Leszbikus lányok :-P (beszélgetés)
szerintem a burkuskák kifejezetten károsak a társadalomra, a Biblia sem említi őket.
A véleményemet fenntartom és jogom van hozzá.
Költői !? :)
Azt gondolom, aki a 21. században azt mondja a leszbikusságról/homoszexualitásról, hogy "ficam", azt nem nevezhetem lángelmének a legnagyobb jóindulattal sem.
Könnyen odavágtad a "gusztustalan" szót! Ne csodálkozz, hogy ez egyeseket felháborít!
Mit tennél, ha kiderülne a legjobb barátnődről, bármelyik családtagodról, vagy valakiről akit szeretsz, tisztelsz, hogy a saját neméhez vonzódik? Elfordulnál tőle? Meggyűlölnéd?
Nem kellene gondolkodni mielőtt bármiről véleményt alkotsz?
Egyetértek. Mindenki maga érzi neki mi a jó, és aszerint is kell élnie az életét. Különben sosem lesz boldog. Ez csak van. Vagy érzed vagy nem.
Két női test látványa vonzza a tekintetet. Két férfié,nos... :-D
Mi az, hogy divatleszbikusság? A diszkóban idétlenkedő tinik "csókja" nem valódi, nincs mögötte érzelem.
Azt sem értem mi az, hogy kíváncsiságból kipróbálni. Ha nem vonz a dolog, akkor miért lennék rá kíváncsi?
Egyébként is nem az a lényeg, hogy szerethess és szeressenek? Jobb az, ha valaki belekényszeríti magát a társadalmi elvárásokba és soha nem tudja meg mi az a szerelem?
Hogy veszi a bátorságot bárki ahhoz, hogy valakit elítéljen azért, mert nem felel meg a "normának" !?
Mellesleg mit keresnek ezen a fórumon az ellenzők?
Teljesen egyetértek :)
Nem tudom azzal mi a baj, ha valaki kíváncsiságból próbálja ki? :) Ha divatból az megint más.....De ha kíváncsi?? Azzal mi a baj?
Én is plafonra tudnék mászni mikor látok két tinit kézen fogva sétálni és közben azt nézik, hogy hány fiú látja őket....... :S
Sziasztok!
Nekem se fordult még meg soha a fejemben az, hogy lánnyal legyek együtt! Ez az a dolog amit nem fogok megtenni soha, mert nincs rá szükségem...se testileg se kíváncsiságból...
Nemhiszem, hogy normális az, aki pusztán kíváncsiságból (divatból vagy csak azért, hogy elmondhassa magáról) csókolózik egy nővel vagy lefekszik vele...
Egyáltalán nem ítélem el a leszbikusokat...teljesen normális dolog...Mint ahogy normális hetero kapcsolatban is "válogatunk", hogy magas, izmos..stb. legyen...
Miért ne választhatna nőt, ha vele boldog és teljes?
Viszont azt elítélem, ha valaki csak divatból teszi ezt, vagy, hogy kipróbálja...főleg, ha amelett hetero párkapcsolatban él..Nem egy ilyenről hallottam..és sose volt jó vége...
Hát ha ferdevagyok akkor mit tegyek?:)
Engem nem zavar!!
Persze tudom én is ismerek nem egy lányt akit a hideg kiráz a gondolattól de többet ismerek akit nem. És ez az igazság!!
hát..jó..valakinek nem.. :)
De attól sztem akkor se ferdeség.. :D