Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Ma bementem a Forgácsba, annyira jófejek voltak, rögtön ott is tartottak, kaptam papucsot, hálóinget, lement 3 palack infúzió, es 3,5 l vizet szívtak le. A baba miatt ezt nem altatasban csinálják, amíg felszúrt a doki, az anesztes végig szorította a kezemet és simogatott. Kb fél óra volt, még lecsorgott ez a sok víz. Eszméletlenül kedvesek, és egy fillért nem kértek a mai beavatkozásért. Most sokkal jobban vagyok.
Zsanci ne aggodj, nekem a stimu alatt brutal mennyisegu tojasfeherjes nyakom volt!
Szia Wester,
Be is jelentkeztem a doktornőhöz.
Január végi időpont volt a leghamarabbi.
Közben megérkezett még egy leletem.
A Faktor V. ,Faktor II. és a az egyik MTHFR homozigóta normál lettek,míg a MTHFR A1298C heterozigóta lett.
Ezt ha érteném ez most mit jelent...
Tudtok segíteni benne?
Linda
Én is véreztem ET+7-től csökkenő tendenciával 3 napon át.
És az ikrekkel is. Akkor ET+9 napon volt vérzés.
Egyiknél sem pecsételgetés volt, hanem rendesen folyt.
És összesen ez a két lombikunk sikerült. Amikor nem véreztem, nem sikerült.
Mondtam is utólag a férjemnek, hogy úgy látszik, én csak így tudok terhes lenni...:)
Persze amikor benne voltam, akkor egyáltalán nem volt ilyen vicces, és minden megfordult a fejemben, csak az nem, hogy ez a siker jele.
Úgyhogy megértem az aggodalmadat. Csak annyit tudsz tenni, hogy használod tovább a progeszteront.
Hát, remélem igazatok lesz.
Mantrázom magamnak hogy " nincs semmi baj, beágyazódás, beágyazódás..."
Köszi mindenkinek a biztató szavakat.
Na igen...azt mondják nyugisnak kell lenni, de az egész terhesség egy para..elején a vérzés, aztán hogy mozog e, meg eleget mozog e, na ha meg túl mozgékony nehogy rátekeredjen a köldökzsinór.
En szinte a 14. hétig vérezgettem, amivel ugye mindig kellett rohanni kórházba, bénább doki a kiskönyv ellenére uh-n megkérdezte nem csak én képzelem hogy terhes vagyok, mert ő nem látja a gyereket. Mondtam neki ki nem jött, tegnap meg még fotózták. Persze meglett meg minden oké volt, de hát akkor is....
azért mondom, hogy embere válogatja, baromságnak tartom a tartományokat...
Nekem 12 lombik és 4 spontán terhességes vetélés kellett hozzá, hogy rádumáljam az endos dokit hogy nekem ez nem oké, hiába van tartományban. Konkrétan vettem gyógyszert és elkezdtem szedni , persze kiderítettem előtte az adagot, aztán amikor odakerültem, nem volt más választása rám hagyta, mert hogy az nem rossz adag.
Persze azért mondta ne várjam hogy majd most siker is lesz....de amikor következő hónapban terhesen visszamentem belátta hogy igazam volt :)
szerintem ember függő a tsh érték. Nekem pl 2,4 feletti értékeknél vetéléssel végződött a terhesség 12x
Aztán kidiliztem a letroxot, lement 1 alá, és a következő lombik sikeres lett, és csajszim született belőle :)
Sziasztok, csak gyorsan átfutottam az oldalt:
Jszvi, szuper hírek, nagyon-nagyon örülök! Mostantól otthon vigyázz magatokra nagyon! Szépen emelkedik a HCG:)
Adri, Macs 11-én megy ultrahangra.
Ursula, az 1,7-es TSH jó a lombikhoz, miért kell még lejjebb vinni? A férjem volt mindig ilyen optimista, bevallom, a 10. sikertelen lombik után szerettem volna agyonütni, annyira idegesített ezzel.
Zsanci, a stimulálás miatt van a sok nyák,nem fognak megrepedni a tüszők, ha kapsz gátlót is. Valószínű, hogy minden jól halad, sok szép tüsződ lesz.
Mrea, ne keseredj el, ez még semmit nem jelent! Volt nemrég, aki 7. nap barnázgatott-vérezgetett, de utána pozitívat tesztelt. Tarts ki!!!
Megjött az endokrinológus kurta válasza az 1,78-as TSH - ra:
Laissez tomber !
C'est pas grave.
Kb annyit jelent:
Hagyd a fenébe!
Nem gond
Szuper. Koszonom a megnyugtato szavakat. Nincs gáz, most voltam uh-n, szamos 12-13 mm tuszo van még csak. Keveselltem, de ez még csak a 8. ciklusnap.
Nyalkahartya 9 mm. Az sztem szep.
Ja es 2000 valamennyi osztrogent hallottam, ugyhogy biztos igaz, amit irsz.
Hát, lányok, elkenődtem .... az előbb vettem észre hogy a betéten barnázok. Mikor raktam fel az Utrot, piros lett az ujjam is. Nem folyik mint mensinél (egyelőre). Beülti + 8. napon vagyok ...akkor ez is ennyi volt? :(
Csak egy pöttyit kaptam vissza.
Nekem is a mostani stimunál rengeteg tojásfehérje nyákom volt. Az előző lombikoknál sosem volt ilyen. Mindig azután tapasztaltam pár órával, hogy beadtam a szurikat. Én is fél Gonapeptylt adtam, és elég volt. Egy sem repedt meg idő előtt.
Én megkérdeztem egy amerikai lombikos orvost is egy fórumon, és azt mondta, hogy ez a nyák az ösztrogénszint emelkedésével jelenik meg. Természetes körülmények között ez ovuláció előtt jelenik meg.
Lombiknál stimuláció hatására sokkal jobban megemelkedik az ösztrogén szint. Ezt jelzi a nyák. Ilyenkor csupán arra utal, hogy érnek a tüszők, és szépen muzsikálnak a petefészkek. Szóval ne aggódj, ez inkább jó jel :)
Nem. Fel gonapeptyl megy elso nap ota. Az is gatlo elvileg, bar a mennyiseg nem tudom eleg-e.
Hamarosan kiderul.
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg