Lisztérzékenység 2014 (beszélgetés)
MIcsoda?????annyit várni az eredményre???na neeee!!!!ez durva!!!DIÉTÁZZATOK,ÁRTANI NEM FOGSZ VELE NEKI,TEJET IS HAGYJÁTOK EL!!!!
sztem sem ér semmit ezek ilyen netes humbugok szerintem..:/ ha levették a vért LÉ miatt akkor kezdjétek el a diétát!!!Nekem is ezt mondták
Hidd el, használni fog. Mondjuk én nem azt venném.Ha jól emlékszem na majd megírom í nevét priviben, az nem tartalmaz glutént sem és laktózt sem,és erősebb.
oksi,akkor veszek valami normafloret.
Erre már nem is mondok semmit. Azaz mégis.
Az enyémet meg kétszer elkeverték anno. Hát igen...
Sajnos a baj az jön magától.Minden esetre nagyon várom az eredményt.Volt a kórházba egy hölgy mondta,hogy novemberbe vették le a vért és most február utolsó hetében még nincs eredmény.
Azt nagyon jól tetted! Neked sem kell a bajért a szomszédba menni:( Mielőbbi javulást kívánok!
Anyám 70 éves,és hát amég az orvos nem mondja....
Kérdeztem a dokit azt mondta nem biztos,hogy ez okozza és várjuk meg az eredményt. Sajnos ez a panasza a bőrgyulladásokkal együtt nagyon régóta fenn áll. Nem ment orvoshoz vele,mert félt,hogy tükrözni fogják.(több év!)Most olyan rossz állapotba került,hogy már nállam lakik. Kutakodtam a neten és összefüggést találtam a hosszú ideje tartó hasmenés és a vér sűrűség (meglévő betegsége) között.Én kértem a kivizsgálást,mert egy elhanyagolt betegség sokmindent gördít magával.
Mondjuk nem értem, ha már levették a vért,és már csak az eredményre vártok,akkor el lehet kezdeni diétázni,nem?
Semmit nem ért.De egy próbát megér,mert lehet,hogy másnak meg bejön. neten keresztül lehet rendelni.
Valaki esetleg használ Humel mikrorostos gélt? Csak mert csupa jót olvastam erről és gondoltam rendelek belőle amíg elkészül az eredmény.
Szegény:( Nagyon sajnálom. Próbáljátok addig is betartani a diétát
Nem gondolom,hogy első kőrben ilyet csináltak volna,még az érzékenység tényének a megállapítására várunk. De az Anyukám lassan elfogy a mindennapos hasmenéstől.
Olyat nekem is csináltak.Ilyen kifúvásos teszt,ha jól emlékszem. De komolyan írtam ám a bélflóra gyógyszert, a hasmenésre is jót tesz. Ártani nem ártasz vele, próbáld ki!
Igen sajnos tudom hogy sokáig tart...türelmes vagyok.MOndták lehet 2évig eltart a gyógyulás!Tezstekben annyira nem bízok mert vettem ezt a gyógyszertárit Helikobakterre,pozitiv lett de persze dokinál kiderült hogy nincs...
Én igen.Próbáltam.Nekem mindent kimutatott.Rozsallergiát is. Legyél türelemmel, a bélflórád,vagyis bélbolyhaid most le vannak darálva, ismét fel kell épülniük.Kéne szedned gl mentes bélflóra építő készítményt is. Pár hónap sajnos,amire minden beáll:(
Igen hallottam én is de nem próbáltam.Kicsit drágának találtam,így vártam pár hetet inkább!Hát...kevsé változás van de van.Nem vagyok roszul evés után.De ms nagyon nicns hisz alig pár napja tartom a diétát.De nagyon szigorúan!Saját főzőkanál vágódeszka etecerea...neked mennyi idő alatt multak a tünetek?A hasmenés a legzavaróbb,az jo lenen ha elmulna!Vagy csak napi egyre redukálódna.Te próbáltad ezt a tesztet?
Miről is beszéltünk? :D
Na, szóval állítólag az a teszt nagyon jó. Nem próbáltad? És mit veszel észre amióta betartod a glmentes étkezés szabályait jobban vagy?
:))) Nekem már rosszabb az agyam. Azt hiszem Cavintont kéne előszedni
Köszi az érmet :D Rászolgáltam :D
agyaltam rajta tudtam hogy valami nyomozással kapcsolatos volt a neve,de most mondj atesóm beírhattam volna googleba és akkor nem agyalok itt 5percig h jajj mi az mi az...
Az ételintolerancia tünetei
Rendszeresen visszatérő, sokféle kellemetlen panasz:
emésztési zavarok
(puffadás, szelek, hasmenés, székrekedés)
bőrelváltozások
(pattanások, akne, kiütések)
ismétlődő fejfájás
(migrén)
alvászavarok
(álmatlanság)
izületi fájdalmak
súlyproblémák
(hízás/fogyás)
Ugye a hízás is itt említésre kerül.Én is ezen szerencsések közé tartozok...:/
És tudja!!:) Jár az érem,ha már tudom küldöm is:)
Nem a Volt és nem a Prick. Holnapra előkotrom:)
Iggen tudom mi az aaaj nem jut eszembe a neve nem a Voll teszt hanem ejj....pedig tudom mi az!!!Itt van a nyelvemen!De nem jut eszembe!!!
Cukorka! Majd megkeresem holnap,de van egy teszt,ami eléggé megbízható. Igaz majdnem 20.000, neked kell megrendelni, és otthon megcsinálni, de a gasztroenterologusunk dicséri,hogy nagyon jó!
Ja és mit szóltok ezekhez a gyorstesztekhez..hogy ez mennyire releváns?Mert Nekem az pl negatív lett!Meg ha ennyire egszerűen ki lehetne deríteni akkor nem kellene heteket várni az eredményre és nem kellene a biopszia sem...és elkérik a 4-5ezer forintot érte!
Dehát tünete nem volt?Vagy hogy volt?Hogy egyszer az aztán mégse...a vér azt mutatta?Vagy mi?
Én nem tudom 4hét alatt elkészül elvileg az LÉ vizsgálat.Nekem azt mondták 4-6 hét de 4hét után már megvolt.
További ajánlott fórumok: