Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Lóg a mellem! fórum

Lóg a mellem! (beszélgetés)

1 2 3
46. 5e48d37001 (válaszként erre: 43. - 11e0b7a6bc)
2010. szept. 3. 08:58
Akkor az egy nagy ribi,már ne is haragudj,én előbb beleszerelmesedtem..egy idő után megtörtént a testi kontaktus is,és akkor azután egy mikrofütyit is mutathatott vona az sem érdekelt,hiszen a szerelmem:-)
45. Zoa1 (válaszként erre: 43. - 11e0b7a6bc)
2010. szept. 3. 08:57
két ember között vagy működik a kémia vagy nem... és ennek valóban lehet oka a méret :-))). de nem ez a fő ok.
44. Zoa1 (válaszként erre: 42. - Zoa1)
2010. szept. 3. 08:56
bocsánat.., állandóan félreütök.., szóval, hogy "nem körzővel rajzoltak a melleid" a "nem" szó kimaradt...
43. 11e0b7a6bc (válaszként erre: 40. - 5e48d37001)
2010. szept. 3. 08:55
Hát, azért van arra példa, hogy az első éjszaka után azt mondja a "hölgy", hogy ő ezzel nem tud mit kezdeni, köszöni szépen.
42. Zoa1 (válaszként erre: 37. - 6b10d58428)
2010. szept. 3. 08:55

Igen, ha nem zavar az tök jó! Az a lényeg, hogy te belül mit érzel, mert az kisugárzik.

Fontos, hogy meglegyen az önbizalom, és ha neked megvan abból baj nem lehet. És egy pasi sem fog azért elhagyni mert körzővel rajzoltak a melleid :-))

41. 11e0b7a6bc (válaszként erre: 38. - 6b10d58428)
2010. szept. 3. 08:54

Ezért mondtam korábban, hogy a "lógás" sem ugyannolyan, ahogy nincs két egyforma mell sem.

Persze, hogy nem áll az égnek. Ahhoz bizony tényleg kell egy kis szilikon (vagy nagyon nagy szerencse), hogy a mellbimbó az égnek meredjen és diót lehessen törni rajta.

Soha nem állítottam, hogy nekem jobban tetszene egy feszes, szilikonos cici, mint egy természetes, ami lehet, hogy puhább, lehet, hogy lóg, de akkor is imádnivaló.

Nekem speciel pont az olyan nők tetszenek, amilyennek te bemutattad magad. Kisebb termet, nagyobb mellek. Hát, én az ilyen tipust szeretem.

40. 5e48d37001 (válaszként erre: 1. - 6b10d58428)
2010. szept. 3. 08:53

Ez a mell dolog szerintem eléggé fel van fújva.

Mint ahogy mi sem a farkuk alapján választjuk a pasikat,így a férfiak sem a mellünk állaga alapján.

Vagy valaki úgy kezdi,muti már a farkad ,mert amúgy ha kicsi szóba sem állok veled?!Nem hiszem..és ez fordítva is így van:D

39. mogyi (válaszként erre: 37. - 6b10d58428)
2010. szept. 3. 08:43
Szerintem, ha téged nem zavar, akkor ne foglalkozz semmi mással. :)
38. 6b10d58428 (válaszként erre: 33. - 11e0b7a6bc)
2010. szept. 3. 08:42
De nem is áll égnek. A súlyánál fogva ez képtelenség.
37. 6b10d58428 (válaszként erre: 27. - Mogyi)
2010. szept. 3. 08:40
Nem bántottak érte (szemtől szembe)csak olvasom nagyon sok fórumon, hogy mennyire fontosnak tartják ezt és szinte "ez alapján ítélnek meg egy embert ettől lesz nő valaki, mint ahogy csak az ember aki 45 kg"! De arról nem esik szó, hogy egy nőnek legyen szép a bőre a szája a körme a haja, legyen kellemes a hangja a modora. Nem. Csak az számít, hogy csont vékony legyen feszes mellekkel. S ez engem bántott, de már kialudtam egy részét! :) Köszi még egyszer mindenkinek a hozzászólását!
36. zseska (válaszként erre: 31. - Giorcub)
2010. szept. 3. 08:38
ez aranyos,és szívből jött :)
35. Zoa1
2010. szept. 3. 08:38

nekem volt egy kolléganőm, fiatal, szép.., egy igazi tündér. Mindenki nagyon szerette. volt pasija is. A csajszi állandóan állíg begombolt rzhákban járt még nyáron is. pedig szemmel láthatóan NAGYON jó alakja volt. idővel elég jóba lettünk, függetlenűl attól, hogy egy jó tizessel fiatalabb nálam. Apránként elmondta, hogy ő nagyon nagyon szégyelli a mellét, hogy nem tud vele megbékélni, mert nagyon nagyok és lógnak, és belebetegszik tőlük. És teljesen boldogtalan miattuk. Hiába mondtam neki, hogy gyönyörű vagy és bárcsak nekem lenne ekkora mellem, nem tudtam meggyőzni...

ezzel csak azt akarom mondani, hogy mindenki maga tudja, maga érzi, hogy mi az amivel megtud békélni magán és mi az amivel nem.

És ha van rá lehetőség, hogy korrigáltassunk azokon a dolgokon, amik miatt nem tudunk teljes életet élni, akkor ne habozzon senki. Mert az életén is megtudja vele változtatni.

Ja! és én nem az extrém szélsőséges estekről beszélek. Sajnos mindenki azokhoz köti az ilyen témákat.

34. mogyi (válaszként erre: 19. - 84fdab68c4)
2010. szept. 3. 08:36

Akinek az önbizalmával van gond én nem fogadja el saját magát, nem az jelenti, hogy "arra törekszik, hogy MŰ legyen". Rengeteg nőnél, meg se mondaná senki, hogy meg van csináltatva a melle.

Az a baj, az ilyen emberekkel, mint te is, hogy azt hiszitek a szilicici, nagy, hatalmas, feltűnő dinnye méretűek lehetnek csak.

"Azért van az, hogy a sok plasztikázott nőnek hamar zátonyra futnak a kapcsolatai, mert hogyan élhetne bárkivel is harmóniában, ha önmagával sincs abban?"

Azta, ezt a hozzászólást....

Aki már megcsináltatta a melleit, az hidd el, hogy harmóniában van magával.

Gondolom rengeteg plasztikázott nőt ismersz, és ezt tapasztalatból mondtad....

Én sok lányt ismerek, aki megcsináltatta a mellét, úgy hogy már párkapcsolatban élt, s azóta is boldogan élnek együtt.

33. 11e0b7a6bc (válaszként erre: 23. - 3265084553)
2010. szept. 3. 08:35

Már a másik fórumban is megmondtam... egy nagy mell nem feltétlenül lóg.

Abban egyetértek, hogy azzal, ha lóg az ég világon semmi probléma nincs.

2010. szept. 3. 08:33

Sziasztok!

Sok mindennel egyetértek és sok mindennel nem.

A lógó mell lehet-e szép? Szerethető-e?

Hát, a "lógás" is lehet különböző, de nekem soha nem számított. Ettől függetlenül én egyáltalán nem tudom elítélni azt, aki plasztikáztatja magát. Ha attól lesz teljes az élete, hát tegye.

Még soha nem volt szilikonos barátnőm, olyan, akinek meg volt ereszkedve a cicije viszont igen és engem a legkevésbé sem érdekelt.

Tény, hogy jobban szeretem a nagyobb melleket, de soha nem jöttem össze valakivel csak a mellei miatt és soha nem volt oka a szakításnak a mell.

Számomra fontosabb az, hogy érzékenyek legyenek az érintésemre, mint az, hogy mekkorák, hogyan állnak.

31. giorcub (válaszként erre: 24. - 84fdab68c4)
2010. szept. 3. 08:31
akkor meg egy:) sztem ha valakinek ez problemat jelent (fizikailag v lelkileg) akkor csinaltassa meg. ne hallgasson masr, ha csak var es var akkor az csak arra jo hogy eltellik az elete de nem tette meg amire vagyott es csak szegyenkezik (akar csak maga elott). meg kell csinaltatni (persze ha van ra keret, meg vegig tudja csinalni azt a nem egyszeru torturat amivel a mutet jar). egyebkent meg a ff-aknak bejon a jo cicko, nem azt fogjak lesni hogy igazi e vagy nem hanem azt hogy milyen jol nez ki. a tobbi duma a csinaltatott mellekrol meg kepmutatas, ha jo akkor kit erdekel hogy igazi vagy kicsit feljavitott? ;)
30. zseska (válaszként erre: 19. - 84fdab68c4)
2010. szept. 3. 08:30
már ne is haragudj,de te ezt honnan veszed? úgy beszélsz a plasztikázott nőkről,mint valami űrlényekről... Ők is emberek,és nem fut zátonyra olyan hamar a kapcsolatuk! a tv-ből indulsz ki?! ott látod,hogyan mennek tönkre a kapcsolatok? valóban,magukkal voltak elégedetlenek szerintem is,de nem hiszem,hogy bele kell nyugodni egy olyan "állapotba" amit nem szeretsz,pontosan azért,hogy elégedett legyen önmagával az ember! Azért még,úgy gondolom,senkit nem kell elítélni,és lenézni emiatt!
29. zseska (válaszként erre: 27. - Mogyi)
2010. szept. 3. 08:23
szia mogyi. :) egyetértek :))
28. zseska (válaszként erre: 3. - Binky)
2010. szept. 3. 08:22
Sziasztok. Egy kis félreértés van itt úgy látom... Nem azonnal feküdnék a kés alá,hanem kb 18 éves korom óta! Most 32 vagyok. Kicsi,szinte semmi mellem nincs,és nem mert miss vagyok,és annyi pénzem van,hogy azt sem tudom mire költsem... Aki kismellű,az tudja,hogy ez megkeserítheti az egész életét! Nem vehetek fel akármilyen ruhát,nem nézhetek ki úgy,hogy az nekem is tetszen,stb. Valóban,kicsit phszihés probléma ez,ami talán még iskolás korom óta elkísér. A nagy mell pedig,természetes,hogy megereszkedik az idő múlásával,és benne van a mondatban,pontosan azért,mert nagy! Én azt nagyobb gondnak tartom,/és itt kizárólag magamból indulok ki!!!/ha egy mell kicsi is,és lóg is! :( Úgyhogy,én szépen gyüjtögetem a pénzemet,és elmegyek majd megnagyobbíttatni!
27. mogyi (válaszként erre: 1. - 6b10d58428)
2010. szept. 3. 08:16

Szia! Szerintem neked önbizalom hiányod van. Miért ne lehetne szeretni téged olyan mellekkel, amilyen most van? Vagy eddig nem szerettek a melled miatt? Szerintem téged valami rossz tapasztalat ért. Én is azt mondom, hogy egy férfi ne a mellei miatt szeressen egy nőt. Én úgy gondolom, hogy te nem tudod elfogadni magad olyannak amilyen vagy. Ezt kellene magadban eldönteni. Ha elfogadod magad, miért foglalkoztatna más véleménye? Nem lehet mindenkinek megfelelni.

Olvastam itt olyan hozzászólást aki azt mondja, mindenkinek el kellene fogadni önmagát. Hát igen, ezt nagyon könnyű mondani.

De ha valakinek önbizalomhiányt és lelki problémát okoz? Miért kellene így leélni az egész életét?

Én azt mondom, hogy aki elfogadja magát, az tök jó dolog. De ha valaki nem, és ezért plasztikához fordul, azt miért kell elítélni? Az ember saját maga miatt műtteti meg magát, nem azért, hogy a pasik elvárásainak megfeleljen.

26. cony4
2010. szept. 3. 07:11

Sziasztok.

Valójában nincs is vele semmi gong.De én, és most ezért lehet elítéltek,én megcsináltatnám a melleimet, ha lenne annyi pénzem.Nem a párom miatt, vagy azért,hogy másnak tetszen, csupán csak azért hogy nekem tetszen, hogy jó legyen tükörbe nézni.Egyik kolleganőmnek szinte nem volt melle.Szerette volna, ha van, és látszódik azért valami a ruha alatt.Megcsináltatta, nem nagyra, de mostmár látszik, és meg van elégedve magával.Végülis nincs ebben semmi rossz, csak azt az egyet rosszallom, hogy még nem szült.Én már szültem 2 gyereket, nem lesz több, és bizony nekem is annyira megereszkedtek, hogy ihaj.A tükörbe sem nézek bele szivesen.Hát ez van, engem zavar.Páromat egyáltalán nem.

25. c1e9612cd3 (válaszként erre: 23. - 3265084553)
2010. szept. 3. 00:29
itt kár, h nincs "like" gomb, mint a facebook-on! :) akkora "like"-t érdemelne ez pedig!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))
2010. szept. 3. 00:20
Na látjátok, itt egy férfi véleménye! :) Most már mindenki megnyugodhat, mehetünk aludni! :)
2010. szept. 3. 00:17
Egy nagy mell lóg, ez így természetes és szép. Nincs ezzel semmi gond szerintem.
22. 84882672dc (válaszként erre: 1. - 6b10d58428)
2010. szept. 2. 23:06
Az attól függ az illető férfi mit szeretne az illető nőtől... ha mondjuk egy éjszakára gondolt csak, akkor nyilván a nagyobb, szebb, kerekebb stb. mellűt hölgyet fogja választani... ha élete párját keresi akkor nagy valószínűséggel nem a melle lesz az a hölgynek mi döntő tényezőként fog szerepelni... nekem ez a véleményem és egyben tapasztalatom...
2010. szept. 2. 22:38

előttem szólókkal értek egyet:)

mindenkinek el kéne fogadnia magát ahogyvan!

sajnos vannak nagyobb problémák is az életben,de ha Neked nincsenek,annak nagyon örülök,boldog ember vagy:)

szerencsére!

2010. szept. 2. 22:37

Nekem is lóg..merthogy nem olyan pici.. :) de vhogy az évek alatt egészen meg tudtam már barátkozni vele..azaz tudok, mert ez nálam folyamatos..a fürdőruci és melltartó vagy felső vásárlás néha még most is van, hogy szörnyen el tud keseríteni, de már szerencsére nem leszek teljesen depis tőle, mint rég.. :)

És szerencsére a volt párom is úgy szerette ahogy va..sőt még néha hülye is voltam, hogy mi bajom van velük.. :) Ő is mindig azt mondta, hogy mivel engem szeret neki mindegy mekkora, ha nekem ez ekkora baj, akkor menjek el kissebbíteni, neki akkor is jó lesz, csak én érezzem végre jól magam.. :) és így lassacskán jóba lettem velük.. :) végén még szeretni is fogom őket valamikor.. :)

Viszont lehet nekem csak egy kis mellizomerősítés kéne, de őszintén megmondom nektek, mikor kicsit többet dolgoztam mellizomra jobban álltak.. :) meg persze az a pár leadott kiló is hatalmas boldogságot okozott, mert pár centivel a melleim is kisebbek lettek..szóval azért nem reménytelen ez szerintem! :)

19. 84fdab68c4 (válaszként erre: 12. - Kittycat2)
2010. szept. 2. 22:30
Teljesen igazad van! Senki nem tökéletes, és ami nagy igazság, hogy annak az embernek - aki állandóan arra törekszik, hogy MŰ legyen - az önbizalmával van gond és nem fogadja el saját magát, elégedetlenkedik. Azért van az, hogy a sok plasztikázott nőnek hamar zátonyra futnak a kapcsolatai, mert hogyan élhetne bárkivel is harmóniában, ha önmagával sincs abban? De persze a férfiak sem kivételek, oda-vissza így működik. Amíg magammal nem vagyok megelégedve,addig nem lesz boldog párkapcsolatom.
2010. szept. 2. 22:28

A melltartó méretedből inkább arra következtetnék, hogy a hátad nagy. A "B" a normál máretet jelzi. A 85 viszont egy viszonylag nagy hátat, főleg az 50 kilódhoz.

Te tényleg elhiszed, hogy azért nem szertnek, mert lóg a melled?

Én személy szerint nem szeretem azokat az embereket, akik ilyeneken nyafognak. Nehezen viselem, amikor egy 50 kilós nő a kb. 1 mm-es háján nyavajog. Nagyon szánalmas tud lenni az ilyen. Sok nő már nem tud jó dolgában milyen problémát kitalálni.

Miért gondolják sokan, hogy kés alá kell feküdni, mert kicsi, vagy nagy, vagy lóg, stb.

Persze szeretünk szépek lenni, de mindennek van egy határa.

Ha szép az arcod, és csinos vagy sokak szerint, akkor el kellene fogadnod ezt a kis hibádat, ha egyáltalán annak nevezhető. Nő vagy!

Ha nagy a melled és te azt szereted, akkor örülj neki. Ne azzal foglalkozz, hogy kicsit lóg, vagy sem.

Vannak az életben ennél sokkal nagyobb problémák is. Akinek nem tetszik igy a melled, azzal nem kell foglalkozni. Ha meg csak az zavar, hogy vannak akiknek nem tetszik, akkor tényleg egy pszihológusra van szükséged. Nem tetszhet mindenki mindenkinek, és ez igy van jól!

17. 25117645d2 (válaszként erre: 1. - 6b10d58428)
2010. szept. 2. 22:28

Mivel kis mellűek táborába tartozom, én is feltehetném ezt a kérdést, csak kicserélném a szavakat. De nem teszem.

A tapasztalatom pedig, hogy nem volt még olyan férfival dolgom, aki ne fogadta volna el, ahogy kinéznek a melleim, gondolom, ha nagy lenne, vagy lógna, akkor is ugyan úgy viszonyultak volna hozzám.

Pont emiatt nem értem a kérdésed, talán bántott valaki ezzel?

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook