Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Mondjuk en nem voltam semmilyen dokinal. Feketen-feheren le van irva az eredmeny. Ez alapjan inszemkor es lombikkor kaptam a smoflipidet. Termeszetesen a nogyogyasszal egyuttmukodve.
Habab mar bonyolultabb eset.
Szia!
Én dr.Szőnyinél voltam(G1Intézet),nekem ő jött be...Adott kezelési sémát a lombikra(ez volt 27.000ft).
Általában ezt adják mindenkinek...ha nem volt vetélésed(esetleg több,mert akkor HABAB kivizsgálás- IVIG kell)
Sziasztok!
Most,hogy téma az Nk-sejt, azt szeretném kérdezni, hogy kit ajánlotok dokit aki ebben járatos?
Dr. Balázs Csabán kívül esetleg valaki más?
Januárban lenne elvileg az első lombikunk, én megcsináltattam ezt a vizsgálatot és sajnos fokozott aktivitást mutattak ki. (A 80-120% helyett nekem 140%)A lombik orvosomat sajnos nem érdekli az NK téma :(
Ja, értem, köszönöm :-)
Megnéztem, mindkettő a szteroidok csoportjába tartozik, csak más a hatóanyaga.
Na, meglátom kivel mire jutok :-)
Szia!!!😍
De jó látni a betűidet újra!!😃😃
Linda
Szia,
Balázs Csaba asszisztensének telefonszáma: +36709409411. Én mindig 1 héten belül kaptam időpontot, igaz, volt olyan, hogy délelőtt hívtak, hogy délután tudok-e menni.
Félreértettél, nem azt irtam, hogy szteroid párti, hanem hogy inkább Medrol ir fel, nem prednisolont.
De a szteroidot ő is csak lombik alatt adta nekem, ciklus elejétől.
Furi, hogy neked folytonosra kiirták.
Ha szüksége van valakinek a prof. asszisztjának oda tudom adni a számát,nagyon kedves nőci.
Előfordul,hogy valaki nem megy el,beteg lesz,meggondolja magát és lemondja a rendelést.A lombikosokat egyébként is előreveszi:)tapasztalat...
Szóval akinek segíthetek,írjon:)!!!
Bocsánat, nem akarok okoskodni, de szerintem ezen most ne izgulj, koncentrálj erre a helyzetre, amiben most vagy, hogy sikerült. :-)
Ezt a vizsgálatot bármikor megcsináltathatod, egy sima vérvétel, az NK eredmény egy hét alatt megvan, a Th1-2-re sajnos 3-4 hetet kell várni. Nekem az Istenhegyiben azt mondták, hogy nem is ciklusfüggő, bár ők is hallottak róla, hogy sokan ezt vallják.
Amúgy én is ezt a cikket találtam, próbáltam bejutni a profhoz, de csak júniusra van időpont - talán januárban megnyitnak egy sürgősségi időpontot.
Döbbenet, hogy jó endokrinológushoz is több hónap a várakozási idő a magánszektorban, horror pénzekért. Úgy látszik hazánkban mindenkinek endokrin problémája van.
Köszönöm az infót! Igen, csak ezért mennék hozzá, illetve pontosabban csak azért, mert a szteroid ellenére romlottak az értékeim. De ha ő ennyire szteroid párti, akkor lehet tényleg nem érdemes hozzá mennem ezügyben.
Most néztem, szerencsére azért az NK sejt százalék értékem az ajánlott határérték alatt van, de azzal korábban sem volt gond.
Hat ezt dobbenet volt olvasni is. Ha sokaig varrtak akkor szerintem gatmetszes se volt, hanem repedt minden fele.
Mielobb felepulest kivanok neki, es nagyon sajnalom, hogy ilyen borzaszto elmeny marad neki a szules. Ami nehez persze, de ez mar a "horror" kategoria.
Domi mindenert karpotolja oket majd! Es biztosan o is egeszseges.
Off.
Azert szivesen megneznek egy statisztikat, ha lenne, hogy hany esetben lepnek fel komplikaciok szules kozben.
Köszi! Igazából ez a cikk borított ki (a "legjobbkor", mert múlt héten volt a beültetésem, tehát most már esélyem sincs kivizsgáltatni):
Sziasztok!
Látom, épp téma az immunológia. Sajnos én ezeket a vizsgálatokat eddig elszalasztottam, pedig hashimotom van, és félek, hogy ezzel a Th ill. NK sejt probléma is együtt jár. Van köztetek olyan, aki hashimotos és van ilyen tapasztalata?
Nagyon köszi!!! Ő amúgy egy erős testalkatú, nagy darab, hihetetlen teherbírású "ősanya", megmondom őszintén megint rájöttem amit egyszer talán itt olvastam (?), hogy a testalkatnak semmi köze a könnyű vagy nehéz szüléshez. Én most nagyon aggódom érte, de igazából a komoly vérzés miatt. És ilyenkor megmondom őszintén megintcsak nagyon hálás vagyok 2 dologért. 1.: Értetek. Olyan jó itt mindent bedobni a "közösbe" és tudni, hogy mindig mindenben lehet rátok számítani. 2. A Férfiak és Nők közti különbségekért, nevezetesen értük, a pasikért. Ha a férjem és a sógorom nincs, akkor azért a siránkozás, sipákolás és a pánik már a tetőfokára hágott volna, de ők minden aggodalmuk és az ijedség ellenére olyan higgadtak tudnak lenni.
Egyszer egy barátnőmnek, amikor nagyon-nagy baj volt a kisgyerekével, azt ajánlotta valaki, hogy "állítsd meg a filmet... ott, ahol tartasz". Merthogy mi nagyon tudunk kombinálni, és a legrosszabb változatot magunkban lejátszani, vagy ha az orvos mond valami vészjóslót, akkor azt ismételgetni, továbbgondolni.... Úgyhogy most megállítjuk a filmet, küldjük az energiát, pozitív végkifejletben hiszünk, és minden rendben lesz :).
Macs,
Borzasztó, amin átment szegény sogornöd. Barátnöm is Angliában szült, szintén 36-38 óra alatt lett meg a baba. :( ő is azt mondta, hogy soha többet.
A lényeg viszont, hogy a baba jól van és jól is lesz még úgy 100 évig.
Remélem, hogy sógornőd nagyon hamar felépül testileg, lelkileg pedig nektek kell "összerakni". De azért mi is küldjük a csí-ket és mindent az univerzumból. 😘
További jó egészséget és sok boldogságot az egész családnak!
Jesszusom😱😱😱
Csajok küldjük annak a lánynak az összes csít és imát amit csak tudunk.🙏🙏
Linda
Sziasztok lànyok!
Egy ideje olvaslak titeket és szeretnèk csatlakozni hozzàtok.
Èn 41 éves vagyok, most novemberben lesz az első lombikom. Nagyon izgulok. Esetleg tudtok olyan esetet amikor 40 felett sikerült valakinek elsőre? Èn Szegedre járok. Vàlaszotokat előre is köszönöm!
Szia Zille!
Üdvözlünk!😊 Sima nőgyógyászt keresel vagy meddőségi szakembert? Ha utóbbit, akkor 1 intézet vállal 45 év feletti nőket, drága és nem teljesen megbízható. Nagyon valószínű, hogy donorpetesejtet fognak javasolni. Első baba lenne?
Igen, Kádár doki Medrolos.
Viszont ha jól tudom, ő nem hisz az NK ban, szval nem tudom emiatt érdemes - e vele konzultálni.
Velem amugy hiper szuper készséges segítőkész es kedves volt mindig, nekem a top 3 dokimban benne van - azok közül akikkel osszehozott a sors az elmult 3.5 évben.
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg