Létezik olyan hogy a babák, kisgyerekek látnak szellemeket? (beszélgetés)
Ezen az oldalon tudsz róluk olvasni:
http: //www.nana.hu/baba-mama/gyerek/kristalygyerekek-a-legujabb-generacio-40361.html
nem csak 'szellemeket' de minden más egyéb energiakivetülést is(pl aurát)
de ez rendszerint a gyermek 3 éves kora után szép lassan megszűnik. Azáltal, h egyre több fluor jut a szervezetébe, ami roncsolja a tobozmirigyét, így vesztve el az érzékelésnek ezt a kifinomult formáját.
nálunk az első albérletben volt egy gyermek szellem. Folyton a játékok mozogtak. Volt, hogy a vízcsap kezdett el folyni minden ok nélkül, és a kisfiam motorja elindult a gyerekszobában....a kisfiam el volt vele, sokszor kacagott, és mondta, hogy ott a baba...és nem volt ott senki, legalábbis én nem láttam
Először féltünk, aztán már megbarátkoztunk vele:))
Semmi rossz érzésem nem volt,azon kívül,hogy nem akartam,hogy távozzon.A mai napig ha otthon alszok,hallom ahogy éjjel kiment a wc-re,és felkapcsolja a villanyt.Ha érted mire gondolok.
Hallom a lépteit,a kapcsoló halk kattanását,érzem a jelen létét.Vagyis én ezt gondolom.Érdekes dolgok ezek.A nagyobbik lányom is szokott látni valakit a lakásunkban.A kicsivel is volt érdekes sztorink.
Majd írom később...
Tényleg nem vagy egyedül:) Jó, hogy elindult a fórum, meg tudjuk nyugtatni egymást.
Nekem a lányom kb 1 hete kezdett el félni, ha kimegyünk a szobából. Közölte, hogy mi van akkor, ha a falon átjön egy valami, ami olyan mint a levegő, és utána emberi testet ölt? Akkor ilyedtem meg igazán. Nem mertem faggatni nagyon, miből gondolja ezt?
Igen ... szeretnénk ezt hinni ....
Az a helyzet, hogy ha egy gyereknek "képzeletbeli barátja" van, akkor azt a fantáziája rovására írják.
Pedig nincs szó másról, mint a valóságról.
Lehet, hogy néhányótokat halálra fogom rémíteni, de jó ha látjátok, hogy a filmek, mesék zöme csak arra jó, hogy szembesítsen minket a rég elfeledett igazságokkal.
Pl. Lelkünk rajta, Forsterék háza képzeletbeli barátoknak ... és még sorolhatnám.
Őszintén irigyellek.
Szerettem volna ott lenni, mikor a Papa elment ... de "egyedül kellett" meghalnia :((
Így van :)
Ha jól belegondolsz, szerintem a közvetlen környezetében az ÉLŐk között is van olyan, akitől fél, és természetesen (sok) olyan is, akitől nem :)
Ha ez így van az emberek között, mért ne így lenne a holtakkal/szellemekkel??
A saját szeretteimtől én sem féltem.
Nekem a papám a kezeim közt halt meg 13 éves voltam.
Én csuktam le a szemét.
nekem párszor említette minden ok nélkül alányom még régbben hogy olyan rosz volt mikor kisbaba volt,mindíg csak fekete fehér foltokat látott:-)))
elképzelhető hogy emlékszik e ilyen dolgokra?!?!?
Viszont ehhez azért hozzátenném, hogy szerencsére, attól, hogy a gyermek fél attól amit lát, még nem jelenti azt, hogy az, amit lát ártani akar neki.
Az esetek többségében távoznak is, ha megkéri őket udvariasan és szépen az ember.
(oké, az ártó szándékúakhoz "szakember" segítsége kellhet, de még ők sem tudnak a szó fizikai értelmében ártani az embereknek!!!!)
További ajánlott fórumok:
- Hiszel a szellemekben?
- Léteznek szellemek?
- A gyerekek látják a szellemeket?
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Miért ciki Istenben hinni, és miért menő szellemekben, horoszkópokban és minden egyéb, hasonlóan bizonyíthatatlan valamiben hinni?
- Segítségeteket szeretném kérni!!!Hogy a fenébe kell úgy bevásárolni, hogy hónap végén is maradjon? 4 fős család, két kisgyerekkel!