Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Nem tudom mit gondoljak...
ET + 8 nap - HCG 1,4
ET + 10 nap - HCG 7
ET + 12 nap - HCG 16,1
Most már tényleg írtam a dokinak. A szám alacsony, de nő. Ez mit jelenthet?
Nehogy megint becsapjon a saját szervezetem, mert azt nem szeretném!
Ügyesek vagytok!!! Csak így tovább! Eddig csupa jó hír 😊
Figyelemelterelésnek nekem sosem jött be sem a tv, sem a könyv. A legjobb az volt, ha kiírtam magamból a gondolatokat, akár napló, akár vers formájában. Rajzoltam, festettem, színeztem is.
Sziasztok Lányok! Megvolt a leszívás, 10 szép érett és egy “éjszakai műszakos” lemaradóm lett, ami még holnapra beérhet 🤓
Csütörtökön vagy szombaton lesz beültetés.
Szurkolok Mindenkinek Lányok és várom a jó híreket!
Engem is az ilyesfajta szòrakozàsok kötnek le, mint pl. az olvasás. Szintén már a harmadik könyvet “fogyasztom” a program ideje alatt. De a séta is jò. Mondjuk most a filmnézés ami igazán leköt.
Ha dolgoznèk, akkor se tudnèk 100 %-osan elvonatkoztatni... így még vàrok azzal, h. visszatérjek a munka vilàgába.
Az én személyes hitvallásom a pozitív hozzáállás! ✌️
Mindenkinek egy nagyon nagy kalappal!!! 🍀🍀🍀🤞🤞🤞
Dalandi, várjuk a jò híreket a bogyòcskákròl!! 🙏
Sziasztok!
Mazsola nekem 2 ciklusnaptól indult a stimulálás akkor nézett meg az orvosom ultrahanggal, hogy a gonapeptyltől nem alakult ki esetlegesen ciszta. Egy hétig ment a stimulálás ma mentem vissza megint ultrahangra, pénteken újra ultrahang, és ha minden jól megy, már talán hétfőn leszívás. Tehát összesen 3 ultrahang volt múltkor is és most is.
Lányok, nagyon köszönöm a drukkokat, én nagyon boldogan utazom már hazafele. 😁 Jobb oldalon minimum 4, bal oldalon minimum 5 sejtecske fejlődik 12-13 millisek. Mint fentebb írtam pénteken ismét ultrahang és talán hétfőn már leszívás.
Megy a drukk a többieknek is!
Sziasztok! Nekem csak a munka, ami elterli a gondolataimat. Egy ideig leköt a film, vagy egy jó könyv, de nem sokáig, minden filmben vagy könyvben van gyerek, vagy terhes nő vagy injekció stb, aztán már indulnak is a kis agytekervenyek. Na a munkámban ezek biztos nem fordulnak elő.
Most azért biztos ami biztos beiratkoztam egy fotó tanfolyamra ami heti két nap, holnap indul. Valamint én szoktam festeni is, most is megvannak a tervek miket festegetek majd. Persze ebből is az egyik a keresztfiamnak egy gyerekkép, de ahhoz most valahogy nagy kedvem van :-)
Ma megyek 18:30-ra uh-ra, kíváncsi vagyok hogy állnak a kis picur bogyóim.
Nekem mindig a séták és kiruccanások segítettek, a lényeg hogy elterelje a figyelmet a kattogasról :)
Sz@r időben maradtak a filmek.
Huu Par ati, tudodm, hogy nem egyszeru.. csinalj vmit amit nagyon szeretsz. Nekem eddig az olvasas valt be a legjobban, mar 3 ik konyvet olvasok lombik alatt, de ez szerintem mkinek egyeni. Vki tv-re eskuszik, en be sem kapcsolom, ha egyedul vagyok.
En eddig soha nem teszteltem, mindig megvartam a vvtel eredmenyt, de vki azt javasolta h aznap reggel erdemes tesztelni mert hogy ne erjen hirtelen csalodas. Vélemény? Bar az én klinikam ilyenkor kapasbol páromat hívja, itt ugyan nem adjak ki az eredmenyt, csak dokin keresztul..
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg