Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
A HCG táblázatot nézve valóban még egy vérvételt érdemes csináltatni.
Nagyon szorítunk.
Nagyon sajnálom!
Nekem abban a hónapban volt nagyon alacsony amikor a doki úgy látta, hogy vastag a méhnyálkahártya és spontán megtermékenyülésre gyanakodott. De végül megjött, így lehet elindult valami csak időnap előtt befejeződött.
Kriszix,
Nagyon-nagyon sajnálom! Elmondhatatlanul! 😥
Nem tudom mitől mehetett fel a tsh értéked...semmit sem kellett beadnod? Se tüszőrepesztőt, sem semmit?
Nem kaptam antibiotikumot leszivás után (itt sem és a sotén sem).
Persze, mindenképpen konzultálok holnap a dokimmal az állapotomról.
Csak annyira de annyira bosszantó. :(
Mollcsika, nekrm leszivás napjára fárdult meg a torkom, de nem volt akadálya az altatásnak. Szerintem köhögés esetén még jobb is az altatás, mert go dolj bele, éppen szúrnak, erre te köhögsz :) mondjuk az orrfolyás már a neccesebb rész...
Én meg esküszöm szaunán gondolkodtam.
Lehet buta kérdés, de lehet beültetés elött forró fürdőt venni? (Mármint még ma, hátha az segitene). Csak mert az tudom, hogy beülti után tilos...de igy leszívás és beültetés között lehet amúgy?
Sziasztok,
akik Astaxanthint szednek / szedtek azoktól szeretném megkérdezni, hogy melyik "gyártóét" érdemes szedni? Melyik a legjobb? Köszönöm.
Szia,
Én rákérdeztem dokinál mi van ha ne adj Isten elér az influenza... azt mondta ne érjen, DE a 6-8. hét között necces a lázzal járó, addig elvileg nem gáz.
A dokidtól mindenképp kérdezd meg sztem holnap, hogy milyen kúrát, akár gyógyszereset javasol ami tuti működik de bizti nem árt az embrikéknek.
Neked nem írtak fel leszívás után antibiotikumot? Nekem eddig mindig...
Csajok!
Holnap lesz ugye a beültetés...és sajnos hétfő óta nem sikerült meggyógyulnom, pedig mindent de mindent megtettem (napi 3 liter gyömbéres citromos tea, inhalálás zsálya és kamillavirágból, grapefruit cseppek, c-vitamin, húsleves, még több folyadék, ágyban fekvés, izzadás) - mondjuk vajákos asszonynál még nem voltam - de csak nem akar elmúlni ez a megfázásos dolog. Minden nap valami új tünet jön elő (ma orrfolyás és tüsszögés).
Lázam nincs, de 37-ig már felment. Remélem afölé nem.
Próbálom a jó oldalát nézni (három éve nem voltam beteg), hogy hat a szteroid, ergo immunrendszerem a béka segge alatt.
De a kérdés az, hogy mennyire nem jó ez beültetés szempontjából? Mármint a megfázásos részre gondolnék.....
Meddig birtad?
Anno az inszemnel a kup mellett en is,de akkor szurit nem kaptam.
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg