Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Sziasztok, jszvi04 és és HK1971!
Nagyon köszi a tanácsokat, gondolkodást, segítséget!
A munkahelyemen tudják, hogy lombikozunk, nagyon megértőek, biztonságban vagyok. Igazából csak azért keresek alternatív időnyerési utakat, mert szabim nagyon kevés van, a táppénzt meg csak akkor kérnék, ha tényleg kell.
Az itthoni lombiknál engem is elengedtek simán minden vizsgálatra, beültetés meg nem volt. :-(
Igazából annak örültem volna a legjobban, ha valakinek lett volna erről gyakorlati tapasztalata, de úgy tűnik, nincs.
Mindegy, először úgyis annak kell megszületnie, hogy hová megyünk, csak én ilyen előre mindent elgondolós vagyok. :-))
Szerintem ez igy teljesen jo.
A 21.napi nelkul is volt, hogy valaki megkapta a recepteket, az a vv nem lenyeges.
Nagykn drukkolok! Remelem most mar sikerulni fog!
Bobo a Jánosban is úgy szokták írni,hogy 2+/-1.
Én is általában a 2.napon mentem.
Nem tudom, annyira nehéz :-(
Tényleg csak az szól mellette, hogy kb 10 percnyire van.
Folyamatosan agyalok mindenen. Új főnököt kaptunk, nem tudom, hogy elmondhatom-e neki a lombikot.
Agyalok azon, hogy miket fogok hazudni ( utálok hazudni és nem is nagyon tudok)a pletykás, kíváncsi kolléganőmnek. És a sok agyalás miatt néztem be szerintem az időpontokat :-(
Azt találtam ki, hogy elmegyünk a konzira. Megbeszéljük, hogy hogyan tovább stb.
A legjobb az lenne, ha ezen a héten letudnám a 3-dik napi vérvételt. Utána elmennék a 21-dik napira. Azt megnézné az orvos, annak függvényében megírnà a recepteket, elmennénk érte, és utána kezdhetnénk is 😊😊😊
De jó lenne!
Most beszéltem Ogawa doktorral és igaz.
Az utolsó antibiotikum bevetelétől számított 6 hétig és a tetanusz injekció beadásától számított 8 hétig nem adhat spermát.
Szerintem konzi nelkul es 3.napi vv nelkul Pecsen nem adjak ki a recepteket, hiszen akkor dontik el, hogy mit fognak adni. Milyen regi az elozo 3.napid?
A stimu meg nem indulhat a 4.nap...
Kaposvart nem ismerem. Nem tudsz mast tenni, mint felhivni oket. De ha most nem is jon ossze, majus vegen akkor siman indulhat kovetkezo ciklussal 😊
Helyi érzéstelenítéssel tervezték csinálni, de annak ellenére, hogy három nyelven (ebből kettőt anyanyelvi szinten beszél) megkérdezték tőle, van - e gyógyszer allergiája, "elfelejtette" mondani, hogy a lidocainera allergiás. 😣😣😣 Ez az ő hibája, oké.
De az nem elég, hogy a lidocainetól majdnem megállt a szíve, még az egyik közönbösítő szertől is rohama lett, plusz a jódtól az egész testét elborították a kiütések.
Ezek után csak az a furcsa, nekünk magyaroknak, hogy adhatták ki egyáltalán aznap? Magyarországon akármilyen szar is az egészségügy, ilyen dupla reanimáció után tuti három napos megfigyelés. De itt nem, itt este hatkor mehet szépen haza, a saját lábán. Majd kedden kontroll, aztán két héten át kétnaponta benéz hozzánk egy nővér..
Szia
Köszönöm szépen a tanácsot. mindenképp megkérdezem és vigyázok a tenger vízzel:-)
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg