Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Cica, Fannikutya, megrikattok!
Solnica te is!
Köszönöm.
Én is pont 6 hét+ 5 napos leszek szerdán akkor megyek uhra.
Gratulálok!!!
Sziasztok!
Ma megjártam az ultrahangot.
6hét 5nap, 5,8mm és volt szívhang azaz hangot nem hallottam csak a pulzálást láttam.
Szurkolok mindenkinek,aki most megy!
És aki ultrahangra vár!😊💕
Cicaaaa szuper!Nagyon szép érték!
Cica!
Ez csudaszep ertek :)
Megertelek, mindig csak a kovetkezi lepest merem magam elott latni.
Neha meg azt sem 🙃
Augusztus 10-én lesz a mintavétel. Addig még sok Estrofem-et megeszek egy kis Prolutex és Clexane injekció kombóval. 😉
Viccet félretéve szerdától már progeszteron is jön az eddigi hormonhoz, a Prednisolon is végig megy, vasárnap este leáll minden.
Érdekes ez a felépített ciklus, végig olyan mintha peteérésem lenne...no mindegy is. Legalább tudom mi vár rám majd FET előtt.
Szerdán szívhang is lesz ❤️
Remelem megnyugodtál! Rettentően örülök!
Oszinten en nagy ivben teszek ra, hogy ki mit gondol, amig rendesen teszi a dolgat. Remelem, soha tobbet nem mesz vissza hozza, mert aki ennyire erzeketlen, annak fel se tunik, hogy mennyire banto amit mondott es siman mondhatja maskor is.
Annyira sajnalom, hogy igy beledvesodott, en ilyenkor a karmara bizom, hogy rendbetegye a dolgokat es elengedem a bosszusagot.
Viszont vannak normalis dokik is akik atlatjak, hogy itt eletunk legfontosabb problemajaval fordulunk hozzajuk. Krizsa dokit nagyon ajanlom, vegtelenul kedves ember, teli empatiaval. Mi csak miatta maradtunk a Robertben.
Lehet becukrozzak a 3. napon :D
De en se tudom, csak amikor az 5 naposert kardoskodtam, akkor mondtak, hogy ha nagyon akarom, akkor nem kell attenni, mert eleve olyan a taptalaj.
Sziasztok!
Megjött az eredmény
hcg 18.962 IU/L
progi 49,67 nmol/L
Így nyugodtabban megyek a szerdai uh-ra.
Ha a duplázódást nézem már a 13.543-nak is örültem volna.
Szia,
Lelassítják a spermiumok mozgását mikroszkóp alatt és felnagyítva vizsgálják hogy a feji részében vannak-e vakuólumok és nucleusok, és ezek alapján “szemre” választja ki a biológus, hogy melyikkel fogja ICSI-vel megtermékenyíteni a petesejtet. Ezért fontos egy intézetnél a jó laboros háttér, hogy megfelelő tapasztalatú embriológusok dolgozzanak. 😊
Hagyományos IVF esetén mikor rácseppentéssel dolgoznak ezért alacsonyabb százalékban sikeres a megtermékenyülés.
És akkor még a női oldalnál is rengeteg “bibi” lehet, pl.csökkent turgorú petesejt, nem éli túl a szúrást a petesejt, éppen metafázisos átalakulás utáni rövid időn belül szúrják meg stb. Millió oka lehet, hogy ICSI-vel sem sikerül megtermékenyíteni. És akkor még csak a morfológiáról beszéltünk.
Az élveszülések és ICSI kapcsolatáról statisztikai esélyekről pedig halvány fogalmam sincs, bár mondjuk nem is foglalkoztatott ez a témakör.
Jelenleg a következő lépés foglalkoztat, az pedig esetemben az ERA+EMMA+ALICE teszt. Tovább csak óvatosan merek tervezni! 😘
Természetesen minden infót örömmel veszek.
Igen. Ebben igazad van.
A genetikaba nem látnak bele.
De egy gyakorlott biológus/embriológus sokmindenből làtja, melyik lehet az "igazi"
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg