Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Zizike, mennyi idos most a terhesseg?
Igen kevésnek tűnik, de nekem itt a Közel-keleten, amúgy amerikai kórházban, azt mondták a sikertelen lombikomnál, ahol velem a hcg ugyanígy kibabrált, hogy lombiknál ők annyi minden csodával találkoztak már, hogy érdemes kivárni. Nekem a gyógyszeres vetélesemre majd 1 hónapot vártak.
Hát a doki szerint nem elég ez a növekedés...
Elhiszem, hogy kezdesz megkattanni, ez egy orulet. En szoritok Neked hogy baba legyen ❤️ 🤗
Sziasztok!
Ma voltam vérvételen és a második beültetés sem sikerült... nekünk ez volt az utolsó embriónk, innentől kezdve vagy elengedem a gyerek kérdést, vagy újabb stimulációt kell kezdeni.
Lányok, kezdek megkattanni... tegnap voltam a dokinál, aki műteni tudna, ő sem talált a petezsákban semmit, de a biztonság kedvéért nézett hcg-t, ami mára 17000 lett. Múlt hét csütörtökön 5000 volt. Sajnos még nem tudtam vele beszélni, csak írta az eredményt.
Én szerencsére terhesség alatt nem nagyon voltam beteg, szoptatás alatt a Reventil orrspray-t használtam, illetve én is a Medistus-t. Talán ezeket lehet terhesség alatt is. A Reventilről azt írja, nincs adat terhességgel kapcsolatban, de a Medistust lehet terhesség alatt szedni, az biztos. De ha bevált a Herbal Swiss, az is tök jó.
Szia Boci, én sajna nagy torokfájós vagyok, van egy szopogatós tabletta, Medistus antivirus a neve, ezt nyugodtan használhatod. Drogériákban kapható, Rossmannban szoktam venni.
Én is úgy tudtam, hogy a Tantum Verde-t lehet, de a háziorvosom és a gyógyszertárban a szupercuki gyógyszerész csaj is óva intett, hogy inkább semmit. Viszont ennek a Herbal Swiss-nek van szopogatós pasztillája, ami csak gyógynövényes, erre azt mondta a gyógyszerész, hogy azt lehet. És tényleg, rá is van írva a dobozára, hogy kismamák és szoptatós anyák is használhatják. Este elszopogattam egyet, és várakozáson felüli :) azt nem mondom, hogy már nem is fáj, de sokkal-sokkal jobb. Orrspray-ből meg ilyen tengervizes cuccot ajánlottak, de ez eddig nem nagyon villantotta meg, hogy mit tud. Olyan az orrom, mintha bedugták volna parafadugóval.
Azért ezt így nem lehet kijelenteni, hogy minden helyi kezelést lehet terhesség alatt alkalmazni, úgyhogy ezzel vigyázzatok. Speciel a Tantum verde-t csak azért nem javasolják, mert nincs róla elég adat, vizsgálat, hogy okoz-e terhesség alatt valamit, de pl az érszűkítő orrspray-k okozhatnak fejlődési rendellenességet. Nem okoskodni akarok, csak nem szeretném, ha valaki abban a tévhitben élne, hogy biztosan nem árt.
Nekem a tantum verde forte spray mindig bejön, már majdnem egy éve minden kezdődő torokfájásomat elmulasztotta, sőt a kislányomét is. Terhesen is lehet alkalmazni, mert csak helyi kezelés. Esetleg próbáld ki!
Továbbra is drukkolok a kis bocicsodának :) !!!!
De jó Zafi! Képzeld, anyukám pont október 10-én született :) legjobb dátum a 10. 10. :)
Akkor a sok nehézség után könnyű, problémamentes szülést kívánok!
Lányok, köszönöm szépen a sok jókívánságot és, hogy velünk örültük, olyan drágák vagytok! ❤❤❤
Még mindig felfoghatatlan, és persze azért izgulunk továbbra is, hogy minden rendben legyen ezután is.
Viszont tegnap éjjel sajnos elkezdett fájni a torkom, csak hogy ne legyen egyszerű. Iszom a Herbal Swiss gyógynövényes italport, teázok, inhalálok, sós vízzel gargalizálok, és nagyon bízok benne, hogy elmúlik. De hát na... Pont most! 😕 Tegnap napközben még semmi bajom nem volt.
Szia Marlaa, GERE Kékszőlőmag és -héj mikro őrleményt szedünk helyette, nemrég írta valaki, hogy van dm-ben, én utoljára Auchanban is láttam.
Sziasztok,
Resvitat meg mindig nem lehet kapni a Deli gyogyszertarban, esetleg talaltatok mar valami mas helyet, esetleg online rendelest, ahonnan belehet szerezni? Vagy valami mast helyette?
Ohhh. Valóban bármikor jöhet. Én október 5-én születtem. 👼
Igen, és egyfelől ott lebeg az, hogy szorít az idő, másfelől meg pont az lenne jó, hogy egy kis szünetet, levegővételt hagyjunk magunknak. Mert nem szabad testileg-lelkikeg kifacsarni magunkat.
Szia!
Nagyon sajnálom.Főleg azért, mert ahogy gyűlnek az éveink, és a kudarcaink, egyre nehezebb új lenületet venni.
Nagyon szépen köszönöm :)
Október 10-re vagyok kiírva, úgyhogy már bármikor megérkezhet.
💖
Igen, pontosan így van...
Nagyon sajnálom, h ilyen rövid véget ért a történet, de jó, h legalább nem kaptál hormonokat! Megértem, h pihenésre van szükségetek, ilyenkor nem lehet mást tenni...
Lányok, bár jól indult a spontán ciklusos lombikunk, de sajnos mégsem lett siker a vége.
Lett egy szép tüszőm, a végén azért 1 injekciót kaptam biztos ami biztos alapon. Hétfőn volt a leszívás, nagyon izgultam, lesz-e benne petesejt. És lett! Megkönnyebbültünk, hogy legalább ezt a lépcsőfokot megugrottuk. De másnapra nem termékenyült meg, újabb izgulás, hogy talán szerdára... De nem, bár akkor is még élt a sejt. Ma viszont már az utolsó telefon, hogy sajnos nem sikerült. Egy "haszna" volt, hogy tudom, képes vagyok magamtól is petesejtet produkálni.
Átgondoljuk, hogyan tovább, először is novemberben lesz újabb spermavizsgálat a férjemnél, hogy tudjuk, tavaly óta változott-e valami a sok vitamin meg BEMER hatására. Igazából eléggé elfáradtunk, kell egy kis nyugalom, amennyire csak lehet.
Zafi, szívből gratulálok :-)
Boci, nagyon örülök, boldogságos babavárást kívánok!
Jajj ,nagyon vártam màr hogy írj. És jó hír🤗🍀💗
De jooooo 😊
Èljen KisBo!♡Az èn kislànyom annyira a mèhcsúcsban volt,hogy a Kaàlis uh màsnapjàn a dokim meg se talàlta.Rànèzett hasi uh-val,ott dobogtatta a kis szívèt,dokim mobdta is,hogy ok,hagyjuk is bèkèn ès levette az uh-t a hasamról.A te Csodàd is jó helyre vackolt be 8.5 hónapra!
További ajánlott fórumok: