Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Nem tudom, én csak néhány gyökér macát ismerek 😁😁😅😅
(Bocsánat! Túl késő van, és túl magas labda volt 🐮 😁 )
Hajrá, szorítunk!🍀
Halljátok, azért mit fel nem zabálunk a sikerért...
Mi a franc az a maca gyökér??😀😀
Köszönöm szépen! :)
Oh, akkor félreérthetően írtam, egy gyermekünk van, ő 5¹/² éves.
:)
Neki szeretnénk tesót! <3
Üdv mindenkinek, régi motoros vagyok, több, mint 8 éve lombikozunk...van egy 5 és fél éves fiúcskànk...38 éves vagyok, úgy gondoltam, akkor lassan leállunk, ez lesz az utolsó lombikunk.
November óta fogamzàsgàtlót kellett szednem, majd 01.24-től Suprefact, 01.25-től pedig napi 225 NE Bemfola.
01.31-én voltam Uh-n 10 nagyobb petesejtet szàmolt a doki
Mnyh:7.5mm
Szerdàn punkció, majd versenyeztetni szeretné a doki az embriókat, így csak 02.11-én lesz a transzfer. Ilyet még nem csinàltunk...
3*2Utrogestan mellé, kértem még Prolutex injekciót, ami szintén progeszteron.
Vitaminok, amiket szedek:
Fertilovyt
Maca gyökér kapszula
Q10
E- vitamin
Omega3
D- vitamin
Folyamatosan olvastalak benneteket...drukkolok mindenkinek!!!!!!!!
Parvazi, kívánom, hogy ez a nyugodt-csodás hangulat kitartson még 8,5 hónapig :).
Cica hajrá tüszőcskék, most minden jó lesz!
Parvati, ez csodásan hangzik, hajrá!!
Lányok, tudnátok abban segíteni hogy petesejt leszívás napján a páromnál hány nap önmegtartóztatás az ideális? Úgy emlékszem a cseheknél 3-5 nap volt, de magyar intézetnél még nincs tapasztalatom. Itt mit szoktak javasolni?
Sziasztok, 2 csillagharcost kaptam vissza, megnéztem őket a mikroszkóppal. Esküszöm én még ilyen gyönyörű embriókat nem láttam ❤️❤️ Ezt hangosan ki is mondtam, a bent lévők mosolyogtak és egyetértettek, hogy valóban nagyon szépek.
A méhnyálkahártyám 11mm, ez is csudijó.
2 bogyócska ment sítáborozni is.
Most igyekszem nyugodt-boldog állapotban tartani magam 😍
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani "jó" nőgyógyászt Budapesten, aki egy méhtükrözést (és az esetleg vele járó dolgokat) megcsinálja és nem csak egy vonal leszek a listáján? Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg