Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Megmondom őszintén, én ezen rendkívül felháborodtam. A mondanivaló még hagyján, de a stílus... Ez a pszichológus számomra nagyon magas lóról beszél és pont ő tárgyiasít, érződik minden egyes mondatán, hogy kb. elképzelni sem tudja, hogy min megy keresztül valaki, aki végül az örökbefogadást választja. És én itt most kifejezetten olyanokra gondolok, akik már túl vannak mindenen a vágyott baba/gyerek miatt.
(Egyébként meg a rendszer legnagyobb hibája, hogy nem sok gyerek nyilvánítható örökbe adhatónak. Sokszor esélytelen, hogy valaha is visszakerüljenek a saját családjukba, de a szülő anya/apa mégis van olyan önző, hogy hónapokig nem is látogatja, de mielőtt letelne a fél éves határidő, betoppan, és akkor megint nem lehet örökbe adhatóvá nyilvánítani a gyereket. És ez így megy kb. a nagykorúságáig, évi 2 látogatás a szülő anya/apa részéről és tönkrevágnak több életet (gyerekét+az esetlegesen örökbefogadó szülőkét).)
Köszönöm a választ,szedem a vitaminokat,úgy ahogy teis mondod ártani nemárt. 😊
Cukrot nézettem már, minden rendben vele.
Köszi,szép napot neked
Dr. Morci az a Koncz?
Életem legrosszabb orvos-élménye..
pl. ezeket honnan szedte a "pszichológus"?:
"tőlünk nyugatabbra nem is támogatnak öt lombikot… Nálunk meg mondjuk, ha a fele leszívott petesejtet beülteti, a felét lefagyasztatja, akkor az öt támogatott lombikból rögtön akár tíz lesz, vagy jönnek a marketingakciók, hogy több százezer forint helyett most csak 70 ezer a fizetős, és akkor öt helyett rögtön hatot engedhet meg magának a pár."
Szia!
Ha az a cikk kiakasztott, akkor ehhez mit szólsz? Említik a lombikot - számomra elég fura véleménye van a "szakértőnek".
Nyilván nem tudja, miről is beszél..
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg