csak feltételezem.
Tehát.
Akkor, ha jól értem, ő el akar válni, de úgy, hogy azt mondja, nem az övé a gyerek, ugye?
Viszont neked meg megvannak a nyilatkozatok, amelyben beleegyezik donorsperma igénybevételére, és mivel az eljárás, valamint a gyermek születése is házasságon belül történt, így az apaság vélelmezése egyértelmű: ő az apa.
Ezt ő le akarja pattintani.
Jól értem?
Ez bírótól fog függni, de totálisan. Nem biztos, hogy egyértelműen neked fog igazat adni a bíróság, mert ott lesz bennük a kisördög, hogy hát mégiscsak donorsperma.
Azért az nem semmi, hogy mindezt bevállalja a férjed!
Szerintem az eljárás során hangsúlyozni kellene, hogy a gyermekvállalás közös volt, közös akarattal, beleegyezéssel történt. Az első 6 lombik a férjed miatt nem sikerült. Majd mikor a 7-ik igen, akkor pedig azért hagyott el, mert a gyerek nem tőle van.
És az pedig egy mellékes szál, hogy neked sikerült volna mással, de te kitartottál mellette, és a legnehezebb időkben nem állt melletted, holott miatta kerültél ebbe az egészbe.
Nem lesz egyszerű. A bírótól függ.
Kitartást!
Igen, ezt ő tényleg a saját kudarcának érezheti. Így már értem, miért nem látogatta meg soha.
Arra figyelj az ügyvédeddel, hogy a teljes reprodukciós törvénnyel tisztában legyen a bíró és ne a tárgyaláson kezdjen ismerkedni az üggyel. De gondolom az ügyvéded becsatolja a törvényt is és az aláírt halom nyilatkozatát is.
Amúgy meg a családjogi törvény szerint is az övé a gyerek, ha házasok voltatok. Neki kell bizonyítania, hogy Te félreléptél és abból fogant a gyerek. De mivel nem ez volt, hanem in vitro fertilitation eljárás donor spermával, ezért így is úgy is a gyerek érdekei az elsők. Kapitális nagy barom lehet az ügyvédje, ha ennek nem nézett utána ...
8 hónapos a gyerek és még nem látogatta meg. Nem is kér láthatást. Szerintem nem lesz gond a szülői felügyelettel.
Amúgy a volt férjem is ügyvéd, ez a “poén”. Tudnia kell a jogszabályi hátteret. Ráadásul ismert ügyvédje van...
Köszönöm Lányok!!
Alapjáraton is hiperaggodalmaskodó vagyok, így olyan jo, hogy Ti vagytok!!! Az elmult napokban esküszöm többször néztem fel ide Hozzátok, mint a munkahelyi mail boxomba 😂
Igen, spermadonoros volt, Tapolcán.
Volt 6 sikertelen próbálkozás saját kiműtött anyaggal, ez a 7. volt csak donoros, elsőre sikerült.
Húúú, szerintem ha az összes programomat összeadom akkor sem jön ki összesen ekkora szám. Gratulálok!
Ma megyek én is uh-ra, kíváncsi vagyok :-)
Előzőleg vagy 10 tesztet vettem és naponta tettem ki magam pániknak.
Most megfogadtam, hogy csakis a 14. napon fogok. És csakis a 13. napon veszem meg a tesztet 😁
Addig meg bízom magunkban és néha rajzolok.
Beszélek hozzá, símogatom a pocim, a párom is esténként ráteszi a kezét. Sőt, tegnap együtt rajzoltunk meg egy 6 hetes várandósságot, szimbolikusan.
Úgy vagyok vele, hogy akármi lesz az eredmény jövő héten, ezeket a pillanatokat már semmi nem veheti el, ez már a miénk. Már most igyekszem megélni a várandósság örömét, talán épp ez is ad erőt a csodaharcosunknak, hogy velünk maradjon 👶
Hazudnék ha azt mondanám hogy semmi aggodalom nincs bennem, persze hogy van, napi szinten felüti a fejét, de ahogy megjelenik, igyekszem “törölni” és arra koncentrálni, hogy minden rendben 🙏
Na akkor a kolléganőm hülye francia férjét hallgassátok meg!
Mikor Catherine bejelentette, hogy válni akar, mert szerelmes és gyereket vár a szeretőjétől, akkor a férje azt mondta, ezért nem kell még elválni. Szülje meg a babát és nem tudja azt senki rajtuk kívül, hogy nem az övé. Csak aki ránéz, mondta neki Catherine.
Erre most a per előtt egy héttel újabb ötlettel rukkolt elő a pasas: mondják azt, hogy örökbe fogadott.
Teljesen hülye a pasi...
Hű micsoda szám! Sok tökéletes petécskét kívánok!
🍀🍀🍀
Én egy hármasikres anyukát ismerek, aki ugyanígy járt:
A lányok már lassan középiskolások. Akkoriban még csak 3 lehetőséget támogatott az állam. Kicsúsztak belőle, hitelből lombikoztak tovább. Az 5. sikerült végül.
Aztán a pasi rájött, hogy milyen 3 gyerekkel. Pláne hármasikrekkel. Be kellett segíteni a feleségének, mellette dolgozni, hogy vissza tudják fizetni a hitelt; és ez az élet már nem tetszett neki... Lelécelt egy másik nővel úgy, hogy a gyerekek még 1 évesek sem voltak.
A hitel meg minden pedig a nő nevére lett felvéve és járkálhatott utána mindenért a bíróságra...
Nem értem, hogy ennyi év küzdelem után hogy tudnak a dolgok így átcsapni a másik végletbe...
Jesszus! Megáll az ész! Szerintem Lapbarnának igaza lehet, hogy számára kudarc lehet az erőd.
Eszembe jutott a Jerry Maguire-ből egy vicces mondat, amit a főhősnő, aki egyedülálló anya mond a nővérének: "van fogalmad mivel foglalkoznak a korombeli nők? Klubokban mulatgatnak és megpróbálnak fogni maguknak egy férfit...vagy megtartani egy férfit. Míg én: megpróbálok felnevelni egyet."
Mindig nagyon tetszett ez a mondat. Ez az igazi feladat!!! Nem az első kettő. Nem kapcsolódik ide, csak úgy eszembe jutott. :)
Sziasztok Lányok!
Helyzetjelentés: mai uh-n 17 tüszőt számoltunk 14-18 millimeteresek plusz van egy nagy, 23 millis. Remelem ez a nagy nem indul be idő előtt... hétfon leszivas. multkor valamelyikőtök irta itt, hogy szinte mindig van amin parázni lehet 😂 hát ez tényleg igaz. Az elmult pár napban én is paráztam már mindenen, pl. Mikortol szamoljam a menstruacio elso napjat, jol adtam-e be a Clexanet, ha nem feszül a hasam (tegnap ota egyebkent semmit nem erzek es a hasam is tök lelapult) akkor lehet eldurrantak a tüszők... stb. stb.... csodálatra méltó, aki ezt már többször végigcsinálta!!!!
Heida, most olvasom az ujabb fejezetet. Nem sokszor tudok olvasni.
Nagyon sajnalom ezt a reszet is az eletednek.
En megmondom oszinten, attol tartok, hogy ha neked adnak igazat, kell gyt-t fizetni, akkor nem fog lemondani a szuloi felugyeleti jogrol, es az egesz eletetek ezzel meg fogja keseriteni. Pl. nem viheted, koltoztetheted, kulfoldre se viheted az o belegyezese nelkul.
Ha ez felmerul, en nagyon elgondolkodnak a gyt kerdesem
Nehez helyzetben vagy mèg most is ennyi megprobaltatas utan, de nagyon drukkolok, hogy vegre zaradjon le ez a tortenet, termeszetesen neked kedvezobben.
Megerdemled!
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg