Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Óóóó értem! És akkor amit találtam, hogy "Ovárium (petefészek) elleni antitestek" vizsgálat az is valami hasonló lehet?
Köszi szépen az információt!!
Igen :)
Akkor maximum felhívom őket, aztán majd megmondják. És akkor az, amit én lent írtam, ez a spermium elleni antitest ez nem az? Synlabos Klinikai kémiai és immunológiai vizsgálatok árlistájában ezt találtam.
Jaj emlékszem, Te vagy Pannonhalmáról, ugye? :)
A Synlabnál csak a Podmaniczky utcai NK vizsgálat jó, tudomásom szerint, nagyon máshol nem csinálnak. Budapesten is hiába van kb. 15 Synlab, csak a Podmaniczky utcában csinálják, mert annyira speciális. Persze lehet, hogy én tudom rosszul, hátha lesz itt győri fórumozó is, aki helyesbít.
Közben megtaláltam:
Spermium elleni antitest (seminális plazma) 5 500
Spermium elleni antitest szérumból 5 500
Itt melyik mit jelent?
Synlab honlapján hogyan tudom megtalálni? Mert az van Győrben is, és akkor könnyebben meg tudnám csináltatni :)
Köszi a segítséget!
Az én páromnak az andrológus
-E vitamint
-D vitamint
-C vitamint
-Koenzim Q10
-Maca Negra
-Aviva torna
-Talpmasszás
ezeket javasolta.Januárban megyünk kontrollra
Synlab Podmaniczky utca, én mondjuk az Istenhegyi Géndiagnosztikánál csináltattam, mert ott akciós volt.
Erre szoktak szteroidot és/vagy lipidet adni. Én elmentem egy másik szakorvoshoz, aki kért még egy csomó plusz vizsgálatot, márciusban megyek vissza hozzá a leletekkel, akkor ad majd kezelési tervet. Nem szeretnék még egy lombikba úgy belevágni, hogy nem tudom a sikertelenség okát...
Én az étkezés változtatásában sok esélyt látok, mert mióta én így próbálok étkezni, jobban látom, hogy mennyi mindent megevett, ami nem túl egészséges..
Nem volt, kb 2 hónapja derült csak ki, hogy probléma van. Ezt hol lehet megcsináltatni ezt a vizsgálatot? Még nem voltam ezen, lehet érdemes lenne hamar-gyorsan megcsináltatni.
És neked mit mondtak rá, mit lehet vele kezdeni?
Az életmódváltás nagyon sokat segíthet. Bár az én férjem előtte is sportolt és egészségesen élt, nála valószínűleg veleszületett. Szerintem nem hülyeség a férjedet is elküldeni a 3 pontos vizsgálatra, mert az is számíthat. Sajnos biztosra kell menni, vélhetően az nem lesz elég, ahogy a doki egy legyintéssel elintézi, ahogy nálunk tette "szedjen vitamint" felkiáltással.
Neked volt pl. NK ölősejt vizsgálatod? Bár ezt nem az első beavatkozás előtt kérik, nálam pl. a 3. után dobta be a doki, mint lehetséges okot. Ki is derült, hogy TH1 túlsúlyom van, ami a megtapadást gátolhatja...
A Duplex UH az micsoda?
Ezekből nálatok derült ki valami?
Köszi az infókat! Remélem még kitartatok, és hamarosan babásodtok!!
Néztem én is ezeket a vizsgálatokat, de nagyon drágák! Én arra gondoltam, hogy még a genetikait megvárjuk, aztán meglátjuk, hogy januárban a doki mit fog javasolni. De akkor így őt nem küldöm el 3 pontos inzulin vizsgálatra.
Mi most vitaminnal próbálkozunk, azt hiszem pont a FER14-gyel :) meg életmód váltást javasoltam (mindkettőnknek), meg a mozgásra próbálom rávenni. Remélem ez is fog segíteni.
Én csak a saját tapasztalatomat tudom neked elmondani, nálunk is spermagond van, voltunk DNS fragmentációs vizsgálaton, ROS mérésen, IL6-IL8, PMN elasztáz vizsgálaton, plusz tenyésztésen (ezek sajnos százezres nagyságrendű vizsgálatok :( ). Ezekből félig-meddig kiderült, hogy gyulladás van valahol, de nincs egyértelmű ok. Elvileg krónikus prosztatagyulladás, amire nincs konkrét gyógymód. Most a minőségi javítás érdekében férjem vitaminokat szed, használja a BEMER terápiát, de FER14 és társai csodaszerekkel már nem próbálkozunk.
Mindhárom próbálkozásunk AHA ICSI-vel történt, sajnos a bolygóállás egyiknek sem kedvezett...
Még nem tudjuk, január 15-én megyünk az első konzultációra. De szerintem nem lesz, októberben a spermavizsgálatkor 3M volt a szám, és szerintem ennyivel nem fognak csinálni inszeminációt. :(
Mire menjek akkor még el szerintetek, ami mondjuk nem is kerül annyira sokba?
Igaza van Pockocskának, a nő hordja ki, tehát ott mindennek tutinak kell lennie.
Nem emlékszem pontosan, nálatok lesz inszemináció is?
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg