Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Decemberben 192.000 Ft volt a végösszeg, a szövettannal együtt, de azóta már volt náluk áremelés.
Csak operatív hysteroscopiát végeznek az árlista szerint.
Szuper!
Szorítunk ezerrel!!!
Sziasztok! Mi is benne vagyunk a lombik programban. Két próbálkozás volt eddig, elsőre csupán 1 petét tudtak leszívni és sajnos nem jutottunk el a beültetésig. Másodjára az Ovitrell 250 ml nem repesztett meg egy tüszőt sem! Mindent úgy csinltunk ahogy le van írva, az orvos által meghatározott időben adtuk be.
Volt már valakinek ilyen vagy hasonló tapasztalata? Mégis elronthattunk valamit?
Sziasztok Csajok, ma kaptam vissza 2db 5 napos fagyibabat 😍😍❤❤
Izgultam nagyon , h mennyi jut el a 8bol 5 napig...3an jutottak el, de a harmadikra azt mondta az embriologus , h szerinte ne, mert nem szepen fejlodik...szoval ketten maradtak .
Most jon a neheze, izgulni es varni 🙄🍀🙏🙏🙏
Köszi!
Találtak neked valamit? Egy lánnyal találkoztam egyszer egy nőgyógyásznál és ő mesélte, h neki egy polip volt az akadálya a teherbe esésének. Azt kivették, következő hónapban spontán jött a baba. Jó tudom ebben a korban ez nem valószínű, hallom az orvosokat és csak a lombik segíthet.
Igen, nekem polip eltávolítás volt, altatásban egy kb.30 perces műtét.
Szerintem diagnosztikus hysteroscopiát nem is csinálnak a Róbertben, legalábbis az árlista alapján nincs ilyen.
Hát nem államiba, mert gondolom, h ott nagyobb a várakozási idő. Az operatív hysteroscopia az amelyiket altatásban végzik? Néztem az office hiszteroszkópiát ott nem kell altatás, vékonyabb a eszköz és 75.000 forint.
Bár az orvosom, amikor ezeket említettem, azt mondta, h semmi szükség rá, mert ultrahanggal mindent lehet látni, de azt h csak a petesejtjeim "öregek" már nagyon unom hallgatni.
Szia!
Kérdés hogy mennyire sürgős és államiba vagy magánba szeretnéd.
Nekem operatív hysteroscopiám volt decemberben a Róbert Magánkórházban csinálta Fülöp dr. Szakmailag ajánlom őt nagyon, ha tudod vállalni a költségeket, és rögtön van hozzá időpont is. Most a nyári szabik alatt nem tudom mikor dolgozik.
Sziasztok!
Tudnátok segíteni nekem méhtükrözéssel kapcsolatosan. Hová érdemes fordulnom. Nekem még nem volt.
Szép jó reggelt mindenkinek!
Lányok, pár napja felmerült itt kérdésként, hogy sikertelen lombik utáni ciklusban a menzesz késhet. Akkor meg is nyugodtan kicsit, hogy ez normális. Viszont most vagyok a 35. ciklusnapomon, vagyis kerek egy hete késik, ugyanakkor két hete szinte minden nap "mindjárt megjön" érzésem van, főleg délutánonként, estefelé, illetve ehhez 3 napja egyre erősödő barnázás is társul, szintén délutánonként, reggelente semmi. Ez is normális? Volt valakinek hasonló? Ez a barnázgatás szerintetek azt jelenti, hogy most már végre nem sokára megjön, vagy ebben a hónapban elégedjek meg ennyivel, ez lesz menzesz helyett? Meddig érdemes várni, hogy hátha beindul, és mikor szóljak orvosnak? Ha megjön, akkor vissza kellene mennem orvoshoz kontrollra.
Jajj...ezt nagyon sajnálom.
Kitartást kívánok! Menni kell tovább. 😘
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg