Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Szerintem jól teszitek hogy bementek, vizsgáljanak meg az a biztos.
Jelentkezz majd.
Szorítok nagyon hogy minden rendben legyen! 🤞🏻
Szia!
Attól függ mennyire vérzel. Pecsételő nem gond, nekem is volt. Egészséges babám született.
Nah megint vérzek, így most hívtam a páromat hogy jöjjön haza és menjünk be a kórházba .!
Drukkoljatok nekem kérlek hogy nincs semmi gond ! Kicsit félek .
Köszönöm szépen a sok sok sok információt !
Még nem válaszoltak a kórházból de amit tudok valamit írok.
Persze én is meg ijedtem de már le nyugodtan egy kicsit .
Ez nagyon jó hír, h reggelre már nem volt semmi. Anno én rutascorbint kaptam rá. Magnéziumot eleve szedtem. A beültetést végző dokinál nincs valami ügyelet?, esetleg ott tudnának segíteni.
...Nah ha vmit a Versysben ezt szerettem, mindig tudtam velük értekezni és ha mást nem pár jó szót kaptam, vagy biztatást...
Háromból három sejtecske elindult.
Nincs lemorzsolódás, teljes a minihadsereg :-)
Nekem annak idején nagyon erős vérzésem volt, először a hatodik héten. Ömlött. Aztán többször is. Fekvés, érfalerősítő, magnézium, nospa. Mindig ezeket kaptam.
A vérzés után pedig barnázás (ürül a vérömleny).
Nem lett semmi gond, de nagyon ijesztő volt.
Érdemes megnézetni ultrahangon, hogy megnyugodj, hogy honnan jött a vérzés.
Reggel már nem volt semmi és mikor volt tegnap és megint el mentem rá 1 órával WC re akkor se volt semmi .
Sajnos a hazi orvos nem foglkozik ezzel amíg a kórház ahol csinálták a beültetést nem küld el ő hozza :(
Én is erre gondoltam hogy most vagyok kb a 2 hónapba ha jól számolom . Igaz már komolyan nem tudom hogy kell ezt számolni vagyis honnan kell számolni ...
Elmúlt reggelre?, erősödött? Tudsz dokihoz menni?
Nekem anno erre azt mondták, h nem feltétlenül jelent ez rosszat, lehet hogy kapilláris (hajszáleres) vérzés, ami attól van, hogy a baba a pocakban összekapcsolódik a mamával. Sajnos nálam végül rosszat jelentett, de olvastam, h sokaknak nem jelentett rosszat...
Jó reggelt Mindenkinek !
Tegnap este fele el kezdtem vérezni, vagyis mikor el mentem a WC re pisilni akkor meg töröltem magam és egy kicsit véres volt a WC papír .😧
Csináltam róla képet és egyből írtam a kórháznak hogy ez most gond vagy mi a fene ez ?
Én a multhéten kezdtem el dolgozni otthon voltam 14 napot mikor meg volt a beültetés pedig a doki azt mondta hogy mehetek nyugodtan dolgozni, mert ez nem betegség !
Mondom neki, hogy oké !
De én inkább el mentem a hazi orvoshoz és kértem 14 nap beteg állományt .
Ti mit csinálnának az én helyembe ?
Ma ős el jöttem dolgozni én takarítók de nagyon könnyű a melom .
Csak porszivozni kell minden hol van lift .
Én Angliába élek itt máshogy van minden sajnos😔.
Nagyon félek, hogy van valami gond a babával !
De a párom azt mondja nem kell egyből a rosszra gondolni !
Amúgy nem faj a hasam se csak néha néha öklendeztem de ez szerintem a terhességgel jár .
Gespritzte HCG (bevitt HCG): 125 egység
Körpergewicht(testsúly): 68
Tage seit Injektion(Hány napja adtad be): 5
Die Werte liegen zwischen 0 IU/liter und 0 IU/liter, vagyis a HCG értéke nulla.
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg