Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Sziasztok!
Másnak is volt “mindenbaja” az estrofemtől?(derék fájás, fáradtság, lehangoltság, időnként durva hányinger)
Vagy ez a korral jár? 🤭😀
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulok hozzátok! Tegnap jött meg. Viszont fontos lenne a 3-5. napi hormonsort elvégeztetnem. A hosszú hétvége miatt sajnos legkorábban hétfőn tudnék menni, ami ugye a 6. ciklus nap. Szerintetek az már nagyon félre vinné az orvost? Szeptemberre van időpontom a BMC-be és szeretnék addig minden vizsgálatot megcsináltatni.Előre is köszönöm a segítséget!
Szia!
Szerintem vakuólum-ra gondolhatott a biológus, mert olyan előfordulhat a zigótában és az embrióban is.
Így már rá tudsz keresni a google-val is.
Ez már 0.nap.
Holnaptól számold!!
Segítség lányok!!
Most jött meg a mensim rendesen (piros vér)
Számolhatom ezt első napnak ? Vagy mivel este van holnapit számoljam az elsőnek???
Második naptól kell szúrnom ezért kérdezem!
Nekem ajánlotta az orvosom és szedtem is. Szerintem jó cucc, de figyelni kell, hogy mikor veszed be és ha használod akkor normális időben kell lefeküdni. Ha túl későn veszed be (este 10 után) akkor eltolja az alvási ciklust és reggel fejfájással ébredhetsz. Én csak a stimuláció alatti két hétben szedtem és most is csak akkor fogom, tartósan hónapokig nem. De a jó alvás elengedhetetlen a jó minőségű petesejthez. A melatonin alvás közben termelődik, ezt támogatod meg még a gyógyszerrel. Az alvás pedig fontos antioxidáns szereppel bír. Kb ennyi a lényege.
Nekem egyébként alvásproblémáim vannak, nagyon felületesen alszok, sokszor felébredek és nehezen alszom vissza. Nekem nagyon jót tett, jót tudtam tőle aludni. Most áttértem egy természetesebb dologra, Serenity kapszulát szedek, amitől most sokat javult az alvásom.
Ertem, koszonom.
Akkor itt valojaban az van, ha a mehnyalkahartya elerte a kello vastagsagot es minoseget akkor lehet a beultetes? Fuggetlenul az embrio koratol?
Elvileg az augusztusi ciklusban. Nekem termeszetes ciklusban, azaz figyelve a tuszoerest, tuszorepedest (mondjuk lehet tuszorepeszto lesz) es ahhoz igazitva. Volt mar ilyenem, sikertelenul eddig. Ezert gondolkozom, lehet az epitett ciklust is ki lehetne probalni... meglatjuk egyaltalan mukodik e e ciklusom normalisan...
Es akkor Te kedden mesz beultetsre? Izgi, szurkolok :)
Ez egy mesterségesen felépített ciklus. Kaptam estrofemet meg még egy ösztradiol készítményt. Így nem érik tüsző. Tulajdonképpen csak a nyálkahártya vastagságát nézte most UH-on.
Neked mikor lesz?
Jujuj! Izgulunk! Ezt mar most tudjatok hogy kedden lesz a beulti? Nem is kell tobbet menni ultrahangra? Lesz tuszorepeszto?
Bocs hogy ennyit kerdezek, elvileg FETre keszulok szinten Balla dokinal es nem nagyon tudom mi lesz...
Megy a drukk!
Sok sikert!!!
No akkor a hírek:
FET-re készülve 9. napon a nyálkahártya szerkezete “szép” (jelentsen bármit is 😛)vastagsága 11.8 mm. Kedden felhívom őket, hogy mi újság a prebaby-kel.
Aztán pedig 🙏🏻...
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg