Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Én maximálisan hiszek benne.
Én is boldogságban, átfutott ciklusban lettem terhes 🙂
Biztos h megnyitott, a facebookos pecsi lombik csopibol is sokan visszamentek kaposvarra.
Oda mennel?
Nagyon érdekes dolgot írt most egy régi, orosz barátnőm. (Ő vitt be a Helmholtz Intézetbe 7 évvel ezelőtt.)
Hogy a két legerősebb emberi hormon az endorfin és az adrenalin. Például súlyos sérüléseknél azért szabadul fel endorfin, hogy elnyomja, blokkolja a fájdalmat.
De az endorfin nagyon erősen hat a női ciklusra is. És mivel tegnap óta tiszta happy vagyok és pörgök, mint a búgócsiga, nagyon is elképzelhető, hogy ez hatott jótékonyan a petefészkeimre meg a hipofízisemre.
Amikor azokat a szar értékeket produkáltam, akkor iszonyat idegbeteg voltam napok óta, plusz a hülye laboros is felhúzott előző nap, hogy 10 óra 20-kor már nem volt hajlandó megcsinálni és másnap kellett mennem.
Nyáron, amikor végig azokat a szupcsi értékeket produkáltam végig rohadt jó passzban voltam, boldog voltam, jártam futni a tóra, készültem Bordeauxba stb.
Ti mit gondoltok erről?
Szia Zsanci!
Igen, ezt már olvastam, csak most kicsit elbizonytalanodtam.
"De hiába volt a határozott ígéret, az érdeklődő párokat január első napjaiban már arról tájékoztatták: legyenek türelemmel, mert negyedéves csúszásban van a projekt."
De akkor ezek szerint minden ok. :-)
A kaposvari medi mar mukodik!
Sot, ahogy ezt a cikket olvadom, plusz kezelesekre (gyogyszerekre) a varos is ad tamogatast.
Semmivel! Most akartunk bázis hormonsort csinálni, mert a múltkor 28,9 volt az FSH-m (két ciklussal ezelőtt). Most még méhpempőt se szedek.
Másfél hete nem eszek glutént. Ennyi.
Hát ez remek! Most sírjak vagy röhögjek?
Megjöttek a reggeli laboreredmények:
FSH 11,3
Lh 8,1
Ösztrogén 37,2 (136,5)
Ha következő hónapban is ennyi lesz, akkor kezdhetnénk is. Viszont ezekkel a "szép" értékekkel szó sem lehet D-178-ról. Bacca meg! Pedig azt hittem örülni fogok...🤔
Drága Herzi!
Örülök, hogy megtaláltátok végül az utatokat és most már elhiszed, hogy van más mód is arra, hogy boldog anya lehess egyszer. Szívből kívánom, hogy így legyen!
Szeretettel ölellek!
Szia Herzi,
Az egyik kedves kolléganőm is így döntött.
Azóta 2 kisfiú anyukája és az egyik legboldogabb ember lett akit ismerek.
Kívánom,hogy Te is ilyen boldog légy és ne feledd ő a szívedből születik!
Linda
Többnyire csendes olvasója voltam a fórumnak. Most azonban búcsúzni jöttem, az endó miatt nem lombikozunk többet- nem ez a mi utunk. Elindítottuk az örökbefogadást, abban a fórumban leszek megtalálható.
Örülök a sikereknek, talán ha előbb nekiálltam volna lombikozni akkor eljutok a 4.-5.-6.lombikig, de így 3 inszem és 3 lombik elég.
Mindenkinek kitartást, kellemes babavárást, és örömteli babázást kívánhatok csak. Szuperek vagytok!
Macs777: pihenés
Bobo78: pihenés
Réka973: ♡, Csoda=Ember+szénakazal+ZúrIsten;)
Danoni: babácska szépen növöget, 28+3 hetes (03.12.) 🚼
Anikó: ???
Beepemp: pihenés ???
Wester: 2018. január 11-én délután, a 33. hétre 1800 grammal megszületett László István!💝 Szívből gratulálunk, nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánunk szeretettel!💝🚼
Szonáta: pihenés
Mrea: pihenés
Magni1: Amélia Anna megszületett 2017. november 7-én, 53 cm-rel és 3170 grammal:) Gyönyörű hajasbaba💝 Szívből gratulálunk, sok boldogságot és jó egészséget kívánunk! 💝🚼
Siker2017: pihenés
Dulche: 4. lombik márciusban
H. Adri.: babácska szépen fejlődik, 22 + 1 hetes (03.12.) 🚼
Heley: ???
Pálma40: február végén 3. Stimulálás Brnoban
Brigee77: pihenés
Dixi 1: babácska szépen fejlődik, 1. genetikai ultrahangon minden rendben (01.23.) 🚼
19 + 5 hetes (03.12.)
74Nita1105: pihenés
Catwalk75: pihenés, FET később
Ursula33: 2018.03.22 petefészek regenerációs program indul. Siker esetén stimulálás nyáron.
Keby1974: pihenés
2015fun: pihenés
NOIX73: pihenés
CsibeMazsola: ???
Heida: 2018. január 12-én, 14:20-kor megszületett Áron, 3260 grammal és 48 cm-rel!💝 Szívből gratulálunk, nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánunk szeretettel! 💝 🚼
Kicsicsíra: ???
Ancsa77: pihenés
Rozi987: Et: február 14-én
Vmacska: pihenés, konzultáció: 01. 03.
Póknyuszi: leszívás: 11. 30. ???
Herzi: endometriózis műtét: 03.21., lombik májusban
Agee100 (Atommaki): 🚼
Méryenn01: pihenés
Mokix: 2018.02.02. Fet
2018.03.12. Babácska szépen növöget, ahogy kell. 8 + 2 hetes.
Hcg 2018.02.16-án 195.7 😍
Jszvi04: babácska szépen növöget, 18+4 hetes (03.12.) 🚼
Zsanci79: babácska szépen növöget, 14+4 hetes (03.12.) 🚼
Excaliburné: pihenés
Cica45: március 10-től hosszú protokoll indul.
Deduka: babácska szépen növöget, 21+3 hetes (03.12.) 🚼
Audreyenn: március 12. Beültetés
Tkatlin: pihenés
Andyke: 2. konzultáció: 03. 14.
Addig vizsgálatok
BBB76: lombik januárban
Liza78: lombik márciusban
Asilka: vizsgálatok a 2. lombik előtt
Ági'74: 2018. február 5-én, 18:05-kor megszületett Barni, 1890 grammal és 46 cm-rel!💝 Szívből gratulálunk, nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánunk szeretettel! 💝 🚼
Lapbarna: tiszteletbeli tag, mindannyiunk tündérkeresztanyja
Nah! Kezdek mindent megbocsátani a francia meddőségis dokinak. Most jövök tőle.
Persze megjött előtte két órával, úgyhogy műtét utáni egy éves kontroll ugrott.
Mondom neki, mikor bemegyek, hogy mi a szitu, azt mondja, a fenébe, miért nem szólt, akkor nem ült volna kint 2 órát! Kaptam két hét múlvára másik időpontot.
Utána előadtam nagy terveimet és nem akadt ki. Sőt! Kifejezetten segítőkész volt.
Adott beutalót 8 hónapra, hogy minden ciklus 2. napján nézzünk FSH-t, LH - t, ösztrogént (holnap reggel már mehetek is).
Azt mondta, hogy utána néz a törvénynek, mert még mindig 43 évesnek ír a gép, ha le tudja nyomni a biztosító torkán és elcsípünk augusztusig két egymás utáni hónapot, amikor az FSH-m 16 alatt van, akkor megcsinálják itt!
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg