Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Lányok!
egy kis segítséget szeretnék kérni. Megcsináltattuk férjemnek az MTHFR C677T és A1298C vizsgálatot, ahol az C677T normál lett, de az A1298C heterozygota.
Aki jártas a férfi meddőségben, az tudja, hogy ez az eredmény befolyásolja-e a spermiumok képződését, minőségét? És hogy van-e erre valami, amit szedni kell?
Köszönöm hogy megosztod az örömötöket, és reményt adsz a sikerhez 💕
Szívből gratulálok, nyugalmat és szépséges babavárást kívánok 😍😍🍼🍼👶👶
Igen, az volt februarba, mikor kezdtunk az uj helyen.Na megkerdezem majd , hogy am minden ok volt e.De csak szolt volna , ha nem.Bar ki tudja.
Koszonom a segitseget :)
Gratulálok!!! Ez nagyon szuper hír. Üdv az ikresek táborában.
Teljes szívemből kívánom én is, hogy minél többen csatlakozzatok hozzánk!!!!
Boci szívből gratulálok!!❤
Linda
Sziasztok!
Eddig nem mertem írni, de ma Istennek hála, végre kicsit megnyugodtunk, úgyhogy megosztom veletek is a jó hírt. Szóval, nagyon úgy néz ki, hogy igencsak sikeres volt a lombikunk, ugyanis ma voltam UH-n, és két (!!) csodálatosan szép, szuper ügyes petezsákot látott az orvos, illetve, most már én is láttam Őket😍😍❤❤ annyira, de annyira boldog vagyok, csak azért nem bőgök, mert még mindig alig merem elhinni. Épp ezért, egyelőre még csak visszafogottan örülünk.
Tényleg, szívből kívánom mindannyiótoknak, hogy átélhessétek!
Nagyon köszönöm, a jótanácsaitokat, meg a szurkolást!
És szívből gratulálok a frissen babásodottaknak 😊 Remélem, hogy minél többen leszünk! 😍
Szia Veroy,
A kromoszóma vizsgálatot csak az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrumban csinálnak.
Az egy sima vérvétel és kb.6 hét az eredmény.
Az ára 27.000 Ft.
Mindenképpen megcsináltatnám ezt,ha kromoszóma probléma felmerült az orvosban.
A DNS fragmentáció vizsgálatot mi a Humancell-ben csináltattuk Budapesten.
Sajnos nem tudom Zalaegerszeg környékén hol lehet megcsináltatni,de hátha valaki más tudja.
Linda
Hat ha most pont utana vtam, akkor latnia kellett vna , nem?
Illetve ciklus figyelesnel is...ne haragudj h ennyit kerdezek 🙄
Minden nagy étkezéskor eszek húst, így sokat eszem.
Teljes kiörlésű zablisztből, teljes kiörlésű rizslisztből, hajdina lisztből készült cuccokat eszem.
És rengeteg zöldséget kell ennem meg basmati rizst.
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg