Lofty márkájú kerékpár. Vélemények róla? (tudásbázis)
Én vásároltam egy ilyen gyerek kerékpárt az expressz oldalán és tökéletesen megvagyok vele elégedve sőt az ára verhetetlen.
Szerintem tanuló kerékpárnak tökéletes!!
Köszi.
Én felnőtt bicajt vennék, bíztató akkor :))
A Kislányomnak ilyet vettünk, és nagyon szereti. Könnyű hajtani a bicajt, mert hosszú a hajtókarja.
Én ajánlom. Mert tényleg nem méregdrága, és mégis jó.
A neten is lehet rendelni 14 ezer körül azt hiszem. Mi egy bababoltban vettük újan 16-ért tartozékokkal, összeszerelve.
Sziasztok!
biciklit vásárolnék, csupán arra a célra, hogy a kisfiamat a két utcával arrébb lévő bölcsibe, és a játszótérre hordjam.
Nézelődtem, és látom elég drágák manapság a kerékpárok. Plusz ugye még a gyerekülés se két forint.
Szóval láttam ezt a "Lofty" kerékpárt, huszonezerek körül, ami igen alacsony ár, a többihez képest.
Akinek van/volt vele tapasztalata, ossza meg velm:))
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Le tudod-e rajzolni emlékezetből a kerékpárodat anélkül, hogy rénéznél előtte?
- Tönkrement a Fagor automata mosógépem. Az Euronics oldalán a legolcsóbb egy Beko márkájú. Van valakinek ilyen? Mi a véleménye róla?
- Tudsz valamit róla mondani, ismered a Willowtex márkájú gyermekcipőt?
- Bizományi boltban eladták a kerékpárt, a tulaj nem akar fizetni, mindig leráz bennünket.Tehetünk ellene feljelentést? (Papir van róla.)
- Kozmetikusok Ti milyen márkájú kozmetikumokkal dolgoztok, és mi a véleményetek ár-érték arányban róla?
- Mi a véleményetek a Lofty hibrid acél vázas kerékpárról?