Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Szia Hanga!
Még csak 2 hete szúrom. 😥
Az első lombik után is felkúszott, (már nem emlékszem pontosan, hogy mennyit), de az nem volt ilyen magas.
Nem hiszem hogy az okozta volna a problemat, nem a 100 mg..
kitartas!
Sziasztok Lányok!
Előre is elnézést a kérdésemért, de már kezdek belekavarodni a lombik útvesztőjébe. Kb. 20 éves korom óta tudom, hogy leiden mutációm van. 2006-ban újra volt egy genetikai vizsgálatom és az akkori leletre a következő van írva: FV Leiden heterozigóta FII (protrombin gén) normál. Ez akkor azt jelenti h a protromibin génem az rendben van ugye? Most olvastam egy régebbi cikket h lombik előtt többek között érdemes megvizsgálni a protrombin, leiden és a méregtelenítő gént. Na a méregtelenítő gén az melyik? Illetve melyik az a vizsgálat, ami azt mutatja, hogy a méh képes-e felkészülni a megtermékenyített petesejt befogadására? Még egy utolsó kérdés: lombiknál nem számít az a vizsgálat hogy átjut-e a sperma a méhnyakon (összeférhetetlen) vagy erre van az NK vizsgálat vagy a HABAB? Eddig azt hittem h képben vagyok, de már nagyon hülyének érzem magam
Én végig szedtem D vitamint, de az enyém értékelhetetlenül alacsony volt. A magne b6-ot a klinikán írták elő,h szedjem. E vitamint nem szedtem, de Omega 3-at azt végig. A DHEA-t és a Q10-t nem tudom, azt sohasem szedtem.
Az Omega3 nekem a koleszterinemet is szépen kordában tartotta. Orvosi javallatra az Amway Omega3 készítményét szedtem, mert a patikában kapható készítmények nekem nem voltak jók.
Szia Herzi, DHEA rol es Q10 rol tudok nyilatkozni hogy csak leszivasig ajanlott, kilon ra kerdeztem anno. Omega 3 terhesseg alatt javasolt.
Tuszo meretei kivalloak! Nagyon szoritok!
Nos, tegnapi UH eredmény: 23-21-12 mm tüsző, és 11mm mnyh. Örülünk, nagyon- így 42évesen, alacsony-nagyon alacsony amh-val ez csodás eredmény.
Doki javaslata hogy mivel holap reggel lesz a leszívás, hogy pénteken (2naposan) lesz a beültetés. Nekem eddig 3-napos beültetéseim voltak csak. Olvastam a 2napos embriókról, és jókat írnak..szóval ki tudja.
Kérdések, hátha valaki tud segíteni:
- DHEA-t, Q10-et lehet végig szedni?
- E vitamint, D vitamint is lehet a beültetés után is?
- Omega3-at is szedtem, az is maradhat?
Illetve jót teszek ha mostantól minden nap szedek magnéziumot? Tudom, ezek költői kérdések- hiszen kinek mi jött be.
Sok hitet, erőt, és kitartást kívánk nektek.
💗🍀
Szia!
Te melyik intézetben voltál? Mind egy helyen volt, hol sikerült?
Nagyon köszönöm mindenkinek!
Tudom, menni kell tovább. Mikor felocsúdtunk a csalódottságunkból, elhatároztuk, hogy szakítunk a Róberttel... Nem volt semmi gond, de úgy érzem, megrekedtünk, valami változás kell, lehet, hogy lelkileg is jót tesz, nem tudom.... Vereczkeyhez kértem is időpontot a Versysbe első konzultációra, október 29-én megyünk. Meglátjuk mit mond, mennyire lesz szimpi. Az biztos, hogy ott egy csomó vizsgálatot kérnek, amit eddig nem, úgyhogy, ha eszméletlen drága is lesz, de lehet, hogy kiderül valami...csak egy icipici dolog is...amin múlik esetleg az egész.
Puszi mindenkinek!
Nagyon-nagyon sajnálom....
Sok erőt, kitartást és leginkább hitet kívánok nektek.
Nekünk kettő lombikunk volt, mindkettőnél 0 hcg-vel, 5 napos embriókkal.
Kb.1 hónap múlva lesz a harmadik lombikunk....
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg