Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Hat nekem ezek a kérdések ott sose jutnak eszembe. :)
De őszintén, már nem is nagyon érdekelnek a válaszok. Azt hiszem én is kezdek fáradni így a hetedik után...
A férjem ugyanez. Egészséges életmódot folytat, nem dohányzik, nem iszik, sportol, gyökérkezelt fogát kiműtette, hátha góc, de mégsincs semmi magyarázat. Ráadásul ahány orvosnál jártunk, annyifélét állapítottak meg. CRP-je nem volt 1, a PMN elasztáz szerint van gyulladás, emiatt megcsináltattuk az IL6-IL8-at, aszerint meg nincs gyulladás. Egyik andrológus szerint prosztatagyulladása van (zéró tünet), másik szerint nem... 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Kinek higgyen így az ember és mit kezeltessünk??
Remélem, nálatok kiderül valami, amit aztán lehet orvosolni. 🤞🏻🍀
Tulajdonkeppen mehetnenk a fagyibabkert....
Nekem azt mondta doktor ur, ciklus 10. napjan kellene mennem tuszofigyelesre. Nem emlitett osztrogent... ha van peteeresed, akkor miben segit a plusz osztrogen?
Mar tenyleg nem tudom mi legyen. A fagyibabaknak a legjobb korulmenyt akarom teremteni. Mikor telefonon beszeltunk mondogatott valami plusz hormonokat, de megtudva hogy szokott peteeresem lenni, letett rola.
En azt csinalnam ami a legjobb, de most total elbizonytalanodtam valojaban mi lenne a jo 🤦🏼♀️
Hat en mar mindenen gondolkozom :)
Eddig negy stimubil ot sikertelen (3 ET, 2 FET) lombik volt. Meg van fagyibaba a budapesti kaaliban.
Elso stimunal azok a petesejttek meg sem termekenyultek, amik racseppentesesek voltak, csak az ICSIsek. Azota nem kiserleteztunk ICSI nelkul.
Nem tudom mit akarok, hol akarom, hogy akarom... kicsit belefaradtam :(
Sziasztok, küldök újabb helyzetjelentést: voltunk tegnap "rendes" nőgyógyásznál, megvizsgált és közölte, hogy normál petezsákot lát, benne normál szikhólyag és egy baba 3mm szívhanggal:)
Hematómát vagy más, leválásra utaló jelet nem lát, azt mondta, a gyerek felől semmiképp nem jöhet a vérzés. Ultramodern UH gépe volt, jó volt végre rendesen látni a dolgokat. Méhszájat is megvizsgálta, az is rendben van.
Mondta, hogy nem örülünk, de van ilyen. Feküdjek, hajolni, emelni nem szabad és legyek türelmes. 2 hét múlva kell mennem kontrollra.
Továbbra is az a tippem, hogy mivel a Marvelon is végig dettó ugyanezeket a tüneteket okozta (barnás pecsételés, menseses görcsök), most éppen a Prolutexre reagálok így. Progeszteronom jó magas, azt hetente nézetjük, szóval az is rendben van.
Sztem max az én hajam fog kihullani az elkövetkezendő hetekben a sok izgalomtól. :x
Koszi, a konyvet ismerem, termeszetesen a benne foglaltak nagy rezset kovetem :)
A blogot, videot megnezem, hatha ad uj loketet :)
Koszonom az infot. Akkor naluk gyakorlatilag az ICSI az “extra” gondolom.
Te hozzajuk jarsz? Milyennek talalod?
Koszi!
Mi is “Ballasok” vagyunk. Neked milyen lesz a FET? Termeszetes ciklusban? Vagy meg lesz tamogatva? Eddig ugyan nem sokszor beszeltem a dokival, eddig mindig az lettt a konkluzio ahova en gondoltam adott pillanatban kilyukadni. Pedig uuuuugy szeretnem ha vegre valaki megmondani mit csinaljak es nem nekem kellene a variansok kozul valasztani....
tudom ez az en eletem, en testem, en eseten, csak nekem fontos, de neha mar belefaradok a folytonos agyalasba es varialasba....
Detto, szinten vivodtam megcsinaltassam e ezt a vizsgalatot. En tovabbra is azt hiszem a sejtek minosege a leginkabb mervado a sikeresseghez.
En vegul elmentem erre a vizsgalatra egy vetelest kovetoen, mert teljesen begozoltem. Gondoltam inkabb legyen meg egy vizsgalat feleslegesen, mint kimaradjon valami. Az eredmeny akkor jott meg, amikor pozitivat teszteltem megint. Fulop doki szivhang utan adott iviget, a nem teljes mertekben egyertelmu leltemre. Szonyi doki szerint indokolt az ivig nalam, de o eddig mindenkinek azt mondta aki hozza ment es en tudok rola.
Azota ket masik dokival is osszehozott a sors, akik negativkent ertekeltek az eredmenyem. Ez a vizsgalat valoban nem egyertelmu es minden honapban mas eredmenyt tud mutatni. NK vizsgalatom tobbszor volt, kicsit mast mutatott az is mindig. Ha valakinek nagy az elteres akkor azert szamit.
Ha ismet pozitivat tesztelnek rohannek beadatni az iviget, (es a tobbi mindent, amirol csak tudomasom van) csak a biztonsag kedveert, de tovabbra is azt gondolom a sejtek minosege a meghatarozo... es azon sem a verhigito, sem az ivig, sem a hormonok es vitaminok nem igen tudnak valtoztatni. Es remelem, bizom benne idosebb korban is vannak meg egeszseges sejtek es mellejuk meg a szerencse is parsul, hogy meglegyen a siker!
Solinca!
Nem jöttél ma a hírekkel!
Nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen.
Szia, bármitől lehet sajnos, akár pl. étel érzékenység is okozhatja. Miután ételintolerancia vizsgálat kimutatta h mi a gond, hamarosan az értékek elkezdtek javulni.
Góc kutatás volt?
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg